Κατασκευή στάντ για 60αρες ζευγαρώστρες

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης nikosk1
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Δημήτρη σ ευχαριστώ πάρα πολύ, αν μπορείς να μου αναφέρεις το μαγαζί εδώ ή σε προσωπικό αν δεν επιτρέπεται. Θα γίνει για μέσα η κατασκευή διότι θα μαι ισόγειο και φοβάμαι διαφορά έξω. Απ την Πέμπτη έχω ψάξει πάρα πολλά και σε διάφορα μαγαζιά online για να το υλοποιήσω. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η εύρεση του συρταριου για τα περιττώματα που προσανατολιζομαι σε δύο πλαστικούς δίσκους σερβίρισμα τος διότι με τα ταψια λαμαρινας ανεβαίνει σημαντικά το κόστος. Οποια άλλη λύση ευπροσδεκτη
 
Το κατάστημα είναι ο Δημητρουλάκος . Εαν θελεις κανονίζουμε να πάμε μια μέρα παρέα γιατί θέλω κι εγώ μια προσφορά για κάτι που κοιτάζω αυτό τον καιρό. Απογεύματα δεν δουλευει αλλά είναι ανοιχτό και το Σάββατο.

Νόμιζα οτι θα βάλεις τα κλουβιά στο dexion. Δηλαδή να το χρησιμοποιήσεις σαν ράφι για τα κλουβιά σου. Το οποίο, προσωπικά το θεωρώ και πολύ καλύτερη ιδέα, γιατί θα έχεις ευκολία στο καθάρισμα των κλουβιών. Το dexion εάν το μετατρέψεις σε κλούβα, θα σε δυσκολέψει στο να πετύχεις την ιδανική καθαριότητα. Άποψη μου φυσικά.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Είχα άσκοπο να κάνω και τα δύο, να έχω έναν όροφο σαν κλούβα και τους άλλους για τα κλουβιά. 3 ορόφους δηλαδή. Έχεις ένα δίκιο σ αυτό που λες και καλά που τα συζητάμε. Σκεφτόμουν να κάνω αποσπομενο το πλέγμα από κάτω σαν τις ζευγαρωστρες. Σε τρεις βδομάδες που θα γυρίσω θα κανονίσουμε να παμε, αν δε βιαζεσαι
 
Ναι καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Απλά νομίζω ότι θα έχεις περισσότερο παίδεμα στη κατασκευή με τα κόψε-ράψε τα πλέγματα, στήριξε τα στα dexion, βίδες, ροδέλες, παξιμάδια.. ένα σωρό κρυφά σημείο όπου μπορούν να γίνουν ιδανικές φωλιές για διαφορα.. Άρα απαιτητικη καθαριότητα κλπ, κλπ. Φυσικά έτσι το βλέπω εγώ.. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι μια λογική σκέψη και λύση.

Όπως και να έχει, εγώ δεν βιάζομαι φίλε. Δώσε εσύ σήμα.
 
Είχα άσκοπο να κάνω και τα δύο,
Νεκτάριε σκέψου καλά τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και σού προτείνω να πάρεις ένα χαρτί και να κάνεις μερικά πρόχειρα σχέδια και σε αυτά να ψάξεις πιθανές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις, για το λόγο ότι θα υπάρχει και ύψος στην κατασκευή τα πράγματα γίνονται πολύ πιο δύσκολα, αν καταλήξεις σε ράφια ντεξιον τα πράγματα είναι σίγουρα ποιό εύκολα όσο για την κλούβα πτήσεις ρίξε μια ματιά και σε έτοιμες λύσεις, υπάρχουν κλουβιτσες σαν της δικές μού που είναι αρκετά οικονομικές 25 ευρώ(εγώ πήρα 4 με 90 ευρώ) με μια πόρτα χωρίς χώρισμα και 28 ευρώ με δύο πόρτες με χώρισμα με διαστάσεις 76Χ46Χ45.5 που αν θέλεις κάνεις μια μικρή πατεντουλα και ενωνεις δύο και έχεις μία κλούβα με μήκος 1.52 εκ. Που χωράει άνετα 20 πουλάκια και είναι και αισθητικά ωραίο και κομπλέ με τα συρτάρια τούς και της σχάρες τούς.
 
