Ασθένειες Καναρίνι με διάρροια

Ποιαν σου έδωσε Κατερίνα;

Με ποιον τρόπο σου είπε να τα δώσεις;
Δεν ξερω ποια αντιβιωση ειναι. Γεμισε απο καπου μια συριγγα και μου την εδωσε ετσι. Μου ειπε να αδειαζω απο την συριγγα καθε μερα ενα 1ml σε 100 ml νερο και μεσα να βαζω και πολυβιταμινη. Πηρα της tafarm την vitamix plus. Οποτε εβαλα 1ml απο την συριγγα και 5 σταγονες βιταμινη σε 100 ml νερο.

Καλησπέρα. Το πουλάκι δεν ειναι πολύ καλά. Καθεται στο κλαδάκι του με κλειστά ματακια και τρεμει. Καμια φορα αλλαζει κλαδακι ή παει κατω και παλι κλεινει τα ματακια του και τρεμει. Επίσης δεν το εχω δει καθολου να τρωει εδω και αρκετη ωρα. Και εχει κανει πολυ λιγες κουτσουλιες απο το πρωι. Μαλλον επειδή δεν εφαγε πολυ.
Πρωτον, φοβαμαι μηπως τον εχει πειραξει η αντιβιωση. Σκεφτομαι να του τη βγαλω. Θα παρω τηλεφωνο τον γιατρο το απογευμα να δω τι θα μου πει.

Και δευτερον, μηπως δεν του αρεσει η συσκευασμενη τροφη που του εβαλα και γι αυτο δεν τρωει;

Θα παρω τηλεφωνο τον γιατρο το απογευμα να δω τι θα μου πει.
Αυτό να το κάνεις οπωσδήποτε! Πάρτον και τώρα εάν έχεις κινητό του..

μηπως δεν του αρεσει η συσκευασμενη τροφη που του εβαλα και γι αυτο δεν τρωει;
Δεν τρώει όχι γιατί δεν του αρέσει η τροφή αλλά επειδή δεν είναι καλά. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Ρώτα τον τι σου έδωσε στην σύριγγα!

Πηρα. Το σηκωσε μια κυρια. Ο γιατρος δεν μπορει να μιλησει τωρα. Μου ειπε να παρω το απογευμα. Αλλα δεν ξερει αν θα τον πετυχω. Και θα παει απο Τρίτη στο ιατρειο. Θα ξαναπαρω το απογευμα.
[automerge]1564145403[/automerge]
Ρώτα τον τι σου έδωσε στην σύριγγα!
Μου ειπε χθες που τον πηρα. Baytril νομιζω ειπε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τον πηρα χθες για να τον ρωτησω αν ειναι δυνατη η αντιβιωση γιατι παρατηρησα καθοταν αρκετή ωρα στο κλαδακι του με κλειστα ματακια. Και φοβομουν μηπως τον πειραξε. Μου ειπε να συνεχισω κανονικα. Και τον ρωτησα τι αντιβιωση ειναι και μου ειπε baytril.
[automerge]1564145850[/automerge]
Επίσης εχει συνεχεια κλειστα τα ματακια του. Ή μισοκλειστα. Δηλαδη και που πηδαει απο κλαδακι σε κλαδακι τα εχει κλειστα σχεδον.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Οι αντιβιωσεις θελουν χρονο 3 ημερων τουλαχιστον για να δρασουν αλλα η αληθεια ειναι οτι η εικονα που περιγράφεις δεν ειναι καλη.

Το baytril ειναι ευρεου φασματοςαλλα παλι καλυπτει συγκεκριμένα μικροβια.
Θα επιμεινω οτι χρειαζοταν αναλυση της κουτσουλιας και αντιβιογραμμα

Δεν είναι καλή αυτή η εικόνα Κατερίνα.. Νομιζω χωρίς να θέλω να δημιουργήσω πανικό ότι πρέπει οπωσδήποτε να μιλήσεις με (τον) γιατρό και να δράσεις για να δεις τελικά τι έχει το πουλάκι. Σχετικά σύντομα..

Σε τι δοσολογια την δινεις;
1ml στα 100 ml νερου και μεσα βαζω και 5 σταγονες βιταμινη, την vitamix plus της tafarm.
[automerge]1564146461[/automerge]
Απλα πριν ξεκινησει την αντιβιωση δεν ηταν ετσι. Ηταν πολυ πιο ορεξατος. Καθοταν πολυ λιγο κατω και δεν εκλεινε συνέχεια τα ματακια του. Γι αυτο σκέφτομαι μηπως τον πειραξε.

Μολις του εβγαλα την αντιβιωση και του εβαλα νερο σκετο. Θα μιλησω με τον γιατρο το απογευμα να δω τι θα μου πει. Με το που του εβαλα το νερακι πηγε κατευθειαν και ηπιε μπολικο. Τωρα καθεται με κλειστα ματακια αλλα δεν τρεμει.

Back