Συγγνώμη για το off topic αλλά τι έγινε με τον Πυθαγόρα;:)Συμπηρωστε ή προτεινετε ή αλαξτε οτι κρινετε για το καλυτερο των αγαπημενων ζωντανων του Πυθαγορα
Δεν ξερεις οτι ο Πυθαγορας θεωρουσε τα πτηνα ως ανωτερες οντοτητες σ αυτην την διασταση και με υψηλοτερη συχνοτητας; Γιαυτο και πετουν για να ειναι πιο κοντα στον ουρανο δεν ερπονται π.χ. Οπως τα ερπετα, κατ ουσιαν αποκρυσταλλοντας τα γραπτα του λογου του (διοτι αυτος ο super πανεπιστημονας δεν εγραψε κατι, οι μαθητες του έγραφαν) εμείς ολοι εδω μεσα ειμαστε Πυθαγοριακια.:). Εχουμε κλειδωμενη την γνωση του στο DNA μας. ΑΝ παμε και σε ποιο βαθιες γνωσεις θεωρουσε οτι τα πουλια πιανουν τον παλμο της καρδιας μας και ΟΤΑΝ, λεω ΟΤΑΝ, και μονο ΟΤΑΝ, τα πουλια ειναι ευτυχισμενα και χαρουμενα μπορουν να μας φτιαξουν το ηλεκτρικο φορτιο της καρδιας μας αν τα βαλουμε στο θωρακα μας. Μερικες φορες το τιτιβισμα τους πιανει το μπιμπ της καρδιας μας... Πριν γελασει και χλευασει καποιος παρακαλω να συμβουλευτει την διαθεσιμη επι τουτου βιβλιογραφιαΣυγγνώμη για το off topic αλλά τι έγινε με τον Πυθαγόρα;:)
Εχω κανει κι εγω το ιδιο στα Pet super markep στην εθνικη (να λες ποιοι ειναι να τους ξερουμε) κι εγω την παρακαλουσα 10 λεπτα να γυρισει τα πτερυγια του αιρκοντισιον αν διαβασεις πιο πανω σε προηγουμενες αναφορες θα δειςΈνα τεράστιο κλιματιστικό φυσάει παγωμένο αέρα απευθείας πάνω τους. Τα πουλιά έχουν ξεπαγιάσει, χαμηλή θερμοκρασία και ρεύμα αέρα, συνδυασμός που σκοτώνει...
Σαν μαθηματικός με ιδιαίτερες βλέψεις στην φιλοσοφία και την ιστορία των μαθηματικών,όταν έχεις τον χρόνο, στη ζητάω.:)Πριν γελασει και χλευασει καποιος παρακαλω να συμβουλευτει την διαθεσιμη επι τουτου βιβλιογραφια
Απολυτα προβλεψιμος Δευκαλιωνα ! 0+απειρον = 1 υπερβατικα μαθηματικα... Υπαρχουν πολλοι στειροι μαθηματικοι σημερα και πιστεψε με δεν αναφερομαι σε σενα. Διαβασε τα βιβλια τους ολα και απο καθε ενα θα παιρνεις και κατι εγω θα στειλω μερικες αραδες απο το δυαδικτυο... Μην ξεχνας ομως οτι εδω ειμαστε οχι για να κανουμε debate γνωσεων αλλα για το αγαπημενο μας χομπυΣαν μαθηματικός με ιδιαίτερες βλέψεις στην φιλοσοφία και την ιστορία των μαθηματικών,όταν έχεις τον χρόνο, στη ζητάω.:)
Έτσι νομίζεις;Απολυτα προβλεψιμος Δευκαλιωνα !
Σωστος μπραβοΓιώργο, εννοώ αν θέλουμε πραγματικά να γίνει κάτι και όχι απλά να έχουμε να λέμε. Δηλαδή αν διαμαρτυρηθείς σε ένα κατάστημα, πιο πιστεύεις ότι μπορεί να είναι το αποτέλεσμα; Να σου πει δηλαδή "αν ναι, δεν είχα προσέξει ότι βρίσκονται κάτω από το φως όλη νύχτα ούτε ότι η κουτσουλιά έφτασε στο μισό μέτρο. Μισό λεπτό να καθαρίσω";
Καταγγείλετε στις Αρχές και σταματήστε να αγοράζετε διαπαντός από τέτοια καταστήματα. Όχι μόνο όταν δεν έχει τίποτα φτηνό και καλό να αγοράσουμε.
Φοιβο καλησπερα,Aυτό κατάλαβες απο το μήνυμά μου Τόνια; Ότι δεν σε πιστεύω; Βρίσκεις λογικό να πάρω τηλέφωνο σε ένα κατάστημα για να παραπονεθώ λέγοντας "μια διαδικτυακή γνωστή μου, μου είπε πως έχετε στις τάδε κακές συνθήκες έναν παπαγάλο, εγώ μένω σε άλλη πόλη και δεν το έχω δει αλλά πήρα να σας παραπονεθώ"; Θα με πάρουν στα σοβαρά; Είναι σοβαρή αντιμετώπιση του θέματος αυτή;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας