Δυστυχώς για το πουλάκι κι εγώ προς τη μεριά του @YannisK συγκλίνω.Εμένα, όπως το βλέπω, μου μοιάζει το μαύρισμα να έχει προχωρήσει στο δάχτυλο. Αν ναι είναι σοβαρό (γάγγραινα). Επίσης το ζεμπράκι δείχνει να πονάει.
Γιαννη αν δεν το διαβασες το μαυρο το κοψε γιατρος σημερα. Αν θες για να μην τα ξαναγραφω διαβασε τις αναρτησεις μουΔυστυχώς για το πουλάκι κι εγώ προς τη μεριά του @YannisK συγκλίνω.
Ας ελπίσουμε πως το μαύρο στο πόδι του δε θα μεγαλώνει προς τα πάνω και πως όσα βλέπουμε είναι αποτέλεσμα κακής οπτικής και όχι κάποιας γάγγραινας..
Έχεις δίκιο... Το διάβασα τώρα σωστά.Γιαννη αν δεν το διαβασες το μαυρο το κοψε γιατρος σημερα. Αν θες για να μην τα ξαναγραφω διαβασε τις αναρτησεις μου
ποια ειναι η εκτιμηση σου σχετικα με το θεμα;Έχεις δίκιο... Το διάβασα τώρα σωστά.
Πριν το πέρασα στα γρήγορα.
Μίλησε ο γιατρός.. Τι να πω εγώ;ποια ειναι η εκτιμηση σου σχετικα με το θεμα;
Ok τα αξεσουαρ τα καθαριζω. Τον πατο του κλουβιου ομως; Πως;Ας ελπίσουμε ότι το μαύρισμα θα σταματήσει τώρα... Να καθαρίσεις όλες τις πατήθρες και γενικά όπου στέκεται (πχ ταΐστρες) πρέπει να είναι καθαρά, ώστε να αποφύγεις νέα μόλυνση! Μπορείς αφού πλύνεις και στεγνώσεις τα αξεσουάρ να τα περάσεις και αυτά με λίγο μπεταντίν. Μπανιέρα μην βάλεις σε αυτή την φάση.
Δε βγαίνει να τον καθαρίσεις έξω;Ok τα αξεσουαρ τα καθαριζω. Τον πατο του κλουβιου ομως; Πως;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας