Όχι, να του ξαναδώσεις και το πρωί μόλις ξυπνήσει.Επιρεαζει αυτο στη ποσοτητα που πρεπει να δωσω;
Πολυ καλυτερα Ζαχο μου. Ειναι πολυ ζωηρο και τρωει πολυ.
Να ρωτησω κατι βρε παιδια. Τοσες μερες του βαζω μονο σπορους. Δεν εχω δωσει πελετ γιατι κοιταζω τις κουτσουλιες. Μπορω τωρα σιγα σιγα να ξεκινησω να του δινω ανηθο και αυγο; Ή να περιμενω ακομα;
Δεν ξέρω τι μπορεί να βρεις εκεί. Εξαρτάται. Αλλιώς ή ανθρώπινο ultra levure των 50 (διαλύεται σε νερό) ή από pet shop μαγιά μπύρας για πουλιά, την βάζεις σε αυγοτροφή αν τρώει το δικό σου.Απο το πετ σοπ ε;
ultra levure των 50
Υπάρχουν αρκετά προβιοτικά για πουλιά που μπαίνουν στο νερό...όπως το aviform prolyte c και αν ψωνίζεις απο το ίντερνετ πιστεύω πως θα το βρεις εύκολα.. Πχ στο bird market υπάρχει... αν και το ανθρώπινο αυτό το προβιοτικό που σου ανάφερε η Μαρία είναι το πιο οικονομικό και συμφέρει αν και εγώ που το έβαλα μια φορά στα δικά μου.. Με τη σωστή δοσολογία πάντα δεν το έπιναν ευχάριστα γιατί δεν έχει ωραία γεύση και έτσι είχα πάρει αυτό που σου είπα..Αυτο θα παρω. Προτιμω να ειναι κατι που μπαινει στο νερο.
Ναι, μια χαρά.Οποτε απο βδομαδα ξεκιναω το τσαι;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας