Greckos PB New Member Εγγραφή 1 Σεπ 2009 Μηνύματα 133 Πόλη Ιθάκη 7 Οκτ 2015 #61 alicedros είπε: Πολύ σωστά! Πότε ξεκίνησε πτερόροια; Πόσο καιρό χάνει φτερά; Δείτε το υπόλοιπο... Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ξεκίνησε (να φαίνεται πολύ τουλάχιστον) κατά 15 Σεπτεμβρίου περίπου.
alicedros είπε: Πολύ σωστά! Πότε ξεκίνησε πτερόροια; Πόσο καιρό χάνει φτερά; Δείτε το υπόλοιπο... Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ξεκίνησε (να φαίνεται πολύ τουλάχιστον) κατά 15 Σεπτεμβρίου περίπου.
alicedros PB Supporter Εγγραφή 21 Ιουν 2010 Μηνύματα 12.448 Πόλη Αθήνα 7 Οκτ 2015 #62 Greckos είπε: Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ξεκίνησε (να φαίνεται πολύ τουλάχιστον) κατά 15 Σεπτεμβρίου περίπου. Δείτε το υπόλοιπο... Άρα έχει ακόμα καιρό ο γλύκας! Καλή διατροφή, καθαριότητα και μπανάκι (όποτε βοηθάει ο καιρός) και σε λίγο θα αρχίσει ξανά το τραγούδι του!
Greckos είπε: Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ξεκίνησε (να φαίνεται πολύ τουλάχιστον) κατά 15 Σεπτεμβρίου περίπου. Δείτε το υπόλοιπο... Άρα έχει ακόμα καιρό ο γλύκας! Καλή διατροφή, καθαριότητα και μπανάκι (όποτε βοηθάει ο καιρός) και σε λίγο θα αρχίσει ξανά το τραγούδι του!