Η κατάσταση της κοιλιάς της είναι ίδια. Εδώ και 5 μέρες της δίνω βιταμίνες στο νεράκι και είναι πολύ καλύτερα από άποψη συμπεριφοράς και κινητικότητας. Είναι πιο ζωηρή, κάνει τα μπανακια της και φυσικά τρώει όπως πάντα τον αμπακο!Πώς πάει το πουλάκι Αλίκη;

Πππφφ δε ξέρω.. Ο κτηνίατρος ο Δημητριάδης που τον είχα ρωτήσει μου είχε πει ότι πολλές φορές τα θηλυκά από την πίεση για να βγάλουν το αυγό βγάζουν στην κοιλιά κήλες και ότι δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.. Εγώ πιστεύω ότι πρόκειται είτε για μια ακίνδυνη κήλη είτε όγκος.. Αν πρόκειται για όγκο, αφού ζει τόσο καιρό, μάλλον (θέλω να πιστεύω δηλαδήΜπράβο για την προσπάθεια, αλλά παρόλα αυτά εγώ βλέπω ακόμα μια φούσκα με υγρό στην κοιλιά. Γιατί άραγε επιμένει;
Αν είναι κήλη τότε δεν υπάρχει υγρό και το αντίθετο.είτε για μια ακίνδυνη κήλη
Πώς θα καταλάβω αν υπάρχει υγρό ή όχι;Αν είναι κήλη τότε δεν υπάρχει υγρό και το αντίθετο.
Για φούσκα μου μοιάζει... Και μαλακή κιόλας... Και δεν είναι συμπαγές... Κηλη είναι;Η αίσθηση πως είναι στο χέρι σου; Μοιάζει με φούσκα; Είναι συμπαγές;
Η άποψή μου (και με βάση το σχήμα και το πάχος, διαφάνεια της επιδερμίδας) είναι ότι όχι, δεν έχει καμία σχέση με κήλη ή όγκο.Κηλη είναι;
Η άποψή μου (και με βάση το σχήμα και το πάχος, διαφάνεια της επιδερμίδας) είναι ότι όχι, δεν έχει καμία σχέση με κήλη ή όγκο.
Αν το ειχε δει καποιος που εχει ασχοληθει πραγματικα με πουλια κι ειχε κανει μερικες ψιλοεπεμβασεις οπως αυτην, εχω την αισθηση οτι θα το ειχε παρακεντησει εδω και καιρο. Εγω αν ημουν στην Αθηνα θα το πηγαινα στον Ακριβο.
Κύστη θα το έλεγα, αλλά οι εικασίες που μπορώ να κάνω σταματούν εδώ δυστυχώς (ή ευτυχώς) και όχι στην αιτία του προβλήματος.τι υποθετετε ότι είναι αυτό το ογκιδιο στην κοιλιά της;
Εγώ έχω κακή εμπειρία από τον συγκεκριμένο γιατρό. Πέρσι τέτοια εποχή πήγαινα ένα πουλάκι άρρωστο με υγρό στην κοιλιά και το μόνο που έκανε ήταν να το φορτώνει φάρμακα με υποθέσεις για το τι έχει και να το τρελάνει στις παρακεντήσεις, πάλι χωρίς να βρεί την αιτία την ασθένειας, χωρίς να μπεί καν στον κόπο να κάνει καλλιέργεια κουτσουλιάς (δεν το θεωρούσε απαραίτητο είχε πεί) την οποία τελικά πήγα και έκανα σε άλλο εργαστήριο και βρέθηκε η αιτία (μύκητας) ωστόσο είχαν περάσει μήνες... Αρκετοί από εσάς γνωρίζουν την περίπτωση.Αλικη εγω δεν μπορω και δεν θελω να μαντεψω για το τι μπορει να εχει. Ισως, αν το ειχα δει να ειχα αποψη, αλλα τωρα δεν εχω. :)
Ανεφερα το συγκριμενο ονομα διοτι κανει επεμβασεις σε πουλια και ναρκωσε πολλες φορες ενα καναρινακι της @Sissy που εβγαζε καθε τοσο κυστες με εγκλειστα φτερα. Βεβαια, το ρισκο της ναρκωσης παντα υπαρχει σε ολες τις περιπτωσεις και σε ολα τα ζωα. Δεν θελω να σε βαλω σε σκεψεις να πραξεις οπως θα επραττα εγω, αλλα μια γνωμη μπορεις να την παρεις και αποφασιζεις αναλογα με τα λεγομενα του ειδικου.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας