Ασθένειες Φουσκωμένο καναρίνι με αίμα στις κουτσουλιές

Μα ηπιε τοσες ημερες αντιβιωση.. Πρεπει να πιει προβιοτικο. Γιατι η αντιβιωση σκοτωνει τα φιλικα βακτηρια του οργανισμου...

τι να κανω δε ξερω! Να σταματησω την αντιβιωση; να δωσω προβιοτικα;

Το καναρίνι όπως λες είναι πια ζωηρό και δείχνει καλύτερα, η κοιλίτσα του όμως πως είναι!? Ανέβασε αν θέλεις καμιά φωτογραφία.
Πάντως παρότι γενικα φαίνονται πολλές οι μέρες που παίρνει αντιβιωση, έτυχε και σε σε δικό μου πουλάκι να δώσουμε αντιβιωση επι 28 μερες. Αν εμπιστεύεσαι τη γιατρό, συνεχίζεις. Εάν έχεις αμφιβολίες, θα σου πρότεινα να επικοινωνησεις και με άλλον γιατρό, έστω τηλεφωνικά.

ναι κτηνιατρος.
Αν έχεις σκοπό να του μιλήσεις αυτές τις μέρες κάνε μια ερώτηση για το μεγάλο "μήκος" της αντιβίωσης και μετέφερέ μας την άποψή του για να μαθαίνουμε.

κάνε μια ερώτηση για το μεγάλο "μήκος" της αντιβίωσης και μετέφερέ μας την άποψή του για να μαθαίνουμε.
ρωτησα αν πειραζει που πηρε τοσεσ πολλεσ μερες αντιβιωση και αν πρεπει να χορηγησω κατι μετα το περας, αλλα μου ειπε παει καλυτερα και εχει μεινει μονο μια μικρη περιοχη σκουρα στην κοιλια του, οποτε αλλη μια βδομαδα και τελος!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
εχει κατι σαν σπυρι εκει ειδα. Ηταν και χθες. Η κτηνιατρος ειπε πιθανοτατα καποιοσ αδενασ, δεν εχει σημασια. Σκουρα λεει ειναι ακομα ψηλα!

Συνημμένα

• IMG_0193.webp
    IMG_0193.webp
    34,2 KB · Προβολές: 27
Ομφαλικη κηλη ειναι το σπυρι,hernia umbilicalis. Οχι κατι το ανησυχητικο, αν και ετσι οπως εχουν ερθει τα πραγματα, κανεις δεν ειναι σιγουρος.

Για εμενα, οπως εχω εκφρασει και στο παρελθον,το μονο προβλημα ειναι οι γιατροι και οι αγωγες που σου εχουν προτεινει.

Ευχομαι μετα απο αυτην την εβδομαδα να μην εχετε πια αλλα τρεξιματα.

Παντως με βαση τον ειδικο στα πτηνα που ειχα βρει στη λιστα και ειχα επισκεφτει δεν ηταν και οτι καλυτερο... Αντιθετως κιολασ! Εχω αφησει και αναλογη κριτικη στο θεμα των κτηνιατρων. Συγγνωμη κιολασ αλλα πληρωσα 50 ρικο τοτε στον κυριο ειδικο στο Περιστερι για τιποτα! Με περισσοτερη ανασφαλεια εφυγα. Τον θυμαμαι με πικρια εκεινον τον γιατρο γιατι εμενα προσωπικα μου προκαλεσε προβλημα απο την αδιαφορια του και δεν μου εξηγησε κατι απο οσα τον ρωτησα! Αυτη που παω τωρα μου εχει λυσει περισσοτερα προβληματα και 100% πιο οικονομικα!
Απλα ευχομαι να ταν ωσ εδω η ιστορια και να μην εμφανιστει κατι αλλο!
Θα σας ενημερωσω για την πορεια του και παλι!
Σασ ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σας!

Τελευταία επεξεργασία:
Back