Ασθένειες Καναρίνι με αίμα στις κουτσουλιές

Κόψε και μην δίνεις βιταμίνη κόκκινη.. Να δίνεις είτε αυγό βραστό είτε κάποια αυγοτροφή που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου. Αν σε λίγες μέρες δεις αισθητή διαφορά στις κουτσουλιές μη δώσεις αντιβίωση!

Καλημέρα σήμερα σηκώθηκα το πρωί πάω κοιτάω είχε κάνει μια κουτσουλια κανονική. Δεν ξέρω ρε παιδια έχω τρελαθεί.

Καλημέρα σήμερα σηκώθηκα το πρωί πάω κοιτάω είχε κάνει μια κουτσουλια κανονική. Δεν ξέρω ρε παιδια έχω τρελαθεί.
-Τα πουλιά να δείς τι έχουνε πάθει απο αυτά που τρώνε!
-Ασε λοιπόν τις "κόκκινες βιταμίνες", για να ησυχάσουν τα συκώτια τους και να στρώσουν και οι κουτσουλιές. Αν θέλεις να έχεις κόκκινα καναρίνια, πρέπει απαραίτητα να μάθεις να φτιάχνεις αυγοτροφή. Μόνο τότε θα έχεις τον ΕΛΕΓΧΟ της ποσότητας χρωστικής που θα τρώνε τα πουλιά και θα μπορείς να την διατηρείς σε σωστά επίπεδα.

Οκ ευχαριστώ παιδιά

Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση και θέλω να μου απαντήσετε όλοι από την εμπειρίας. Αν αυτό που έπαθε η καναρα μου κατά τη διάρκεια μιας γεννάς τη επίπτωση θα είχε στα αυγά ;

Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση και θέλω να μου απαντήσετε όλοι από την εμπειρίας. Αν αυτό που έπαθε η καναρα μου κατά τη διάρκεια μιας γεννάς τη επίπτωση θα είχε στα αυγά ;
Δεν καταλαβαίνω την απορία σου... Αν το πάθαινε αυτό με τις κουτσουλιές κατά τη διάρκεια μιας γέννας, ποιες οι επιπτώσεις;

Τα συκώτια τους θα είχαν πρόβλημα αφού οι γονείς θα τα τάϊζαν την ίδια τροφή που τρώνε και αυτοί και κάνουν τέτοιες κουτσουλιές. Μπορεί να μην υπήρχαν άμεσες επιπτώσεις, αλλά η διατήρηση μιας τέτοιας κατάστασης σε βάθος χρόνου, θα έκανε "ζημιά".

Back