Ποιαν σου έδωσε Κατερίνα;Μου εδωσε μια αντιβίωση
Με ποιον τρόπο σου είπε να τα δώσεις;Μου ειπε να την δωσω για 7 μερες σε συνδυασμο με πολυβιταμινες
Δεν ξερω ποια αντιβιωση ειναι. Γεμισε απο καπου μια συριγγα και μου την εδωσε ετσι. Μου ειπε να αδειαζω απο την συριγγα καθε μερα ενα 1ml σε 100 ml νερο και μεσα να βαζω και πολυβιταμινη. Πηρα της tafarm την vitamix plus. Οποτε εβαλα 1ml απο την συριγγα και 5 σταγονες βιταμινη σε 100 ml νερο.Ποιαν σου έδωσε Κατερίνα;
Με ποιον τρόπο σου είπε να τα δώσεις;
Αυτό να το κάνεις οπωσδήποτε! Πάρτον και τώρα εάν έχεις κινητό του..Θα παρω τηλεφωνο τον γιατρο το απογευμα να δω τι θα μου πει.
Δεν τρώει όχι γιατί δεν του αρέσει η τροφή αλλά επειδή δεν είναι καλά. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!μηπως δεν του αρεσει η συσκευασμενη τροφη που του εβαλα και γι αυτο δεν τρωει;
Μου ειπε χθες που τον πηρα. Baytril νομιζω ειπε.Ρώτα τον τι σου έδωσε στην σύριγγα!
Μου ειπε χθες που τον πηρα.
1ml στα 100 ml νερου και μεσα βαζω και 5 σταγονες βιταμινη, την vitamix plus της tafarm.Σε τι δοσολογια την δινεις;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας