George98
PB Known Member
το καημένο...☹Δεν ξερω αν είναι από τον ίδιο κατασκευαστή αλλα αν είναι δεν είναι από Ελλάδα...
το καημένο...☹Δεν ξερω αν είναι από τον ίδιο κατασκευαστή αλλα αν είναι δεν είναι από Ελλάδα...
Αυτό είναι απαίσιο. Είναι ίδιο με το πρώτο και εμένα μου θυμίζει βασανισμό...Δεν ξερω αν είναι από τον ίδιο κατασκευαστή αλλα αν είναι δεν είναι από Ελλάδα...
γιατι να υπαρχει υγρασια στο κλιμακοστασιο;το αντιθετο θα ελεγα εγω! Υπεβολικη ζεστη το καλοκαιρι λογω του τσιμεντοαμιαντου που λογικα ειναι η οροφη!.
Εκείνο που δεν σχολιάστηκε είναι ο χώρος τοποθέτησης των "κλουβιών".
Κλιμακοστάσιο, με υγρασία και προς το έδαφος και στο ταβάνι κάτω από την πλάκα, χωρίς επαρκή φωτισμό.
Στο συγκεκριμένο στην φωτογραφία αυτό διακρίνω. Δεν το είπα γενικά.γιατι να υπαρχει υγρασια στο κλιμακοστασιο;
Στο συγκεκριμένο στην φωτογραφία αυτό διακρίνω. Δεν το είπα γενικά.
Κι όταν λέμε τίποτε... εγώ προσωπικά το εννοώ...
Δεν έχω καμία απολύτως πρόθεση για ειρωνεία και δε νομίζω να σε ειρωνεύτηκα Γιώργο. Όπως εκφράζεις την άποψή σου έτσι την εκφράζω και γω. Ο Γιώργος @George Kouth είπε την άποψή του και ο κύριος Γιάννης @misalouris θεώρησε ότι αστειεύεται. Του απάντησα λοιπόν ότι δεν αστειεύεται καθόλου. Διακρίνεις κάποια ειρωνεία; Θα σε παρακαλέσω να προσέχεις πως εκφράζεσαι επί προσωπικού. Δε στο επιτρέπω.Σας παρακαλώ να μην ειρωνεύεστε και να παραθέσετε επιχειρήματα ώστε να στηρίξετε την άποψη σας...
Εμένα μου φάνηκε σαν ηρωνία... Τωρα απο οτι φαίνετε έκανα λάθως και αν είναι έτσι ζητάω συγνώμη.Δεν έχω καμία απολύτως πρόθεση για ειρωνεία και δε νομίζω να σε ειρωνεύτηκα Γιώργο.
Τι ακριβώς απο αυτά που είπα ήταν προσβλητικό; ειλικρινά...Θα σε παρακαλέσω να προσέχεις πως εκφράζεσαι επί προσωπικού. Δε στο επιτρέπω.
Παιδιά, εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα. Για ποιο όρος πρόκειται;
Αν και μάλλον είναι λόφος... Σαν το Φιλοπάππου σε κλουβί...
Τα... Κουτσουλοβούνια ειναι Σπύρο!:D
Γιώργο συζήτηση κάνουμε. Δεν έκρινα αν είσαι λάθος ή όχι. Απλά εξέφρασα και εξήγησα για ποιους λόγους τέτοιου είδους πατέντες δε μου είναι αρεστές. Ας μη χαλάσουμε το θέμα.Κάνω κάπου λάθως;
τι εννοείς;Πάντως παιδιά, αφού τα είπατε όλα, να το πούμε και αυτό:
Αυτή η χίπστερ αισθητική ας ψοφήσει!
Τώρα αλήθεια;τι εννοείς;
ρε δεν καταλαβαίνω τι εννοείς χιπστερ ! το μονο που μου έρχεται στο μοιαλό είναι ένας αντρας με μουσιά και μακρύ μαλίΤώρα αλήθεια;
Κάνεις πρώτα αριστοτελικές προσεγγίσεις τελεολογικού χαρακτήρα για το μπιτόνι και τώρα δεν μπορείς να καταλάβεις αυτό. Οκ!
Δε θα χρειαστεί Δημήτρη να πέσεις γιατί η κουτσουλιά στις "καφασο-ζευγαρώστρες" αυτές είναι ένα δάχτυλο.... Δεν θα πέσω απο τα σύννεφα αν όλο αυτό είναι και φάρσα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας