Γενικά Καταγγελία επειδή την ενοχλούσαν τα καναρίνια

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης angelwho
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
τη να πεις μαλλων αυτο τους αρεσει περισσοτερο τα μηχανακια και αυτοκινητα με τα woofer τερμα απο τη μουσικη περισσοτερο απο κελαιδισμα ενως καναρινιου
 
Ρε παιδιά πού έγινε αυτό να στείλω το ορτύκι μου:D; Φωνάζει μέρα και νύχτα αδιακρίτως και με φωνή που ακούγεται στο δίπλα τετράγωνο😱. Οι δικοί μου οι γείτονες τί να πουν; Δεν έχουν παραπονεθεί ποτέ βέβαια. Δώστε διεύθυνση να της το στείλω δώρο.
 
ναι και ετυχε εκεινη την στιγμη την ωρα που εκανε ελεχγο η αρμοδια υπηρεσια της νομαρχιας απο το απεναντι μπαλκονι να το δουν εξω :D
 
Επειδή αντιμετωπίζω το πρόβλημα αυτό εδώ και χρόνια με καταγγελείες -αλληλομυνήσεις, θα το ξαναπώ άλλη μία φορά, προσπαθήστε να έχετε καλές σχέσεις με τους άλλους γείτονες, μιας και κάποτε θα σας χρείαστούν (εύχομαι ποτέ). Ο νόμος είναι ξεκάθαρος και μόνη επίπληξη που μπορεί να γίνει είναι όταν παρέμβει η υγιειονομική υπηρεσία, αν φυσικά τα έχετε σε μαύρα χάλια τα πουλιά. Εκεί το πρόβλημα είναι μεγάλο (κινδυνος δημόσιας υγείας κτλ). Δυστηχώς παντού θα υπάρχουν προβληματικοί άνθρωποι.
 
ποσο καλες σχεσεις αμα ο αλλος ειναι στραβοξυλο και υπαρχουν πολλοι τετοιοι ειδικα σε μεγαλες πολεις
 
Εν ανάγκη δωροκία με κανένα καναρινάκι :) Απο τους 10 ο ένας θα φωνάζει αμα έχεις τους άλλους 9 με το μέρος σου ο ένας και να φωνάζει δεν θα ακουστεί 😉 ή βρείτε δικές τους παρανομίες για να τους ''κρατάτε'' εσείς και όχι αυτοί.
 
ναι λες υπομονη θελει τελικα για να αντεξεις την βλακεια των ανθρωπων
 
www.pug.gr/PliroforiesKatikoidia.htm
Επειδη τυγχανει να εψαξα το θεμα λογω της κλουβας που εβαλα στο σπιτι μου: Δειτε τι μπορει να παθει καποιος εαν διατηρει πουλια με μυστηριους γειτονες...☹
 
Η' πολύ απλά δίνεις στο γείτονα να καταλάβει ότι αν το θέλει, θα απομακρύνεις τα πουλάκια, αλλά τις ώρες που δεν είναι κοινής ησυχίας, άρα επιτρέπεται ο θόρυβος, δεν πρόκειται να τον αφήσεις να ησυχάσει ποτέ.
Υπενθυμίζω ότι οι οικοδομές δουλεύουν νόμιμα και το Σάββατο το πρωί, άρα ο γείτονας σου θα καταλάβει ότι αν θέλει πιστή τήρηση του νόμου, δεν πρόκειται να ξυπνήσει μετά τις 7.30 το πρωί ποτέ, εκτός των Κυριακών... Είναι δική του η επιλογή, αν προτιμά να ακούει τα πουλάκια το μεσημέρι ή εσένα να "επιδιορθώνεις" το χαλασμένο τραπέζι σου με ένα σφυρί κάθε πρωί στις 7.30, αλλά το μεσημέρι να έχει ησυχία. Εννοείται επίσης ότι ο γείτονας θα ενημερωθεί ότι αν εμμένει στην απόφασή του δεν θα μπορεί να κάνει πάρτυ ποτέ βραδυνή ώρα κοινής ησυχίας και ότι αν έχει οποιαδήποτε παρανομία θα πρέπει πριν αναχωρήσουν τα πουλιά να την νομιμοποιήσει.
 
Υπενθυμίζω ότι οι οικοδομές δουλεύουν νόμιμα και το Σάββατο το πρωί,

Δαμιανέ θα με ενδιέφερε να ξέρω απο πού έχεις αυτή την γνώση.
Ως τώρα ισχύει το 5μερο.Ωρες εργασείας 7.30 με 2.30 .
Για Σάββατο και Κυριακή πρέπει να έχεις ειδική άδεια από το ΙΚΑ αλλά συνήθως μόνο τα δημόσια έργα πέρνουν τέτοια άδεια.
Εξάλου γι αυτό το λόγο το ΙΚΑ λαμβάνει ως συντάξημα ένσημα [22 συνήθως] μόνο τον αριθμό όπου αντιστιχεί στις εργάσιμες ημέρες ανά μήνα.
 
