misalouris
PB Supporter
Ίσως αν είχες ένα δεύτερο κλουβί να μπορούσες να καθαρίσεις και να απολυμάνεις πιο σωστά το πρώτο.Οχι δεν το βγαζω εξω. Αν επαιρνα βαμβακι με οινοπνευμα και ετριβα τον πατο του κλουβιου;
Έχεις;
Ίσως αν είχες ένα δεύτερο κλουβί να μπορούσες να καθαρίσεις και να απολυμάνεις πιο σωστά το πρώτο.Οχι δεν το βγαζω εξω. Αν επαιρνα βαμβακι με οινοπνευμα και ετριβα τον πατο του κλουβιου;
Λευκό χαρτί κουζίνας για την περίπτωση θα ήταν πολύ καλύτερα...Δεν εχει. Ουτε το ενα ουτε το αλλο τελοσπαντων. Εβαλα εφημεριδα, ευτυχως δεν την τσιμπαει. Θα την αλλαζω καθε μερα
Αμεσως του βαζω.Λευκό χαρτί κουζίνας για την περίπτωση θα ήταν πολύ καλύτερα...
Έτσι να γίνεται και λίγος τζίρος :)η "ΕΣΤΙΑ" που χρησιμοποιω μια χαρα απορροφητικη ειναι..
Μπορούμε να χρησιμοποιούμε το λάθος (κι εγώ μέσα), αλλά οφείλουμε να δεχόμαστε το σωστό...Εγω να πω την αληθεια που και που βαζω εφημεριδα (ναι ειμαι αμελης και ξεμενω απο χαρτι κουζινας, παρτε πισω οσοι ειπατε οτι ειμαι νοικοκυρα!) και η "ΕΣΤΙΑ" που χρησιμοποιω μια χαρα απορροφητικη ειναι..
Και μόνο από την ένταση της επιθυμίας σου εγώ το πιστεύω...Εβαλα μεσα στο κλουβι και χαρτι κουζινας. Τα παντα θα κανω για να γινει καλα το μικρο κοριτσακι μου :D ️️️
Και εγώ αυτή χρησιμοποιώ, μαθαίνουν και κανένα νέοΕγω να πω την αληθεια που και που βαζω εφημεριδα (ναι ειμαι αμελης και ξεμενω απο χαρτι κουζινας, παρτε πισω οσοι ειπατε οτι ειμαι νοικοκυρα!) και η "ΕΣΤΙΑ" που χρησιμοποιω μια χαρα απορροφητικη ειναι..
[offtopic]Σπανια μπαινει αλλη εφημεριδα στο σπιτι... Εκτος απο κανενα "πρωτο θεμα" να παμε και κανα θεατρο φτηναΚαι εγώ αυτή χρησιμοποιώ, μαθαίνουν και κανένα νέο
X ελιωσα με το comment. Στο αρσενικο μου εγω βαζω καμια ''Sport Day'', να μαθαινει και τα αθλητικα δρωμενα.Και εγώ αυτή χρησιμοποιώ, μαθαίνουν και κανένα νέο
Αλικη σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Σιγουρα αν δεν ημουν σε αυτο το φορουμ ισως να μην ειχα σκεφτει καποια πραγματα και λογω απειριας θα τα αφηνα στην τυχη τους.anyway σημερα βλεπω και το παταει κανονικα το ποδι της και μεχρι στιγμης δεν το εχει σηκωσει απλα το εχει σε μια σταση ξεκουρασης.Είναι λογικό να έχεις στεναχωρεθεί, αλλά σκέψου ότι θα μπορούσες να μην είχες τρέξει στο γιατρό και τώρα να κινδύνευε όλο το πόδι! Μπράβο σου για την τόση περιποίηση, αγάπη και φραντίδα και επειδή πιστεύω ότι η αγάπη κάνει θαύματα πιστεύω ότι θα γίνει καλά! Μην φοβάσαι το λίγο κομμένο ποδαράκι δε θα την επιηρεάσει καθόλου στην ποιότητα της ζωής της! Περαστικά μέσα από την καρδιά μου!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας