Δημόσιος κτηνίατρος πρέπει να βάλει την τελική υπογραφή και σφραγίδα. Κανονικά πρέπει να ακολουθήσω τα παρακάτω βήματα: 1. Cites από το δασαρχείο, 2. Πηγαίνω σε ιδιώτη να μου ετοιμάσει διαβατήριο και να κάνει ενδοπαρασιτωση στα πουλιά, 3. Πηγαίνω στους δημοσιους γιατρούς του δήμου μου για να γράψουν την ημέρα που αρχίζει η καραντίνα και πότε τελειώνει και 4. Αφού τελειώσει η καραντίνα, πηγαίνω με όλα τα χαρτιά στα κεντρικά δημόσια ιατρεία και μου βάζει ο γιατρός μια υπογραφή και σφραγίδα. Υπερβολικά υπερβολικά μου φαίνονται όλα αυτά για να πω την αλήθεια.@ζιζι Κάπως χάθηκα, τη βεβαίωση αυτή ποιος είπαμε την γράφει και την υπογράφει? Αν είναι ο ιδιώτης κτηνίατρος τι πρόβλημα έχει αυτός αφού θα τον πληρώσεις?
Δεν μπορεί τώρα να σου κόψει απόδειξη (ότι τα αγόρασες τώρα δλδ) ή κάποιος άλλος εκτροφέας γνωστός του;αν και έχω απογοητευτεί από τη στιγμή που ο εκτροφέας βγάζει την ουρά του απ'έξω επειδή δεν έκοψε αποδείξεις.
Ωχ, τώρα το είδα αυτό το σχόλιο. Όπως ανέφερα παραπάνω ούτε με πετ σοπ βρέθηκε λύση. Πήρα και στις μεταφορικές που παρέθεσε παραπάνω ο Γιάννης και δεν κάνουν μεταφορές λόγω κορωνοϊού. Μου είπαν να στείλω ένα μέιλ μήπως και κάποια άλλη εταιρεία με βοηθήσει, αλλά δεν το θεωρούν πιθανό επειδή τα χαρτιά είναι απαραίτητα και με τη μεταφορική Δεν νομίζω να υπάρχει λύση.να συμπληρώσω.ή έστω να πας σε ένα πετσοπ και να τους δώσεις χρήματα για να σου κόψουν απόδειξη για τους παπαγάλους.sorry, δεν ξέρω αν αυτά είναι δυνατά και θα ξεκινούσαν ενδεχομένως τη διαδικασία που χρειάζεται, αλλά αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα, ίσως να μπορούσες να το διερευνήσεις. Λυπάμαι πολύ για τη θέση στην οποία έχεις περιέλθει, και ελπίζω σύντομα να βρεθεί η κατάλληλη λύση, ώστε να μην αναγκαστείς να αποχωριστείς κανένα πουλάκι
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας