Ασθένειες Μάλλον αρρώστησε το κοκατίλ μου

iris the cocatiel_

PB New Member
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα έχω παρατηρήσει ότι το κοκατιλ μου φουσκώνει τα φτερά του και κάνει πράσινο άσπρες κουτσουλιές λέτε να είναι από κακή ποιότητα τροφής η από κάνα ρεύμα από τα παράθυρα του σπιτιού που τα ανοίγουμε το πρωί για να πάρει αέρα το σπίτι;
Αυτή είναι η μικρή μας.

Συνημμένα

Καλησπέρα έχω παρατηρήσει ότι το κοκατιλ μου φουσκώνει τα φτερά του και κάνει πράσινο άσπρες κουτσουλιές λέτε να είναι από κακή ποιότητα τροφής η από κάνα ρεύμα από τα παράθυρα του σπιτιού που τα ανοίγουμε το πρωί για να πάρει αέρα το σπίτι;
Αυτή είναι η μικρή μας.
Την χτυπάει το ρεύμα;
Ποια είναι η τροφή της;

• Like
Αντιδράσεις: ianos
Την χτυπάει το ρεύμα;
Ποια είναι η τροφή της;
Μάλλον την χτύπαγε το ρεύμα από το παράθυρο το πρωι στο σαλόνι τώρα την έχω στο δωμάτιο μου και δεν ανοίγω το παράθυρο το πρωί καθόλου μόνο το μεσημέρι για λίγο που έχει ζέστη τροφή της έδωσα για δύο μέρες από το μπατζι μου γτ μου είχε τελειώσει η άλλη και ήμουν εκτός Αθήνας για δύο μέρες και την τάιζε ο αδελφός μου γτ δεν μπορούσε να πάει να αγοράσει σήμερα πήγα και του ξανά πήρα τροφή αυτό το μωβ το 8kg από τα pet city επίσης του έχω βάλει και αυγό και στικ

Γενικά η αλλαγή τροφής ή κάτι έξτρα που μπορεί να δώσεις αλλάζουν την εικόνα της κουτσουλιας.
Τι εννοείς φουσκώνει?
Δείχνει υποτονικό?
Το βίντεο είναι τώρα που θεωρείς πως έχει κρυώσει?

Γενικά η αλλαγή τροφής ή κάτι έξτρα που μπορεί να δώσεις αλλάζουν την εικόνα της κουτσουλιας.
Τι εννοείς φουσκώνει?
Δείχνει υποτονικό?
Το βίντεο είναι τώρα που θεωρείς πως έχει κρυώσει?
Όχι το βίντεο είναι από τις πρωτες μέρες αυτό μου λέω φουσκώνει εννοώ φουντονει ολόκληρο και κάποιες φορές κάνει σαν να τρέμει δεν ξέρω τι μπορεί να είναι φοβάμαι μήπως κρύωσε από κάποιο ρεύμα αέρα

Πάντως δεν κάθεται σε μια μεριά όλη την ώρα και τρώει κανονικά και πίνει νερό και σκαρφαλώνεις στο κλουβί απλα μου φαίνεται παράξενο και κάποιες φορές όταν κάθεται ανοιγοκλείνουν τα μάτια του λες και κοιμάται όρθιο είναι φυσιολογικό αυτό ;

φουσκώνει εννοώ φουντονει ολόκληρο και κάποιες φορές κάνει σαν να τρέμει
Είναι φυσιολογικό να φουσκώνει τα φτερά του και μετά να "τινάζεται".
Αν εννοείς αυτό..
Από τη στιγμή που είναι δραστήριο δεν νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα.
Παρακολούθησε τις κουτσουλιές και βλέπουμε

Ναι αυτό εννοώ φουσκώνει και μετά τινάζεται τώρα το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι τρέμει αλλά σκέφτομαι ότι μπορεί να τρέμει από φόβο προς εμένα γτ το πουλί το έχω μόνο μια εβδομάδα.

Αλλά εντάξει δεν τρέμει συνέχεια κάποιες φορές.

Δε χρειάζεται πανικός, γενικά πρέπει να παρατηρούμε τα πάντα αλλά χωρίς άγχος.
Μέσα σε μια εβδομάδα δεν έχει προλάβει να προσαρμοστεί το πουλί και να σας συνηθίσει.

Επίσης δε χρειάζεται και γάντι (όπως είδα στο άλλο σου θέμα) για να το βγάζεις έξω, δε νομίζω πως του είναι ευχάριστο και το πιθανότερο είναι πως το τρομάζει.

Ναι έχω σταματήσει να βάζω το γάντι μόνο την πρώτη μέρα εσείς που είστε πιο έμπειροι τι να κάνω για να με εμπιστευτεί η μικρή;

• Like
Αντιδράσεις: MARY58
Τώρα έτσι είναι μου φαίνεται σαν λίγο ταλεποριμενο η είναι η ιδέα μου.Επισης με βάση την εκπαίδευση που μου είπες τι να κάνω.

Συνημμένα

• 1000001380.webp
    1000001380.webp
    388,3 KB · Προβολές: 16
Back