οι οικοδομές γύρω από το σπίτι μου (που με ξυπνάνε τόσα χρόνια) δουλεύουν και Σάββατο. Προφανώς είχαν ειδική άδεια.
Ομως επιτρέψτε μου να πω ένα τελευταίο παράπονο, απο όλο το μήνυμα μου μόνο εκεί άξιζε να σταθεί κανείς; Στο λανθασμένο ωράριο;
Θεώρησα σωστό να μη γράψω ένα κοινότυπο "αχ την κακούργα τη γειτόνισσα, που μισεί τα πουλάκια", αλλά να ψάξω να βρω μια λύση για κάποιον καναρινόφιλο, που στο κάτω κάτω ούτε καν γνωρίζω. Καλή ή κακή, αυτή τη λύση σκέφτηκα και πιστέψτε με, με όλη την καλή διάθεση τη μοιράστηκα μαζί σας.
Αλλά ούτε ένα μέλος δε βρέθηκε να πει ότι το μήνυμα αυτό περιείχε κάτι παραπάνω από ένα λανθασμένο ωράριο; Οπως για παράδειγμα, ότι στο μηνύμα αυτό υπήρχε η καλή θέληση εκείνου που το έγραψε, να βοηθήσει...
Ερχόμουν στο PB εκτός του για να μάθω πράγματα, για τα οποία σας ευχαριστώ όλους και για να βρεθώ με τους φίλους, όχι μόνο για να υποστώ κριτική.
Χαιρετώ.
 
Δαμιανέ δεν σού έκανα κρητική απλά επειδή είμαι οικοδόμος νόμισα οτι άλλαξε ο νόμος έτσι που το έγραψες.
Απλά ήθελα να δώ αν υπήρχε κάτι άλλο που δεν ήξερα εγώ.
Οσο για τις οικοδομές που είχες γύρω απο το σπίτι σου καμία δεν είχε άδεια,όλες δουλεύαν παράνομα.
Αναγκαζόμαστε να δουλέψουμε με την ψυχή στο στόμα γιατί αν πάμε μέσα θα βγούμε Δευτέρα.

Όσο για τα λεγομενά σου περί συμβουλών που έδωσες στο πόστ με βρίσκουν σύμφωνω.
Επίσης με το δικό μου πόστ το μόνο που προσπάθησα ήταν να κάνω ανταλαγή γνώσεον και όχι να σε μειώσω και αν το ξαναδιαβάσεις θα δείς ότι είναι έτσι.
 
Μου είχε τύχει και εμένα στην Κόρινθο το 1994. Είχα ένα καναρίνι και κάποιος διαμαρτυρήθηκε γιατί κελαϊδούσε πολύ. Άκουσε τα σχετικά και ηρέμισε.
 
Απαράδεκτο γεγονός. Τότε θα περιμένω και εγώ όπου ναναι μήνυση γιατί ο Δον Ζουαν μου μόλις ξημερώσει αρχίζει και ειδικά το μεσημέρι κάνει σαν τρελό. ΔΕν σέβεται ώρες κοινής ησυχίας. Εγώ έπρεπε να την είχα γειτόνισσα να έβλεπε τι νόμιμα πράγματα θα πάθενε που την ενοχλεί ένα καναρίνι.
 
Παιδια δυστυχως αυτα γινονται!
Ο συγχωρεμενος ο πατερας μου οταν ημουν μικρος ειχε 2 ορτυκια τα οποια κελαιδουσαν καθε πρωι.
Λοιπον μια στριγκλα γειτονησα μας υπεβαλε μυνηση.
Ευτυχως στο δικαστηριο γελασε ο δικαστης και φυγαμε χωρις καμια κυρωση.
ΕΛΕΟΣ δηλαδη αν το κελαιδημα αποτελει θορυβο.
 
Παρ'όλα αυτά τα αυτονόητα, νομίζω οτι κι' εδώ πρέπει ΕΜΕΙΣ,
σαν άτομα με ιδιαίτερες ευαισθησίες, να κρίνουμε τους γείτονες
με κατανόηση και κατά περίπτωση. Δεν είναι το ίδιο η απροειδοποίητη
μήνυση, με την προσωπική παράκληση,
"κάνε φίλε μου ησυχία επειδή διαβάζει το παιδί μου"
"κάνε σε παρακαλώ ησυχία επειδή υπάρχει πρόβλημα υγείας"
ακόμα κι'αν μας φαίνεται αδιανόητο το κελάηδημα να αποτελεί "οχληση".
ακόμα και αν δεν μιλάμε για ώρες κοινής ησυχίας,
πρέπει να εκπέμπουμε το σήμα οτι ήμαστε πάνω απ' όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ, με κατανόηση στο πρόβλημα του άλλου. Είμαι σίγουρος οτι σε μικρό
χρονικό διάστημα θα έχουμε έναν καινούργιο φίλο.
 
Back
Top