Εμένα μου φάνηκε απλώς σαν να συνέχιζε να καρφώνει καφάσια ανεβαίνοντας την σκάλα.Επιπρόσθετα η στοίχιση των καφασιών είναι αναντίστοιχη με αυτό που απεικονίζουν, μοιάζει εντελώς στυλιζαρισμένο, ψεύτικο, στημένο
Εμένα μου φάνηκε απλώς σαν να συνέχιζε να καρφώνει καφάσια ανεβαίνοντας την σκάλα.Επιπρόσθετα η στοίχιση των καφασιών είναι αναντίστοιχη με αυτό που απεικονίζουν, μοιάζει εντελώς στυλιζαρισμένο, ψεύτικο, στημένο
Εδώ θα συμφωνήσω με τη Μαρία, μπορεί η αισθητική να είναι κακή και αν τις ίδιες διαστάσεις, κατασκευή τη βλέπαμε από κοντραπλακέ με ταψάκι να δίναμε και πολλά likes , όχι ότι το επικροτώ κάτι τέτοιο αλλά μπορεί να είναι μια προσωρινή λύση ή ακόμα και για μεταφορά πουλιών.Η πρώτη φωτογραφία με το μπετόνι δεν συζητείται, πρόκειται περί κτηνωδείας.
Για τα καφάσια...
Η αλλαγή χρήσης, δημιουργεί μια περίεργη αίσθηση με την πρώτη ματιά και κάπως σοκάρει. Προσωπικά γενικότερα οι αλλαγές χρήσης δεν μ' ενοχλούν, μου αρέσουν θα έλεγα.
Εν προκειμένω, ευρύχωρο είναι ως προς τις διαστάσεις. Το πλαστικό λόγω του διάτρητου δεν δημιουργεί υπερθέρμανση, εξάλλου τα καφάσια μια και είναι κατασκευασμένα για να κρατάνε ευπαθή φρούτα και λαχανικά, είναι από "πρόστυχο" λεπτό πλαστικό που φθείρεται σε μικρό χρονικό διάστημα και δεν θερμαίνεται ιδιαίτερα.
Από αυτή την άποψη δεν υπάρχει πρόβλημα.
Θα μπορούσε δηλαδή αυτή να είναι μία πατέντα αν πρέπει επειγόντως να χωρίσουμε κάποια πουλιά ή για μικρό χρονικό διάστημα αν προσωρινά δεν έχουμε χρήματα.
Μακροπρόθεσμα η λύση αυτή έχει σοβαρό πρόβλημα ως προς την καθαριότητα.
Αυτό είναι το μειονέκτημα.
Γιατί ξέρουμε πως τα πουλιά δεν κουτσουλάνε μόνο κατακόρυφα αλλά και στα πλάγια και δεν κουτσουλάνε μόνο, σκουπίζουν τα ράμφη τους από αυγοτροφές και πρασινάδες.
Πως να καθαρίσεις εσωτερικά αυτή την πατέντα;
Ακόμα και στον πάτο. Ο λόγος που είναι αποσπώμενοι οι πάτοι είναι η καθαριότητά τους.
Εκείνο που δεν σχολιάστηκε είναι ο χώρος τοποθέτησης των "κλουβιών".
Κλιμακοστάσιο, με υγρασία και προς το έδαφος και στο ταβάνι κάτω από την πλάκα, χωρίς επαρκή φωτισμό.
Σωστά Σταμάτη... είχα τέτοιες ζευγαρώστρες στην Αθήνα φοιτητής.θα θυμούνται οι παλιοί ότι κάποτε στην Ελλάδα οποίος είχε ζευγαροστρες αυτοσχέδιες από ντενεκεδες ήταν προνομιουχος (αλλά τα χρόνια δεν υπήρχαν και πολλά στο εμπόριο ).
...να συμπληρώσω...και να μην πιάνει εύκολα παράσιτα οπότε το κασόνι το αφήνουμε στην άκρη θα έλεγαΤο κλουβί(αν και δεν μου αρέσει σαν λέξη θα προτιμούσα κλωβός) είναι το σπίτι των πουλιών μας, πρέπει να είναι άνετο,λειτουργικό, ασφαλές και καθαρό.Τα μπιτόνια τα κασονια και τα λάστιχα είναι για άλλη χρήση.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας