Aναμένουμε νέα.:)παιδια πριν απο 2 λεπτα μιλησα με τον δ/ντη του δασαρχειου και με διαβεβαιωσε οτι μωλης τωρα ειναι ατομα του δασαρχειου στον συγκεκριμενο κυριο, περιμενετε νεωτερα οπως και εγω, καθε μερα θα τους ενοχλω για να βγαλω μια ακρη:)
Απορώ πώς τα πουλιά και ειδικά τα καρδερινάκια που είναι πιο ευάλωτα δεν έπαθαν τίποτα. Η φωλιά γεμάτη μέχρι πάνω με κουτσουλιά, σχάρα δεν υπάρχει οι κουτσουλιές μαζεύονται σε σωρούς...Καλημέρα! Ακόμα φαντάζομαι δεν έγινε κάτι έτσι; Κρίμα...
Αν φοβηθεί μπορεί να τα κατεβάσει.. Οπότε ίσως πρέπει να αποθηκευτούν για να παραμείνουν ως αποδείξεις!Αν δεν υπήρχαν τα αυτά τα βίντεο
Υπάρχουν και αποθηκευμένα.οπότε ίσως πρέπει να αποθηκευτούν για να παραμείνουν ως αποδείξεις
Και μάλλον θα τα βλέπεις καιρό.εγώ πάντως πιασμένα τα βλέπω
Δεν μπορεί να "πουλάει τρέλα" όταν φαίνονται πεντακάθαρα οι καπάτζες στο βίντεο.! Με τα άπιαστα καρδερινάκια μας.
Παιδιά, ειναι κάτι σαν marketing λαϊκής αγοράς: δλδ, ενώ όλα δείχνουν οτι το προϊόν, και συγγνώμη για την έκφραση αλλά περί αυτού προκειται στο μυαλό του, ειναι σκάρτο, μη κατάλληλο κλπ, ο πωλητής ισχυρίζεται οτι ειναι α ποιότητας, οποτε κάποιοι που θα το ήθελαν έτσι, δλδ άλφα-αλφα, εθελοτυφλούν και το αντιλαμβάνονται ως τετοιο, και πάει λέγοντας...Δεν μπορεί να "πουλάει τρέλα" όταν φαίνονται πεντακάθαρα οι καπάτζες στο βίντεο.
Δεν μπορεί να "πουλάει τρέλα" όταν φαίνονται πεντακάθαρα οι καπάτζες στο βίντεο.
Αφού τον είδαμε μια φορά, γιατί βλέπετε συνέχεια τα βίντεο του(και τα προωθήτε και εδώ); για να χαλιέστε ή για να του δίνουμε τσάμπα views και να χαίρετε για την "καλή" δουλειά του;
παιδια πριν απο 2 λεπτα μιλησα με τον δ/ντη του δασαρχειου και με διαβεβαιωσε οτι μωλης τωρα ειναι ατομα του δασαρχειου στον συγκεκριμενο κυριο
Νομίζω πως για να κλείσει το κανάλι είναι πιο εύκολη μια αναφορά στην google για παράνομο περιεχόμενο παρά στο δασαρχείοΓιατι υποτίθεται οτι το κανάλι του θα έπρπε να είναι κλειστό ως τώρα.Βάση αυτού :
Αν ενοχλέι μόνο εμένα που υπάρχει αυτό το κανάλι ακόμη τότε ο. Κ.
Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το κανάλι του
Πιστεύω πως σύντομα θα έχουμε νέα τους.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας