Γενικά Καναρινάκι πέθανε στην ταΐστρα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης flora13
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@MARY58 Εχω την εντυπωση οτι και οι κλασικες οι ταιστρες ερχονται σε 2 μερη δηλαδη ειναι με κουμπωμα στη μεση και στο τελος καταληγει σαν αυτη στην εικονα απο πανω.
 
@HxC οχι δεν είναι έτσι. Υπάρχουν οι ταίστρες που είναι δύο μέρη, η μπροστινή πλευρά και η πίσω. Υπάρχει κ αυτή που μάλλον αυτή αναφέρεσαι, που είναι δύο μέρη, το μισό πάνω κ το μισό κάτω. Αυτή στην φωτό είναι διαφορετική, έχει πλαϊνά κ πλάτη ψηλά κ όχι κομμένα στη μέση.
 
Υπάρχουν και οι ταίστρες οικονομίας.
Έχω και την χρησιμοποιώ στην κλούβα πτήσης την γεμίζω τέρμα ώστε να έχουν συνέχεια σπόρους, χωράνε άνετα να φάνε απλά έχει μικρό άνοιγμα για να πέφτουν οι σπόροι οπότε δεν τα πετάνε από δω και από κει, και να τα πετάνε έχει από κάτω ένα σαν καπάκι που πεφτουν οπότε μπορείς να φυσιξεις τα τσοφλια και το καλό είναι ότι δεν γεμιζεο με τσοφλια το ταψί, βασικα έχει άλλα είναι ελάχιστα.
 
@MARY58 οχι καθολου για μενα ειναι και βολικοτερη γτ το καναρινι δεν χρειαζεται να σκυβει πολυ μεσα , ουτε να "μπαινει" σχεδον ολοκληρο μεσα, σε αυτην οι σποροι ειναι μπροστα ακριβωσ στα ποδια του , σου παραθετω την ταιστρα που εχω.
 

Συνημμένα

  • ti.webp
    ti.webp
    17,5 KB · Προβολές: 21
@MARY58 αποτελειται απο 4 μερη, στο 1 πεφτουν οι φλουδες ή καμια φορα τα σπορακια, στο 2 ειναι το καπακι για να το γεμισεις, στο 3 ειναι η κυριως ταιστρα και το 4 ειναι μεσα στην ταιστα και κανει αυτην την κουρμπα ωστε να μειωνει την ροη σπορων.
 

Συνημμένα

  • ti.webp
    ti.webp
    18,9 KB · Προβολές: 15
@alexisthes Ω! Είναι μεγάλη. Δεν κάνει για ένα καναρίνι. Κ όσον αφορά την ποσότητα της τροφής κ για το ότι αχρηστεύει μια πόρτα. Όμως για κλούβα ή 90 άρα Ζευγαρώστρα με τρία πουλάκια ή περισσότερα, θα πρέπει ναναι ιδανική.
 
Όμως για κλούβα ή 90 άρα Ζευγαρώστρα με τρία πουλάκια ή περισσότερα, θα πρέπει ναναι ιδανική.
Φαντάζομαι ότι για να παίρνει τόση τροφή, θα είναι καλή για περιόδους που λείπει ο φροντιστής, αλλά και πάλι συνήθως όταν είναι δύο ή τρία τα πουλιά στο κλουβί, βάζουμε και ανάλογο αριθμό ταϊστρών ώστε να μην πλακώνονται για το φαγητό.
 
@ianos σωστό, δεν το σκέφτηκα!
[automerge]1653840218[/automerge]
@alexisthes εσύ το είπες, εγώ δεν το συγκρατησα!
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
@ianos εγω εχω 250gr απο οσο ξερω μικροτερο μεγεθος δεν εχει
Μήπως γνωρίζεις τη μάρκα ή τον τύπο της ή την εταιρεία κατασκευής της; Πες μας και το μαγαζί από το οποίο την πήρες
 
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
@ianos
Φαντάζομαι ότι για να παίρνει τόση τροφή, θα είναι καλή για περιόδους που λείπει ο φροντιστής, αλλά και πάλι συνήθως όταν είναι δύο ή τρία τα πουλιά στο κλουβί, βάζουμε και ανάλογο αριθμό ταϊστρών ώστε να μην πλακώνονται για το φαγητό.
ναι απλα σε μια 90αρα αν εχεις 10 πουλια τελειωνει αμεσως η τροφη στις κανονικες ταιστρες ή ειναι γεματο φλουδες , εγω βαζω και σε 2 πορτες αυτες, ωστε να ξερω οτι και αργα να παω σπιτι 500gr τροφη δεν μπορουν να φανε και θα εχουν σγρα τροφη.
 
Back
Top