Ασθένειες Καναρίνι με διάρροια

Καποια στιγμη θα πρεπει να ακολουθησεις την οποια φαρμακευτικη αγωγη σου εχει προταθει ομως, οι πειραματισμοι δεν βοηθουν.
Ναι το ξερω. Απλα επιδεινώθηκε απο τη στιγμή που του αρχισα την αντιβιωση.
[automerge]1564147577[/automerge]
Το πουλακι σηκωθηκε παλι. Ηπιε παλι νερο μπολικο και τωρα τρωει. Σαν να αναστηθηκε. Δεν ξερω τι εγινε.
 
Μακαρι αλλα θα πρεπει αν οντως βρισκεται στα ορια της νεφρικης ανεπαρκειας να λαβει την απαραίτητη φαρμακευτικη αγωγη μιας και ηδη εχει περασει αρκετος καιρος που επαιρνε αλλα αντι αλλων.

Περαστικα εύχομαι!
 
Ευχαριστώ πολύ.
Ναι το ξερω. Αλλα απο τη στιγμη που του την εβγαλα ειναι αλλο πουλι. Τωρα τρωει. Μαλλον ηταν πεινασμενο.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ναι θελω το καλυτερο για το πουλάκι. Και στεναχωρηθηκα παρα πολυ αυτες τις μερες. Θα μιλησω με τον γιατρο να δω τι εναλλακτικη υπαρχει. Είμαι σχεδον σιγουρη οτι τον πειραξε η αντιβιωση. Ειναι πολυ καλύτερα τωρα. Και τα ματακια του τα εχει ανοιχτα. Αλλα χρειαζεται να αντιμετωπισουμε και το προβλημα με τα νεφρα.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σίγουρα κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, όπως και ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά.
Ο γιατρός μου είχε δώσει συγκεκριμένη αραίωση για baytril κατευθείαν στο στόμα, αλλά και φάρμακο για νεφρική ανεπάρκεια στο καναρίνι μου.
 
Μιλησα με τον γιατρο. Μου ειπε να σταματησω την αντιβιωση και να συνεχισω μονο με τις βιταμινες και το αυγο. Θα τον δει την Τρίτη. Ελπιζω να μην χειροτερεψει το Σαββατοκύριακο. Θα σας κραταω ενημερους. Ευχαριστώ για τη βοηθεια.
 
Θα σου πρότεινα Κατερίνα να πας εδώ
το πουλάκι για να βγει μια άκρη επιτέλους... Κρίμα είναι ταλαιπωρειται και εσύ να στεναχωριέσαι...
20 ευρώ κοστίζει η επίσκεψη... Εύχομαι περαστικά... 💕
 
Πηρα τηλεφωνο και έκλεισα ραντεβου για αυριο. Ηταν πολυ ευγενικη η κυρια που μίλησα. Ελπιζω να βρούμε τι εχει και να πανε ολα καλα.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Περα απο την ταλαιπωρια Ευα και τιποτα να μην ειχε το πουλάκι που λεει ο λογος με αυτα και με εκεινα θα κανει συκωτι στο τελος,τι να πω μακαρι να βρεθει λυση.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πηρα τηλεφωνο και έκλεισα ραντεβου για αυριο. Ηταν πολυ ευγενικη η κυρια που μίλησα. Ελπιζω να βρούμε τι εχει και να πανε ολα καλα.
Σου είπε για το αλουμίνοχαρτο; Πότε θα πας;
[automerge]1564166144[/automerge]
Ααα είπες αύριο... Με συγχωρείς δεν το πρόσεξα...
 
Ναι μου ειπε για το αλουμινόχαρτο. Γυρισα σπιτι πριν λιγο. Ειναι πολυ αδυναμο το πουλακι. Ελπίζω να παμε ολα καλα.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ναι μου ειπε για το αλουμινόχαρτο. Γυρισα σπιτι πριν λιγο. Ειναι πολυ αδυναμο το πουλακι. Ελπίζω να παμε ολα καλα.
Άστο να κοιμηθεί... Να μην το έχεις σε δωμάτιο με κλιματιστικό η ανεμιστήρα...
Γιατί έτσι που είναι μπορεί να κρυώσει... Εύχομαι να πάνε όλα καλά...
 
Ναι μου ειπε για το αλουμινόχαρτο

Ενθαρρυντικό αυτο, αν δεις οτι το πουλακι μεσα στο ΣΚ "πεφτει" θα πρεπει να μπει σε ζεστο μερος και να παρει ηλεκτρολυτες
 
Καλημέρα. Το πουλάκι είναι λίγο καλύτερα σήμερα. Γενικά το πρωί που είναι ξεκούραστο φαίνεται καλύτερα. Τρώει τα σπορακια του και πίνει νερακι. Βεβαια παλι καθεται κάτω και φουσκωνει λιγο, αλλα ουτε τρεμει ουτε κλεινει τα ματακια του. Θα σας στειλω το μεσημερακι να δω τι θα μου πει και η γιατρός.
 
Καλησπέρα. Γυρισαμε πριν λιγο απο την γιατρο. Ολα καλα πηγαν. Εξετασε το πουλακι και τις κουτσουλιες του. Εχει λιγα κοκκιδια αλλα δεν ειδε κατι το ανησυχητικο. Μπορει να οφείλεται σε αυτο η διάρροια ή στην χυμα τροφή που του έδινα. Μου ειπε οτι το πρωτο πράγμα που έπρεπε να κανω ειναι να αλλαξω την τροφη σε συσκευασμενη. Και μου ειπε οτι επιβαρύνθηκε πολυ με ολα αυτα που του εδωσα.
Λοιπόν σε πρωτη φάση θα του δωσουμε βιταμινες για μια εβδομαδα και σε μια εβδομαδα θα παω παλι τις κουτσουλιες για εξεταση για να δουμε τι θα κανουμε με τα κοκκιδια.
Το πουλακι ειναι πολυ καλυτερα σήμερα. Εχει αρκετη όρεξη. Ειναι ακομα ταλαιπωτημενο βεβαια αλλα πιστευω θα συνέλθει. Αυτα. Ευχαριστώ ολους για τη βοηθεια και @eva vrs που μου πρότεινες το κέντρο. Ειναι πραγματικα επαγγελματιες. Και οι τιμες τους μια χαρα!
 
Back
Top