Μηπως να ανεβαζαμε και facebook την συγκεκριμένη καταγγελία; Εγώ την ανάρτησα στην σελιδα μου. Και ολοι μαζι τηλεφωνα παραπονα κλπΠες μας tgb έχεις η ίδια κάποια ιδέα; Πως σου φαίνεται η δημόσια ηλεκτρονική διαμαρτυρία; Τι συνδρομή ζητάς;
Μηπως να ανεβαζαμε και facebook την συγκεκριμένη καταγγελία; Εγώ την ανάρτησα στην σελιδα μου. Και ολοι μαζι τηλεφωνα παραπονα κλπΠες μας tgb έχεις η ίδια κάποια ιδέα; Πως σου φαίνεται η δημόσια ηλεκτρονική διαμαρτυρία; Τι συνδρομή ζητάς;
μου ειπαν θα το κοιταξουνtjb, Σου ειπαν αν θα κανουν κατι ή απλα θα το κοιταξουν;
παντος επειδη ψωνιζω απο το πετ σουπερ μαρκετ αυτοι ειναι υπερ καλοι και εχει και πολλους γνωστες μεσα! Δν ειναι ασχετοι και οτι φερνουν δειχνει καθαρο τουλαχιστον (να λεμε το σωστο)
Τελεια πολυ χαιρομαι... Ξερεις οτι φοβομουν να περασω να δω για να μην σφιξει παλι το στομαχι μου και στεναχωρηθωΣήμερα πέρασα στις 10 παρά απ το συγκεκριμένο πετ σιτι στην Αχιλλέως και είχαν κατεβάσει ρολά! :D Μπράβο σου Τόνια!
:DΤελεια πολυ χαιρομαι... Ξερεις οτι φοβομουν να περασω να δω για να μην σφιξει παλι το στομαχι μου και στεναχωρηθω
κι εγω πολλες φορες εκει παω, απλα μου πεφτει μακρυαπαντος επειδη ψωνιζω απο το πετ σουπερ μαρκετ αυτοι ειναι υπερ καλοι και εχει και πολλους γνωστες μεσα! Δν ειναι ασχετοι και οτι φερνουν δειχνει καθαρο τουλαχιστον (να λεμε το σωστο)
Σήμερα πέρασα στις 10 παρά απ το συγκεκριμένο πετ σιτι στην Αχιλλέως και είχαν κατεβάσει ρολά! :D Μπράβο σου Τόνια!
Ο ίδιος θεωρώ ότι, έπειτα πολύ καλώς η Τόνια έθιξε το ζήτημα. αλλά περίμενα ότι κάποιοι από εμάς που έχουμε facebook - εγώ δεν έχω για να το κάνω- ήδη μετά από ένα 24ωρο, θα είχαμε ενδιαφερθεί τουλάχιστον να τη ρωτήσουμε σε ποιο σημείο έχει βάλει την ανάρτησή της και να τη δούμε, και αν συμφωνούμε με την φρασεολογία και το περιεχόμενό της, να την αναδημοσιεύσουμε.
Δυστυχώς δεν ακούστηκε κάτι τέτοιο. Κι αυτό πιστεύω δεν είναι και τόσο αίσιο δείγμα για κινητοποιήσεις που αναφέραμε ότι θα ήταν καλό να γίνουν. Δεν υποδηλώνει τίποτε άλλο, παρά ότι όπως άλλωστε είναι και το Εθνικό μας Σπορ, είμαστε πολύ καλοί στα λόγια..., αλλά στα έργα ας πούμε ότι χωλαίνουμε.
Παρακαλώ πολύ διορθώστε με στην περίπτωση που κάνω λάθος, και για την ακρίβεια θα το ήθελα πάρα πολύ να βρεθώ φάουλ σε όσα παραπάνω ισχυρίζομαι.:)
Εγώ και από περιέργεια θα την κοίταγα την ανάρτηση, κι έπειτα αναλόγως θα έπραττα. Διότι, αν ας πούμε δεν συμφωνούσα με τη φρασεολογία, δεν θα την αναμετάδιδα.Αυτο θα το δω οταν αρχιζει να σκοτεινιαζει απο τις 5 που εκεινα θα πρεπει να κοιμουνται.
Μεχρι τοτε ομως;
Μα Ηλέκτρα, το κατάστημα είναι ανοικτό και μετά τις 5.00, πως θα κατεβάσουν ρολά κλείνοντας τη βιτρίνα; Αυτό δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το δεχθεί κανείς.
Τελικα που καταληγουμε γιατι "χαθηκα";
Να ζητησουμε την αναρτηση της Τονιας στο facebook ωστε να την κοινοποιησουμε;
Το εκανα κοινοποιηση και στο προφιλ μου αλλα και σε ομαδες με παπαγαλους και καναρινια :)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας