Ελπίζω να το έχουν πιάσει να σωθεί ο μικρούλης...
Εγώ πάλι χαμπάρι δεν παίρνω. Ούτε καν το ξυπνητήρι δεν ακούω.Μακάρι να ξαναέρθει και να το πιάσεις! Ωχ λοβακι πήραν καλή δύναμη ..
Το δικό μου σήμερα δεν σταμάτησε.. Δεν με άφησε να κοιμηθώ.
Πω!Εγώ πάλι χαμπάρι δεν παίρνω. Ούτε καν το ξυπνητήρι δεν ακούω.
Έχω να το δω από το πρωί.. Σε λίγο θα αρχίσει να βρέχει και στεναχωριέμαι που είναι έξω...
Άσε που κυκλοφορούν και καρακαξες...
Πόσο κοστίζει ένα τέτοιο; Εκτός και αν του ζητήσω ένα...Εύα, η καλύτερη ελπίδα σου να το πιάσεις είναι με καπατσέ όπως αυτό που έχει ο γείτονας και παράνομα πιάνει τα αγριοπούλια. Δεν υπάρχει περίπτωση αλλιώς να προλάβεις να καταβρέξεις ή πλησιάσεις ένα πάροτλετ που πετάει τόσο γρήγορα.
Ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα έψαχνα να βρω τέτοια είδη. Γύρω στα 7 ευρώ γράφουν πως κάνουνΠόσο κοστίζει ένα τέτοιο; εκτός και αν του ζητήσω ένα...
Σε ευχαριστώ Σισσυ μου που μπήκες στον κόπο να ψάξεις.Μην προσπαθήσεις να το ξαναβρέξεις Εύα μου, θα φοβηθεί και δεν θα ξανάρθει.
Μόνο αν έβρεχες ένα μεγάλο κομμάτι πανί(με ανοιχτή την επιφάνειά του, όπως πχ ένα δίχτυ) και το πετούσες πάνω του, ίσως να κατάφερνες κάτι... Καλύτερα λοιπόν να καταλήξεις στη λύση που προτείνει ο Ανέστης, μπας και σωθεί το μικρό!
Ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα έψαχνα να βρω τέτοια είδη. Γύρω στα 7 ευρώ γράφουν πως κάνουν
Σε ευχαριστώ Σισσυ μου που μπήκες στον κόπο να ψάξεις.
Πρώτα όμως θα ρωτήσω αν μπορούν να μου δώσουν γιατί έτσι κι αλλιώς άμα το πάρω και το πιάσω η και να μη το πιάσω ύστερα άχρηστο θα μου είναι.
Αχ βρε Ανέστη. Με έκανες να γελάσω... Να είσαι καλά!Δανείσου απο τον γείτονα. Η καλύτερη ώρα είναι νωρίς το πρωί (πριν ξυπνήσεις εσύ :D ) και αργά το απόγευμα. Ρώτα τον για οδηγίες, θα σου έλεγα να τον κράξεις κιόλας αλλά ας όψεται που θα πέσεις στην ανάγκη του.
Μήπως να ζητήσεις μια συγνωμη σε όλους για την αγένεια σου;Πως κάνετε έτσι όλοι σαν ζώα;
Πως κάνετε έτσι όλοι σαν ζώα;
Σε κάθε ποστ που γράφεις κάτι πρέπει να είναι ότι ναναι;Γιατί να το πιάσει ρε παιδιά;
Αυτό μπορεί να την έχει βρει την άκρη εκεί έξω που ζει.
Μπορεί να είναι και άγριο.
Πως κάνετε έτσι όλοι σαν ζώα;
Το 17 που είχες απορίες με το αναπνευστικό του μονκ, με το σεις και με το σας ε;Πως κάνετε έτσι όλοι σαν ζώα;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας