Θοδωρή όλη την δουλειά εσύ την έκανες και φυσικά ο @Nenkeren που το ανέδειξε.πιστεύω να έβαλα ένα μικρό λιθαράκι και εγώ στον αγώνα σας εναντίον στα λαμογια
Ρε γμτ, μου χαλασες το παζαρεμα μαζί του... Κλεισμενη δουλειά... :Dφιλοι μου πριν ενα λεπτο πηρα στο δασαρχειο και μου ειπαν οτι η υποθεση πηρε το δρομο της εγινε η αναλογη μηνυση και ειναι στο δημοσιο κατηγορο η υποθεση για καινουργια νεα θα εχετε ενημερωση:) ολα πηραν το σωστο δρομο τους εγιναν οι αναλογες κατασχεσης στον "κυριο" αν τον ονομασουμε ετσι
Θοδωρή όλη την δουλειά εσύ την έκανες
αν συμβαίνει το δεύτερο νιώθω μια μικρή συμπάθεια γι αυτόν, που δεν γνωρίζει τουλάχιστον ότι θα έπρεπε να ντρέπεται.
Παρόλο που έγραψα το παραπάνω post τις προάλλες, πραγματικά δεν άντεξα! Δείτε!Αφού τον είδαμε μια φορά, γιατί βλέπετε συνέχεια τα βίντεο του(και τα προωθήτε και εδώ); για να χαλιέστε ή για να του δίνουμε τσάμπα views και να χαίρετε για την "καλή" δουλειά του;
11 Ιουνίου 16Αλήθεια, πότε ανέβασε αυτό το βίντεο;
Είναι δικό του το χωράφι και ότι υπάρχει εκεί μέσα είναι δικό ΤΟΥΣ, όπως είπες!Έχει και "δικαίωμα" είναι στο χωράφι ΜΑΣ.
Σαν δεν ντρέπεται, ο αχαρακτήριστος.
Για την αγγλική μετάφραση, δεν υπάρχει σχόλιο; :)Βρε παιδιά τί είναι αυτό το αραβικό στην παρένθεση κάτω απο τον τίτλο στο youtube;
Η αλήθεια είναι με ξεπέρασε και δεν εχω τον χρόνο τώρα να την κατανοήσω.Για την αγγλική μετάφραση, δεν υπάρχει σχόλιο; :)
Όντως, τι παίζει με τα αγγλικά στην παρένθεση; Μήπως χρησιμοποίησε την αλβανομετάφραση της google;Βρε παιδιά τί είναι αυτό το αραβικό στην παρένθεση κάτω απο τον τίτλο στο youtube;
Έκανε και παραδόσεις στο εξωτερικό; Ή είναι τιμή στους Μαροκινούς ειδήμονες;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας