Γιαννη αν θες βαρελάκια εχω μπολικα να σου στειλω από το μαγαζι :DΔιαφορετικά αύριο ξεκινάμε ζευγαρώστρες από βαρέλι και κλούβες από κοντέινερ
Γιαννη αν θες βαρελάκια εχω μπολικα να σου στειλω από το μαγαζι :DΔιαφορετικά αύριο ξεκινάμε ζευγαρώστρες από βαρέλι και κλούβες από κοντέινερ
Γιατί να πατά πάνω σε σχάρα; Το βοηθάει σε κάτι;Τα κλουβιά είναι καλύτερα γιατί επιτρέπουν το πουλί να πατά πάνω σε σχάρα και κυρίως να μην αισθάνεται σαν κοτόπουλο στο φούρνο...
Το οτι είναι μεγάλο σε μέγεθος δε σημαίνει πως είναι και αποδεκτό...
Διαφορετικά αύριο ξεκινάμε ζευγαρώστρες από βαρέλι και κλούβες από κοντέινερ...
Αυτό έχει κατασκευαστεί να χρησιμοποιηθεί σε ελεγχόμενο χώρο σε ότι αφορά τη ροή αέρα, τη θερμοκρασία, την υγρασία κλπ...Κάτι τέτοιο δηλαδή γιατί το θεωρούμε καλύτερο;
δεν ισχεύει για όλα τα κλουβιά, υπάρχουν αρκετά χωρις σχαρα, και το να μπεί σχαρα σε αυτη την κατασευή είναι παραπάνω απο ευκολο.α κλουβιά είναι καλύτερα γιατί επιτρέπουν το πουλί να πατά πάνω σε σχάρα
το οτι τα πλαϊνά κάγκελα είναι πλαστικά και όχι μεταλλικά το κάνουν να μοιάζει με φούρνο; δηλαδή είναι καλύτερα τα ιταλικά κλουβιά που έχουμε προτείνει εδω μέσα που οι 5 πλευρές είναι απο μελαμίνη και μονο η πρόσοψη είχα σύρμα;κυρίως να μην αισθάνεται σαν κοτόπουλο στο φούρνο...
Αυτό Γιώργη μήπως σε καλύπτει;δηλαδή είναι καλύτερα τα ιταλικά κλουβιά που έχουμε προτείνει εδω μέσα που οι 5 πλευρές είναι απο μελαμίνη και μονο η πρόσοψη είχα σύρμα;
Αυτό έχει κατασκευαστεί να χρησιμοποιηθεί σε ελεγχόμενο χώρο σε ότι αφορά τη ροή αέρα, τη θερμοκρασία, την υγρασία κλπ...
Αν οι συνθήκες στο χώρο είναι αυτές που πρέπει (συνήθως είναι) το κλουβί γίνεται εργαλείο.
Ωραία, συνεχίζω όμως να μην καταλαβαίνω το τι το κάνει καλύτερο από αυτά με το καφάσι.Αυτό έχει κατασκευαστεί να χρησιμοποιηθεί σε ελεγχόμενο χώρο σε ότι αφορά τη ροή αέρα, τη θερμοκρασία, την υγρασία κλπ...
Αν οι συνθήκες στο χώρο είναι αυτές που πρέπει (συνήθως είναι) το κλουβί γίνεται εργαλείο.
αν περιμένουμε σε εσωτερικό χωρο να ελέγξουμε τον αέρα και την υγρασία απο τα πλαϊνά του κλουβιού... Τοτε καήκαμε...Αυτό Γιώργη μήπως σε καλύπτει;
Από ότι καταλάβατε τελικά κύριε Γιάννη μόνο ως αστείο δεν κατατέθηκε...Μάλλον ως αστείο το κατέθεσε...
Παναγιώτα ποια ακριβώς είναι η στάση σου στο θέμα;Από ότι καταλάβατε τελικά κύριε Γιάννη μόνο ως αστείο δεν κατατέθηκε...
Δίκιο έχεις Παναγιώτα... και λυπάμαι..Από ότι καταλάβατε τελικά κύριε Γιάννη μόνο ως αστείο δεν κατατέθηκε...
Από ότι καταλάβατε τελικά κύριε Γιάννη μόνο ως αστείο δεν κατατέθηκε...
Σας παρακαλώ να μην ειρωνεύεστε και να παραθέσετε επιχειρήματα ώστε να στηρίξετε την άποψη σας...Δίκιο έχεις Παναγιώτα... και λυπάμαι..
τελείως άλλο θέμα, αλλά έχει δίκιο...Το πιο σημαντικό είναι πως η ανάγκη γ' αυτή την πατέντα τους προέκυψε για να φιλοξενούν τα άγρια ιθαγενή που αιχμαλωτίζουν.
Καμία τέτοια διάθεση Γιώργο...Σας παρακαλώ να μην ειρωνεύεστε
Εγώ προσωπικά δεν διακρίνω λόγους. Μόνο κάτι για την σχάρα κατάλαβα, το οποίο δεν υποστηρίζει και πολύ την άποψη σας.Καμία τέτοια διάθεση Γιώργο...
Φυσικά εξήγησα για ποιους λόγους θεωρώ ακατάλληλο αυτό το "σκουπίδι" πέρα από την κακή αισθητική στο μάτι μου.
Εγώ προσωπικά δεν διακρίνω λόγους. Μόνο κάτι για την σχάρα κατάλαβα, το οποίο δεν υποστηρίζει και πολύ την άποψη σας.
Η αισθητική του γιατί είναι κακή; Επειδή είναι καφάσι; Και γιατί να μην έχουν και άλλες χρησιμότητες τα καφάσια; Ανακύκλωση κάνουμε έτσι ίσα ίσα...
σίγουρα είναι άσχημο... και πρόχειρο, δεν θα το έκανα ποτέ προφανώς όπως και κάθε ένας που κάνει σοβαρή δουλειά οκ;Καμία τέτοια διάθεση Γιώργο...
Φυσικά εξήγησα για ποιους λόγους θεωρώ ακατάλληλο αυτό το "σκουπίδι" πέρα από την κακή αισθητική στο μάτι μου.
Αυτό που πηγαίνει; Ποιο είναι πεντακάθαρο;τουλαχιστον ειναι πεντακαθαρο!
αυτό είναι το μόνο σίγουρο που θα συμφωνήσουν όλοι :)το τελαρο! Αλλα το τελαρο ειναι για ντοματες και τα κλουβια για πουλια! Το καθε πραγμα εχει την χρηση του κατα την αποψη μου
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας