Bob+Fatme
PB New Member
Εννοείται, δεν έχω αναπαραγωγικούς σκοπούς πλέον. Αλλά τη βλέπω να στιρήζεται συχνά εκεί και δεν τολμώ να τη βγάλω. Κακώς ίσως.Η άποψη μου είναι να την βγάλεις. Προς το παρών πρέπει
να γίνει καλά η Φατμέ και μετά τα άλλα.
Το έβγαλα ήδη αύτο, ναι έπρεπε.καλό είναι να βγάλεις και
το υπόστρωμα που χρησιμοποιείς
Ναι βέβαια, κι έξω που τα είχα ήταν προστατευμένα, κατά μήκος στο μισό το κλουβί πάντα υπάρχει ένα πανί, και σαν προστασία από τον ήλιο.Ναι απλά προσοχή με αυτους τους περιεργους ανεμους που εχετε εκει... Οσο λιγοτερο αερα τα χτυπαει τοσο το καλυτερο.. και ιδιαιτερα για την Φατμε που εχει ευαισθησια..
Κοίτα, επειδή τις πρώτες μέρες αυτής της κρίσης το είχε σχεδόν αδιάκοπα σηκωμμένο, τώρα το βλέπω με άλλη ματιά φυσικά. Κατανοώ όμως ότι πού και πού και το πόδι θα σηκώσουν και το στόμα θα ανοίξουν και όλα θα τα κάνουν, χωρίς πάντα να υπαρχεί λόγος.Καμια φορα το σηκωμα του ποδιου ειναι και χαλαρωμα ή σταση βολεματος.. Δεν ειναι απαραιτητα πονος στην κοιλια.. απ τη στιγμη που η κοιλια της ειναι καθαρη μηπως σηκωνει το ποδι απλα για να βολευτει το κοριτσι;
Αυτό ακριβώς. Κι εγώ έτσι δεν είμαι σίγουρος τι θα ήταν το καλύτερο. Ο Μπομπ όμως είναι απίστευτα υποχωρητικός, την αφήνει να κοιμηθεί όπου αυτή η θέλει (ενώ συνήθως μαλλώνουν γι αυτό), δε τη διώχνει για να φάει, κτλ... μέχρι που την ταΐζει κιόλας πολύ πιο συχνά από πριν. Οπότε κάτι μου λέει να τα αφήσω μαζί.... Δλδ να μην βλεπονται καν.. Ο ενας ειναι φουλ πυρωμενος και το κοριτσι δεν ειναι πληρως καλα ακομα.. Βεβαια η παρε του σιγουρα την βοηθαει και της κανει καλο
Δεν έχουμε κάποια ουσιαστική αλλαγή πάντως. Λίγο ζωηρή, λίγο στις κάτω πατήθρες ακίνητη. Δεν το ξεπέρασε ακόμα, αλλά κάποια πρόοδο την έκανε.
Τελευταία επεξεργασία: