Ασθένειες Μαυρισμένο δάχτυλο σε ζεμπράκι

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Phantomas
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Οχι δεν το βγαζω εξω. Αν επαιρνα βαμβακι με οινοπνευμα και ετριβα τον πατο του κλουβιου;
Ίσως αν είχες ένα δεύτερο κλουβί να μπορούσες να καθαρίσεις και να απολυμάνεις πιο σωστά το πρώτο.
Έχεις;

Γιάννη @Phantomas ο Γιάννης @misalouris εννοεί αν βγαίνει ο πάτος ή η σχάρα του κλουβιού για να την καθαρίσεις. Δεν μπορεί το κλουβί να μην έχει με κάποιο τρόπο αποσπώμενο πάτο.

Δεν εχει. Ουτε το ενα ουτε το αλλο 😛 τελοσπαντων. Εβαλα εφημεριδα, ευτυχως δεν την τσιμπαει. Θα την αλλαζω καθε μερα

Δεν εχει. Ουτε το ενα ουτε το αλλο 😛 τελοσπαντων. Εβαλα εφημεριδα, ευτυχως δεν την τσιμπαει. Θα την αλλαζω καθε μερα
Λευκό χαρτί κουζίνας για την περίπτωση θα ήταν πολύ καλύτερα...

Αμα δεν εχει επαφη με την εφημεριδα (πχ η σχαρα ειναι πολυ ψηλα) εχει προβλημα;

Η εφημερίδα ως υπόστρωμα είναι λύση παρωχημένη, δεν έχει απορροφητική ικανότητα...
Αν δεν έχει επαφή με τα πουλιά ή αλλάζεται πολύ συχνά τότε...

Εγω να πω την αληθεια που και που βαζω εφημεριδα (ναι ειμαι αμελης και ξεμενω απο χαρτι κουζινας, παρτε πισω οσοι ειπατε οτι ειμαι νοικοκυρα!) και η "ΕΣΤΙΑ" που χρησιμοποιω μια χαρα απορροφητικη ειναι..

Εγω να πω την αληθεια που και που βαζω εφημεριδα (ναι ειμαι αμελης και ξεμενω απο χαρτι κουζινας, παρτε πισω οσοι ειπατε οτι ειμαι νοικοκυρα!) και η "ΕΣΤΙΑ" που χρησιμοποιω μια χαρα απορροφητικη ειναι..
Μπορούμε να χρησιμοποιούμε το λάθος (κι εγώ μέσα), αλλά οφείλουμε να δεχόμαστε το σωστό...
Η εφημερίδα ακόμη και διπλή δεν είναι ικανή να απορροφήσει όσα εκκρίνουν δύο πουλιά... Πόσο μάλλον με 4-5 μικρά ακόμη μέσα.
Υ. Γ. Βρήκε χρήση επιτέλους;

• Like
Αντιδράσεις: Myra
Την αμαρτια μου την λεω...

Δεν εχω δοκιμασει κανενα απο τα προτιμημενα υποστρωματα. Δεν λεω οτι ειναι σωστο αυτο που κανω, αλλα προς το παρον προσπαθω να βολευτω ☹

Εβαλα μεσα στο κλουβι και χαρτι κουζινας. Τα παντα θα κανω για να γινει καλα το μικρο κοριτσακι μου :D ❤️️️️
Και μόνο από την ένταση της επιθυμίας σου εγώ το πιστεύω...
Σύντομα θα είναι καλά... και όλα αυτά κακή ανάμνηση.

Μακαρι φιλε Γιαννη. Καθε πρωι ξυπναω με το πρωτο τιτιβισμα για να δω αν ειναι καλα, σημερα το μεσημερι μετα το κοψιμο του δαχτυλου του δεν ειχα ορεξη να φαω. Τελοσπαντων ασε ασε. Ας ελπισουμε οτι η γαγγραινα σταματησε και θα αρχισει να ξεπρηζεται και να γινει καλα το δαχτυλο

Είναι λογικό να έχεις στεναχωρεθεί, αλλά σκέψου ότι θα μπορούσες να μην είχες τρέξει στο γιατρό και τώρα να κινδύνευε όλο το πόδι! Μπράβο σου για την τόση περιποίηση, αγάπη και φραντίδα και επειδή πιστεύω ότι η αγάπη κάνει θαύματα πιστεύω ότι θα γίνει καλά! Μην φοβάσαι το λίγο κομμένο ποδαράκι δε θα την επιηρεάσει καθόλου στην ποιότητα της ζωής της! Περαστικά μέσα από την καρδιά μου!

Και εγώ αυτή χρησιμοποιώ, μαθαίνουν και κανένα νέο

[offtopic]Σπανια μπαινει αλλη εφημεριδα στο σπιτι... Εκτος απο κανενα "πρωτο θεμα" να παμε και κανα θεατρο φτηνα 😉
[/offtopic]

X😀 ελιωσα με το comment. Στο αρσενικο μου εγω βαζω καμια ''Sport Day'', να μαθαινει και τα αθλητικα δρωμενα.😀

Είναι λογικό να έχεις στεναχωρεθεί, αλλά σκέψου ότι θα μπορούσες να μην είχες τρέξει στο γιατρό και τώρα να κινδύνευε όλο το πόδι! Μπράβο σου για την τόση περιποίηση, αγάπη και φραντίδα και επειδή πιστεύω ότι η αγάπη κάνει θαύματα πιστεύω ότι θα γίνει καλά! Μην φοβάσαι το λίγο κομμένο ποδαράκι δε θα την επιηρεάσει καθόλου στην ποιότητα της ζωής της! Περαστικά μέσα από την καρδιά μου!
Αλικη σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Σιγουρα αν δεν ημουν σε αυτο το φορουμ ισως να μην ειχα σκεφτει καποια πραγματα και λογω απειριας θα τα αφηνα στην τυχη τους.anyway σημερα βλεπω και το παταει κανονικα το ποδι της και μεχρι στιγμης δεν το εχει σηκωσει απλα το εχει σε μια σταση ξεκουρασης.

Πως πάει η ασθενής σου Γιάννη; Αποκαταστάθηκε πλήρως;

• Like
Αντιδράσεις: Myra
Back