Ασθένειες Σήμερα χάσαμε το καναρινάκι μας

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Kiriazis
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Έχει πλάκα πάντως που δε σκέφτεται καν να αλλάξει το κλουβί αλλά αντίθετα προσπαθεί να προσαρμόσει τα παντα σε αυτό!
Έχει περισσότερο πλάκα πάντως που νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα σε τέτοιο βαθμό που ξέρεις και τί σκέφτομαι.

Παιδιά παρατηρώ ότι μετά το θάνατο του συγκεκριμένου καναρινιού οι άλλες δύο θηλυκές έχουν ηρεμήσει.
Ενώ πριν και τα τρία ήταν επιθετικά μεταξύ τους τώρα επικρατεί η απόλυτη ηρεμία.
Πριν δε καθοντουσαν ούτε στην ίδια πατηθρα ούτε έτρωγαν ταυτόχρονα ενώ τώρα κάθονται μια χαρά και τρώνε και ταυτόχρονα στην ταΐστρα.
Υπάρχει περίπτωση το καναρινάκι να ήταν αρσενικό και γι'αυτό να υπήρχε αυτή η αναστάτωση μέσα στο κλουβί και λόγω αυτής αυτής της κατάστασης να πέθανε;

Οι τσακωμοι οταν ζουνε πολλα πουλακια σε ενα κλουβι συμβαινουν για λογους κυριαρχιας και ιεραρχιας στον χωρο.
Ο αρχηγος στο κλουβι ειναι παντα ενας ανεξαρτητως φυλου.

Αν δεν υπηρξαν τραυματισμοι δεν πεθανε απο αυτο.

Από τραυματισμό δε νομίζω ούτε εγώ ότι πέθανε, απλά σκέφτομαι μήπως έπαιξε ρόλο το μόνιμο στρες λόγω του κυνηγητού που γινόταν εκεί μέσα.

Γενικά το ένα τραμπουκιζε το άλλο μέσα στο κλουβί.
Μεγαλύτερη έχθρα υπήρχε μεταξύ του κίτρινου με αυτό που πέθανε ενώ αυτό τα πήγαινε καλύτερα με το λευκό.
Το λευκό γενικά ήταν πιο χαλαρό αλλά και αυτό καμιά φορά γινόταν επιθετικό.
Γενικά μερικές φορές έδιναν την εντύπωση ότι δεν ήθελαν το κίτρινο τα άλλα δύο.

Κοιτα την εικονα μονο εσυ την ξερεις καλυτερα που την εβλεπες απο κοντα.
Απλοι τσακωμοι δεν επιφερουν θανατο αλλα τωρα αν μιλαμε για καταστασεις ακραιου και αδιακοπου στρες,το συζηταμε

Εντάξει δεν ήταν όλη την ώρα έτσι, απλά υπήρχαν στιγμές που δε σταματούσε το κυνηγητό.
Προσπαθώ να επαναφέρω όλο το ιστορικό σε συνδυασμό φυσικά και με τις παρατηρήσεις και συμβουλές σας για να καταλάβω τί πάει λάθος.

Κοιτα για να αποφευγονται τετοιες καταστασεις τα πουλια του ιδιου φυλου μπαινουν σε ατομικα κλουβια

Κάτσε γιατί μου ανατρέπεις κάποια δεδομένα τώρα.
Για τα αρσενικά ξέρω ότι δε πρέπει να τα έχουμε μαζί.
Τα θηλυκά δε μπορούμε να τα έχουμε στο ίδιο κλουβί;

Back