Ασθένειες Μαυρισμένο δάχτυλο σε ζεμπράκι

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Phantomas
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Κι εγω αυτο πιστευω. Οτι εχει προχωρησει στο δαχτυλο. Οποτε επειγοντως σε κτηνιατρο ε;

Ναι φίλε, καλύτερα στο γιατρό! Δεν μπορείς να ξέρεις που μπορεί να φτάσει το μαύρισμα και αν θα μολυνθεί το αίμα!

Λοιπον ετρεξα σε κτηνιατρο,του κοψαμε το δαχτυλακι και μου εδωσε αντιβιωση και να του βαζω bedatin. Ομως εγω εχω ηδη ενα κουτακι σχεδον ιδιο.συγκεκριμενα αυτο που εχω εγω και του βαζω εδω και 3 μερες γραφει :Πολυβιταμινες για ωδικα και καλλωπιστικα πτηνα και στις ιδιοτητες αναφερει ομως και για αντισηπτικη δραση κλπ. Αυτο που μου εδωσε ο κτηνιατρος εχει μπλε(ενω το αλλο που εχω ειναι κοκκινο) και γραφει κατα των εντερικων και αναπνευστικων λοιμωξεων με τις ιδιες περιπου ιδιοτητες με το αλλο. Τι κανω τωρα. Αλλαζω τις αντιβιωσεις;ξεκιναω την αλλη για 5 ημερες η 2?

Μπράβο, περαστικά του. Γράψε τα ονόματα των φαρμάκων.

ΤΑFARM η εταιρια. Μου εδωσαν το aviomycine και ειχα το vitamix plus

Το πρώτο είναι αντιβίωση και το δεύτερο βιταμίνες. Δεν είναι το ίδιο.

Nαι προφανως δεν ειναι το ιδιο. Οποτε του βαζω την αντιβιωση για 5 μερες; Πειραζει που του εδινα για 3 μερες βιταμινες;

Ενταξει λοιπον.Αυτο που ειπε και πραγματικα με φοβησε ειναι λεει οτι υπαρχει περιπτωση εαν εξαπλωθει και πιο πανω στο ποδι να το ακρωτηριασουμε. Ελπιζω να ξεπρηστει και να του κανει καλο η αγωγη ☹

Αφού θα πας να ψωνίσεις την αντιβίωση, πάρε του και κάτι να κοιμάται μέσα να μην στέκει στο κλαρί το βράδυ, να το ξεκουράζει. Ή μια μπανιέρα, λίγο μεγάλη αυγοθήκη, μια πλαστική φωλιά, κάτι που να δίνει πλάτωμα να στηρίζεται στο σώμα και όχι στα πόδια, όταν κοιμάται και όποτε θέλει να ξεκουραστεί.
Και αγωγή όπως σε καθοδήγησε ο γιατρός.

Την αντιβιωση την πηρα. Του εχω και φωλια. Δεν ειναι οτι δν το παταει καθολου. Απλα καποιες στιγμες το σηκωνει και στηριζεται στο ενα.

Εμένα, όπως το βλέπω, μου μοιάζει το μαύρισμα να έχει προχωρήσει στο δάχτυλο. Αν ναι είναι σοβαρό (γάγγραινα). Επίσης το ζεμπράκι δείχνει να πονάει.
Δυστυχώς για το πουλάκι κι εγώ προς τη μεριά του @YannisK συγκλίνω.
Ας ελπίσουμε πως το μαύρο στο πόδι του δε θα μεγαλώνει προς τα πάνω και πως όσα βλέπουμε είναι αποτέλεσμα κακής οπτικής και όχι κάποιας γάγγραινας..

Δυστυχώς για το πουλάκι κι εγώ προς τη μεριά του @YannisK συγκλίνω.
Ας ελπίσουμε πως το μαύρο στο πόδι του δε θα μεγαλώνει προς τα πάνω και πως όσα βλέπουμε είναι αποτέλεσμα κακής οπτικής και όχι κάποιας γάγγραινας..
Γιαννη αν δεν το διαβασες το μαυρο το κοψε γιατρος σημερα. Αν θες για να μην τα ξαναγραφω διαβασε τις αναρτησεις μου

Γιαννη αν δεν το διαβασες το μαυρο το κοψε γιατρος σημερα. Αν θες για να μην τα ξαναγραφω διαβασε τις αναρτησεις μου
Έχεις δίκιο... Το διάβασα τώρα σωστά.
Πριν το πέρασα στα γρήγορα.

Ας ελπίσουμε ότι το μαύρισμα θα σταματήσει τώρα... Να καθαρίσεις όλες τις πατήθρες και γενικά όπου στέκεται (πχ ταΐστρες) πρέπει να είναι καθαρά, ώστε να αποφύγεις νέα μόλυνση! Μπορείς αφού πλύνεις και στεγνώσεις τα αξεσουάρ να τα περάσεις και αυτά με λίγο μπεταντίν. Μπανιέρα μην βάλεις σε αυτή την φάση.

Ας ελπίσουμε ότι το μαύρισμα θα σταματήσει τώρα... Να καθαρίσεις όλες τις πατήθρες και γενικά όπου στέκεται (πχ ταΐστρες) πρέπει να είναι καθαρά, ώστε να αποφύγεις νέα μόλυνση! Μπορείς αφού πλύνεις και στεγνώσεις τα αξεσουάρ να τα περάσεις και αυτά με λίγο μπεταντίν. Μπανιέρα μην βάλεις σε αυτή την φάση.
Ok τα αξεσουαρ τα καθαριζω. Τον πατο του κλουβιου ομως; Πως;

Οχι δεν το βγαζω εξω. Αν επαιρνα βαμβακι με οινοπνευμα και ετριβα τον πατο του κλουβιου;

Back