Νεκτάριε σκέψου καλά τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και σού προτείνω να πάρεις ένα χαρτί και να κάνεις μερικά πρόχειρα σχέδια και σε αυτά να ψάξεις πιθανές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις, για το λόγο ότι θα υπάρχει και ύψος στην κατασκευή τα πράγματα γίνονται πολύ πιο δύσκολα, αν καταλήξεις σε ράφια ντεξιον τα πράγματα είναι σίγουρα ποιό εύκολα όσο για την κλούβα πτήσεις ρίξε μια ματιά και σε έτοιμες λύσεις, υπάρχουν κλουβιτσες σαν της δικές μού που είναι αρκετά οικονομικές 25 ευρώ με μια πόρτα χωρίς χώρισμα και 28 ευρώ με δύο πόρτες με χώρισμα με διαστάσεις 76Χ46Χ45.5 που αν θέλεις κάνεις μια μικρή πατεντουλα και ενωνεις δύο και έχεις μία κλούβα με μήκος 1.52 εκ. Που χωράει άνετα 20 πουλάκια και είναι και αισθητικά ωραίο και κομπλέ με τα συρτάρια τούς και της σχάρες τούς.
Αυτές οι κλούβες που αναφέρεις Νίκο είναι έτοιμες ή μου προτείνεις να κάνω κάτι σαν τα δικά σου; By the way τα χω δει τα προηγούμενα θέματα σου πολύ καλή δουλειά!
 
Έτοιμες είναι είναι αυτές που έχω στο κάτω μέρος του στάντ
Έχεις λινκ να παραθέσεις; Η απλά χτυπάω κλούβες πτήσης και θα βρω; Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοηθεια
 
Καλησπερα σε ολους!ειδα αυτη την κατασκευη που ειναι καταπληκτικη!βεβαια ειναι παλιο το post! Μου αρεσε παρα πολυ ξετρελαθηκα!αν αποφασισω να φτιαξω και εγω κατι τετοιο απο τον νεο χρονο (οχι μονη μου με βοηθεια φυσικα γιατι θα αφησω καποια δαχτυλα πανω στην κατασκευη αν το επιχειρησω μονη μου 😂) και βαλω ροδακια θα ειναι ευκολη η μεταφορα;εννοω να μετακινηθει λιγο ωστε να μπορω να σκουπιζω να σφουγγαριζω!με προβληματιζει το βαρος πιο πολυ γιατι δεν ειναι και ελαφρια τοσα κλουβια συν η κατασκευη!δεν με νοιαζει για μενα τα καναρινακια μου μην παθουν κατι!βεβαια φαινεται γερη η κατασκευη αλλα οσο να ναι εναν φοβο τον εχω!δηλαδη ο φοβος μου ειναι το βαρος και με την μετακινηση πεσει μπροστα ή πισω!θα περιμενω τις απαντησεις σας!

Σας ευχαριστω πολυ!
 
@Elli καλησπέρα για να φτιάξουμε μια τέτοια κατασκευή θέλουμε σίγουρα κάποιον, αν όχι επεγγελματια, κάποιον που γνωρίζει πράγματα για κατασκευές! Στην ερώτηση η απάντηση είναι ναι με τα κατάλληλα ροδάκια (να ένα σημείο που θέλουμε γνώσεις) θα μετακινηθεί σχετικά άνετα!
 
@Scoros Καλησπερα!Εννοειτε οτι το ατομο που θα το φτιαξει θα γνωριζει απο κατασκευες!εγω θα δωσω μονο το σχεδιο και θα τοποθετησω τα κλουβια 😁 αμα ασχοληθω να φτιαξω την κατασκευη που εννοειτε δεν ξερω και δεν μπορω κιολας, θα μετραω τα δαχτυλακια μου μετα!οποτε με βοηθεια γινεται αυτη η κατασκευη!ωραια τοτε αφου δεν υπαρχει προβλημα βαρους με τα καταλληλα ροδακια θα προσπαθησω να γινει συντομα γιατι μου αρεσε παρα πολυ η κατασκευη!

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου 😁
 
@Scoros Καλησπερα!Εννοειτε οτι το ατομο που θα το φτιαξει θα γνωριζει απο κατασκευες!εγω θα δωσω μονο το σχεδιο και θα τοποθετησω τα κλουβια 😁 αμα ασχοληθω να φτιαξω την κατασκευη που εννοειτε δεν ξερω και δεν μπορω κιολας, θα μετραω τα δαχτυλακια μου μετα!οποτε με βοηθεια γινεται αυτη η κατασκευη!ωραια τοτε αφου δεν υπαρχει προβλημα βαρους με τα καταλληλα ροδακια θα προσπαθησω να γινει συντομα γιατι μου αρεσε παρα πολυ η κατασκευη!

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου 😁
Μακάρι να ημουν σαν και εσένα!να κρεμάω μόνο τα κλουβιά! Περιμένω φωτό!
 
  • Like
Αντιδράσεις: Elli
@Scoros Μακαρι να μπορουσα ειλικρινα να φτιαξω εγω την κατασκευη!θα το ηθελα πολυ αλλα...δεν μπορω!Εννοειτε θα ανεβασω φωτογραφια!σε τετοια κατασκευη να μην βγει φωτογραφια;Οταν ηρεμησουν τα πραγματα (covid) και βγουν τα νεα αιματα την περιοδο αναπαραγωγης θα ειναι ετοιμη η κατασκευη!😉
 
Back
Top