Κόψε και μην δίνεις βιταμίνη κόκκινη.. Να δίνεις είτε αυγό βραστό είτε κάποια αυγοτροφή που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου. Αν σε λίγες μέρες δεις αισθητή διαφορά στις κουτσουλιές μη δώσεις αντιβίωση!
-Τα πουλιά να δείς τι έχουνε πάθει απο αυτά που τρώνε!
-Ασε λοιπόν τις "κόκκινες βιταμίνες", για να ησυχάσουν τα συκώτια τους και να στρώσουν και οι κουτσουλιές. Αν θέλεις να έχεις κόκκινα καναρίνια, πρέπει απαραίτητα να μάθεις να φτιάχνεις αυγοτροφή. Μόνο τότε θα έχεις τον ΕΛΕΓΧΟ της ποσότητας χρωστικής που θα τρώνε τα πουλιά και θα μπορείς να την διατηρείς σε σωστά επίπεδα.
To φορουμ στα εχει ετοιμα μαζεμενα σε μια ετικετα στο tag cloud στην κεντρικη του σελιδα λιγο πιο κατω απο τα συνδεδεμενα μελη. Αυγοτροφές για πουλιά - αυγοτροφές
Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση και θέλω να μου απαντήσετε όλοι από την εμπειρίας. Αν αυτό που έπαθε η καναρα μου κατά τη διάρκεια μιας γεννάς τη επίπτωση θα είχε στα αυγά ;
Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση και θέλω να μου απαντήσετε όλοι από την εμπειρίας. Αν αυτό που έπαθε η καναρα μου κατά τη διάρκεια μιας γεννάς τη επίπτωση θα είχε στα αυγά ;
Τα συκώτια τους θα είχαν πρόβλημα αφού οι γονείς θα τα τάϊζαν την ίδια τροφή που τρώνε και αυτοί και κάνουν τέτοιες κουτσουλιές. Μπορεί να μην υπήρχαν άμεσες επιπτώσεις, αλλά η διατήρηση μιας τέτοιας κατάστασης σε βάθος χρόνου, θα έκανε "ζημιά".
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.