Δεν υπάρχει λόγος, τόσα μέλη ήταν θετικα και προσπάθησαν να βοηθήσουν όπως και εσύ βοηθάς άλλα μέλη σε ότι ρωτήσουν. Μην ασχολείσαι απλάΠραγματικά μετά από αυτό δεν ξανά γράφω τίποτα...
Τι το ήθελα και γω να το γράψω; ακόμη και βοήθεια να χρειαστώ δεν θα σας ξανά ρωτήσω τίποτα...
Καλή συνέχεια σε όλους.
Γιατί να το πιάσει ρε παιδιά;
Αυτό μπορεί να την έχει βρει την άκρη εκεί έξω που ζει.
Μπορεί να είναι και άγριο.
Πως κάνετε έτσι όλοι σαν ζώα;
Πραγματικά μετά από αυτό δεν ξανά γράφω τίποτα...
Τι το ήθελα και γω να το γράψω; ακόμη και βοήθεια να χρειαστώ δεν θα σας ξανά ρωτήσω τίποτα...
Καλή συνέχεια σε όλους.
Το πουλάκι το βλέπω περίπου 3 με 4 φορές Σισσυ τη μέρα... Αλλά ξέρεις έχω και εγώ τα δικά μου και δεν έχω καμία όρεξη για να το πιάσω...Υπάρχει κάτι νεότερο; ήρθε ξανά το πουλάκι Εύα;
Μακράν η καλύτερη κίνηση!να πεις στους ιδιοκτήτες να σου δώσουν το δικό του κλουβί που θα του είναι ποιο αναγνωρίσιμο..
Έρχεται τρώει. Πίνει και φεύγει... Τα κλουβια δεν τα πλησιάζει καθόλου...Συνεχίζει να έρχεται το πουλάκι Εύα;
Τουλάχιστον ζει ακόμα...Έρχεται τρώει. Πίνει και φεύγει... Τα κλουβια δεν τα πλησιάζει καθόλου...
Έρχεται τρώει. Πίνει και φεύγει... Τα κλουβια δεν τα πλησιάζει καθόλου...
Η πρώτη μου σκέψη ήταν αυτή Ανέστη, φοβάμαι όμως πως μπορεί να μη ξαναπάει αν δεν βρει ''ελεύθερη'' τροφή...Βλέπεις πρόκειται για πουλί που γνωρίζει ''τι σημαίνει κλουβί''... (δεν διαθέτει όμως αντίληψη των κινδύνων που παραμονεύουν, επεξήγηση για... Τον κακοπροαίρετο).Έβαλες το κλουβί που μπορεί να πιαστεί; Αν το έβαλες μην βάλεις πουθενά αλλού τροφή εκτός μέσα απο αυτό.
Ναι το έβαλα... Θα κάνω έτσι...Έβαλες το κλουβί που μπορεί να πιαστεί; Αν το έβαλες μην βάλεις πουθενά αλλού τροφή εκτός μέσα απο αυτό.
Αχ το καημενο... Δεν ξέρει τι θα πει λιχουδιά.Ρωτα τους ιδιοκτητες ποια ειναι η αγαπημενη του λιχουδια!
Είσαι σίγουρη Εύα πως το πουλί δεν ζει καλά με τους ιδιοκτήτες του; έδιναν και αμοιβή για την εύρεσή του, έτσι δεν είναι;Αχ το καημενο... Δεν ξέρει τι θα πει λιχουδιά.
Θα κάνω ότι μπορώ για να το πιάσω... Ότι μπορέσω και όσο μπορέσω...
Το πουλάκι άμα πιαστεί θα γίνει δικό μου για να γλιτώσει...
Σιγουροτατη. Έμαθα κάποια πράγματα και τα'χασα...Είσαι σίγουρη Εύα πως το πουλί δεν ζει καλά με τους ιδιοκτήτες του; έδιναν και αμοιβή για την εύρεσή του, έτσι δεν είναι;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας