Όχι αποκλείεται, θα έβγαζε πιο σωστά αποτελέσματα και για την λέξη φωλιά και καρδερίνα.Μήπως χρησιμοποίησε την αλβανομετάφραση της google;
Όχι αποκλείεται, θα έβγαζε πιο σωστά αποτελέσματα και για την λέξη φωλιά και καρδερίνα.Μήπως χρησιμοποίησε την αλβανομετάφραση της google;
Όντως έχεις ένα δίκιο, το αστέρι και η παραλία δεν ξέρω που κολλάνε...Όχι αποκλείεται, θα έβγαζε πιο σωστά αποτελέσματα και για την λέξη φωλιά και καρδερίνα.
Όντως, το βίντεο νομίζει "ότι το έχει κάνει σαν ταξιδιωτική εκπομπή" και λέει και συνέχεια 《το χωράφι μας, το χωράφι μας, το χωράφι μας》!Απλά ως κουτοπόνηρος, προσπαθεί να περάσει απολογητικά δύο μηνύματα. Πρώτον ότι τα videos είναι εκπαιδευτικά-τουριστικά και δεύτερον ότι οι φωλιές βρίσκονται στο χωράφι ΤΟΥ, θεωρώντας ότι ως εκ τούτου έχει δικαιώματα επί των άγριων πουλιών.
(Folies Corfu Town from flwroys in the field)! Το κατέχει το αγγλικό!folies florwn ! actually english !
Ναι ο τεμπέλης να πούμε, δεν μπορεί να τα προσέξει λίγο τα πουλιά του τα τραβάει και βίντεο!Θέλω και εγώ να μάθω νέα!
Από ότι είδα έχει ανεβάσει και πριν από 4 ημέρες.
Μια ποτίστρα δεν είδα σε όλα τα κλουβιά του που να μην είναι γεμάτη πρασινίλα.
Όντως ξέχασα πως είμαστε στην Ελλάδα...☹Δεν ξέρετε πόσο γρήγορα λειτουργούν τα πράγματα στην χώρα μας
Τι κάνουν;πόσο γρήγορα λειτουργούν
Δεν ξέρετε πόσο γρήγορα λειτουργούν τα πράγματα στην χώρα μας
Τι κάνουν;
... λειτουργούν;Δεν ξέρετε πόσο γρήγορα λειτουργούν τα πράγματα στην χώρα μας
Το σύστημα δεν λειτουργεί, γιατί απλά δεν υπάρχει. Όλες οι ελπίδες μας είναι στον Άνθρωπο. Αχ Ελλάδα μου γλυκειά!... λειτουργούν;
Ακριβώς αυτό! Δυστυχώς! Αλλά είμαι αισιόδοξη και βλέπω μικρές αλλαγές στην νοοτροπία των ανθρώπων γύρω μου! Προς το καλύτερο!Oλα ξεκινάνε από την παιδεία... Την οποία εμεις οι Ελληνες δεν έχουμε και την καλύτερη σχέση.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας