Να παρουμε ολοι τηλ τα κεντρικα των pet cityΌλα θυσιάζονται δίχως δισταγμό στο βωμό του κέρδους.
Πρέπει να κινητοποιηθούμε άμεσα.
Να παρουμε ολοι τηλ τα κεντρικα των pet cityΌλα θυσιάζονται δίχως δισταγμό στο βωμό του κέρδους.
Πρέπει να κινητοποιηθούμε άμεσα.
Οφείλουμε άλλωστε να το κάνουμε...Να παρουμε ολοι τηλ τα κεντρικα των pet city
Οι εκτροφεις δεν πρεπει να δινουν οδηγιες στους διαφορους αγοραστες
Φοιβο,Τόνια το έχεις ξανακάνει οπότε ξαναπάρε στα κεντρικά να μιλήσεις. Δημοσιοποίησέ το όπου βρεις.
Τι εννοείς με αυτην τη φράση;
Φοιβο,
Εγω πηρα αλλα τελικα δεν κατάφερα κατι. Πόσο δυσκολο θα ηταν για σενα για παραδειγμα να τους κανεις ενα τηλ κι εσυ και να εκφρασεις την δυσαρέσκιά σου- τα παράπονα σου...
Στο περιεγραψα αναλυτικοτατα αλλα αν εισαι απο τους απιστους θωμαδες :) λογικα πρεπει να εχεις κι εσυ πετ σιτυ στην περιοχη που μενεις και πιστευω οτι καταλαβαινεις απολυτα τι εννοω... Θα παω να βγαλω φωτογραφιες να τις δειτε μηπως και σωσουμε τον αφρικανικο που εχει ηδη αρρωστησει το καημενοΔύσκολο δεν μου είναι καθόλου. Αλλά να πάρω να παραπονεθώ για κάτι που δεν έχω δει;
Στο περιεγραψα αναλυτικοτατα αλλα αν εισαι απο τους απιστους θωμαδες :) λογικα πρεπει να εχεις κι εσυ πετ σιτυ στην περιοχη που μενεις και πιστευω οτι καταλαβαινεις απολυτα τι εννοω... Θα παω να βγαλω φωτογραφιες να τις δειτε μηπως και σωσουμε τον αφρικανικο που εχει ηδη αρρωστησει το καημενο
Aυτό κατάλαβες απο το μήνυμά μου Τόνια; Ότι δεν σε πιστεύω; Βρίσκεις λογικό να πάρω τηλέφωνο σε ένα κατάστημα για να παραπονεθώ λέγοντας "μια διαδικτυακή γνωστή μου, μου είπε πως έχετε στις τάδε κακές συνθήκες έναν παπαγάλο, εγώ μένω σε άλλη πόλη και δεν το έχω δει αλλά πήρα να σας παραπονεθώ"; Θα με πάρουν στα σοβαρά; Είναι σοβαρή αντιμετώπιση του θέματος αυτή;
Απο οτι καταλαβα η Τονια δεν εννοει να πουμε μονο για το συγκεκριμενο καταστημα, αλλα γενικα για την τακτικη που ακολουθουνε και δεν προσεχουν τα ζωα τους.
Ναιιι και με το βραδυνο φως κακοποιουν τα πτηνα, ολαα ομως τα πτηνα,... η βαζουν τα πουλακια διπλα σε νυφιτσες η ερπετα ελεος...Απο οτι καταλαβα η Τονια δεν εννοει να πουμε μονο για το συγκεκριμενο καταστημα, αλλα γενικα για την τακτικη που ακολουθουνε και δεν προσεχουν τα ζωα τους.
Απο οτι καταλαβα η Τονια δεν εννοει να πουμε μονο για το συγκεκριμενο καταστημα, αλλα γενικα για την τακτικη που ακολουθουνε και δεν προσεχουν τα ζωα τους
Επομένως η προτροπή για διαμαρτυρία πρέπει να γίνει: "Σας παρακαλω βοηθηστε, παρτε τα pet city που θα διαπιστώσετε ότι δεν πληρούν τους απαραίτητους κανόνες φροντίδας των πουλιών και των ζώων που εμπορεύονται και παραπονεθειτε; :)Σας παρακαλω βοηθηστε, παρτε τα pet city (κεντρικα) ολοι αυριο και παραπονεθειτε.
που θα διαπιστώσετε ότι δεν πληρούν...
Ναιιι στα κεντρικα και στο εκαστοτε μαγαζι... Ολοι μαζι μπορουμεΕπομένως η προτροπή για διαμαρτυρία πρέπει να γίνει: "Σας παρακαλω βοηθηστε, παρτε τα pet city που θα διαπιστώσετε ότι δεν πληρούν τους απαραίτητους κανόνες φροντίδας των πουλιών και των ζώων που εμπορεύονται και παραπονεθειτε; :)
Εννοείς να πάρω εγώ;παιδια δεν παιρνει και καποιος αλλος τηλ να πει οτι το πετBirds δεχθηκε καταγγελιες ή τελος παντων να βρειτε κατι να πειτε για το θεμα;
Ιδίοις όμμασι, προφανώς.Το πώς θα το διαπιστώσουμε δεν μάθαμε ακόμη.
!mehΤο πώς θα το διαπιστώσουμε δεν μάθαμε ακόμη.
Ναι Σταυρο μου να παρεις κι εσυ τι σ εχουμε και σε καμαρωνουμε και σου κανουμε χιλια like και σ ακολουθουμε πιστα :DΕννοείς να πάρω εγώ;
Ιδίοις όμμασι, προφανώς.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας