Ασθένειες Καναρίνι με ίλιγγο

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Georg 26
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Θα πρέπει να ψάξω κι εγώ, να σου πω αύριο; :) Πρωί.
 
τα προβιοτικά. Είναι λίγο ακριβά. Υπάρχουν και σε πιο μικρή συσκευσία σε άλλο κατάστημα στην Αθήνα;
Υπάρχει και το Livifern Chevita, ως συσκευασία δεν είναι φθηνότερο, αλλά διατίθεται από τα petshops και http://my-petshop.gr/my-petshop/el/-probiotika/747-chevita-liviferm.html με τιμές από 0.95 έως 1,00 το καθένα. Οπότε επειδή το κάθε φακελάκι σου βγάζει αρκετές δόσεις, μπορείς να πάρεις λίγα.
Ακόμα μπορείς να πάρεις μαγιά μπύρας της Landmark ή και τέλος το ανθρώπινο προβιοτικό ultra levure που το βρίσκεις σε κανονικά φαρμακεία και είναι αρκετά οικονομικό γύρω στα 3 ευρώ και το χρησιμοποιείς κι εσύ αν πάρεις αντιβίωση.
Περίμενε μήπως κάποιος άλλος χρησιμοποιεί κάτι καλύτερο.
 
Καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν, την προηγούμενη Κυριακή μου έφεραν τις βιταμίνες και τα προβιοτικά. Μέχρι σήμερα του έδινα Βιταμίνη Κ, και εννοείται σταμάτησα να του δίνω το Theopirex και βλέπω ότι το πουλάκι είναι πολύ καλύτερα. Δηλαδή πατάει εμφανώς πιο σταθερά αλλάζει με ευκολία κλαδάκια και κοιμάται και στο ένα πόδι. Επίσης δεν τον ακούω πλέον να κροταλίζει και να σκούζει αλλά και δεν πέφτει πια και δεν έχει κρίσεις τύπου Twilight. Τέλος δεν φουσκώνει και τόσο και έχει μεγαλύτερη όρεξη. Πείτε μου σας παρακαλώ την ακριβή δοσολογία για την Κ γιατι η δοσολογία στο μπουκάλι μου είναι λίγο πολύ γενική και ασαφή. Έχω δώσει 1 μλ σε 1λίτρο νερό και όπως λέει στο μπουκάλι 5 μέρες για θεραπεία. Σήμερα είναι η 5 μέρα. Επίσης από πότε μπορώ να του δώσω την Βιταμίνη Β και προβιοτικά, γιατί η κοιλιά του δείχνει λίγο ταλαιπωρημένη (σκούρο χρώμα).
 
Και γιατί δεν πήρες μια πολυβιταμινη να τελειώνει η υπόθεση;τώρα με δυο τρία σκευάσματα" πιστεύω πως θα το φορτώσεις πολύ το πουλάκι... Και μην το δίνεις κατευθείαν το ένα μετά το άλλο...άφηνε το να πίνει και καθαρό νεράκι...
Χάρηκα πολύ που έδειξε κάποια βελτίωση...
Μπορείς αύριο να το πιάσεις και να παραμερίσεις τα πούπουλα του να βγάλεις φωτο την κοιλιά και το στέρνο του; Αλλά να φαίνεται καθαρά... Και πρόσεχε πως θα το πιάσεις...ήρεμα για να μην τρομάξει...
 
Θα το επιχειρίσω, αν και δεν θέλω να τον ταράξω. Και παίζει πάλι η πιθανότητα οι φώτο να μην είναι πάλι ευδιάκριτες.
 
Καλησπέρα. Ελπίζω οι φωτογραφίες αυτήν την φορά να είναι καλύτερες. DSC_0235.webp DSC_0232_1.webp
 
Back
Top