Ασθένειες Κοκατιλάκι 2,5 μηνών φτερνίζεται 1 - 2 φορές την ημέρα

Ναι αλλά και εγώ το ξανασκευτηκα και έκρεινα ότι είναι καλύτερο να κοιμάται μεσα παντως ευχαριστω

Αν θελει να πει και καποιος αλλος την γνωμη του δεν εχω προβλημα 🙂.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τα δικά μου κοιμουνται πάντοτε μέσα, κυρίως για να μπορώ να ησυχάσω κι εγώ. Γιατί απλά σκεπασμένο έξω, δεν νομίζω ότι είναι απόλυτα προστατευμενο. Εάν έχεις κάποιον άλλον τρόπο για να είναι πράγματι προστατευμενο, τότε αλλάζει. Πάντως κι εγώ δεν βρίσκω τον λόγο όλη την ημέρα που έχει ζέστη να είναι μέσα και το βράδυ που δροσίζει να κοιμάται έξω.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Την μέρα τον έχω κάποιες ώρες μέσα για να παίξουμε και κάποιες ωρες εξω

Από σήμερα όμως θα κοιμάται μεσα
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πάντως, όσο επιτρέπει ο καιρός, καλό θα ειναι να βρίσκεται και υπό επιτήρηση για ένα πχ. Μισάωρο σε διάχυτο εξωτερικό φως, χωρίς να πέφτουν οι ακτίνες πάνω του, ώστε να συλλέγει την κατάλληλη ακτινοβολία για να παράγει βιταμίνη D.
 
Εννοείτε κάποιες ώρες είναι εξω
Με τι είδους προστασία; Και εφόσον βρίσκεται και έξω, έχε στο νου σου τις καιρικές συνθήκες. Π.χ. τον χειμώνα ενδέχεται να μην το βγάζεις για αρκετές ημέρες έξω, λόγω του κρύου.
 
Καλο ειναι να βγαινει κι εξω εννοειται αλλα αυτο με τη ζεστη δεν ισχυει! Επισης μεσα θα ειναι κ πιο ασφαλες πιστευω το βραδυ!
 
Είναι κοκκινα από τότε που τον πήραμε αλλά δεν βγαίνει κανένα υγρό από μεσα.Φτερνιζεται κιολας αλλά κατά τα άλλα μια χαρα
 
Back
Top