Γενικά Με λένε Μία

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Aiwa
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Aiwa

PB New Member
Εγγραφή
13 Ιουν 2009
Μηνύματα
41
Πόλη
Αθήνα
Καλησπερα και απο εμενα την Μια!
Ηρθα στο καινούργιο μου σπιτι εδω και 4 μερες, ηρθε και με πηρε ενας μουσατος τυπος με μια κυρια, απο εκει που γεννηθηκα και ξεκινησα να τρωω μονη μου, οποτε ειμαι περιπου 2 μηνων. Αυτοι που με εχουν μαζι τους τωρα με αγαπουν πολυ και με προσεχουν ακομα περισσότερο! Βεβαια εχω κατσει στο χερι τους και δεχτηκα να βγω εξω απο το σπιτακι μου! Πεταξα και στο χωρο να τον μαθω, αλλα κολλουσα στο ταβανι και μερικες στο τοιχο, χωρις να ξερω που να παω και μολις κατεβαινα κατω ερχοταν ο μουσατος σφαιρα να με πιασει!
Ειναι και αυτοι οι δυο γεματοι απορίες για το τι πρεπει να κανουν καθε βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη να τα βοηθησουμε τα παιδια! Σας φιλω η Μια!

Υ. Γ
Θα σας κρατω ενημερους με τα νεα μου
 

Συνημμένα

  • IMG-58feb7ec82c05975db24e166272949fd-V.webp
    IMG-58feb7ec82c05975db24e166272949fd-V.webp
    31,2 KB · Προβολές: 78
Nα σας ζήσει η Μία και μοναδική σας! Είναι πολύ όμορφη και λαμπερή! Ήθελα να μάθω πόσα parrotlet θα μαζευτούν ακόμη στο φόρουμ! Χάχα! Θέλουμε και άλλες φωτογραφίες!
 
Να την χαιρεσαι την Μια σου! Ειναι πολυ γλυκια και ομορφη. Οτι ερωτηση εχεις μην δυστασεις να την κανεις. Θα γινεις εξπερ εδω περα και η Μια τρισευτυχισμενη...Αν ειναι ακομη φοβισμενη και δεν μπορεις να την πλησιασεις παρτην με το μαλακο. Μην τη βγαζεις για λιγες μερες μεχρι να σας μαθει, μπορει απο την ταραχη της να χτυπησει καπου.
 
Καλώς την δεχτηκατε την ομορφιά σας! Τι γλυκια φατσούλα ❤️️️️️. Καλά κάνατε και την βγάλατε αμέσως έξω από το κλουβί εφόσον είναι ταισμενη στο χέρι.. Θα γίνει ένα με την οικογένειά σας στο τσακ μπαμ .. Θα ξετρελαθειτε κ εσείς με αυτά τα μικρούτσικα πλασματακια..
 
Να την χαιρεσαι την Μια σου! Ειναι πολυ γλυκια και ομορφη. Οτι ερωτηση εχεις μην δυστασεις να την κανεις. Θα γινεις εξπερ εδω περα και η Μια τρισευτυχισμενη...Αν ειναι ακομη φοβισμενη και δεν μπορεις να την πλησιασεις παρτην με το μαλακο. Μην τη βγαζεις για λιγες μερες μεχρι να σας μαθει, μπορει απο την ταραχη της να χτυπησει καπου.
Μας εχει μαθει αλλα οχι απολυτα νομιζω. Υπαρχουν στιγμές που φευγει απο το χερι μας και πεταξει στο δωματιο. Μηπως πρεπει να κοψουμε λιγο τα φτερα της για προστασία;
Καλώς την δεχτηκατε την ομορφιά σας! Τι γλυκια φατσούλα ❤️️️️. Καλά κάνατε και την βγάλατε αμέσως έξω από το κλουβί εφόσον είναι ταισμενη στο χέρι.. Θα γίνει ένα με την οικογένειά σας στο τσακ μπαμ .. Θα ξετρελαθειτε κ εσείς με αυτά τα μικρούτσικα πλασματακια..
Ειναι φοβερα! Εχουμε ξετρελαθει!
Προσοχή στα φυτά. Ρίξτε μια ματιά μήπως και τα λουλούδια που έχετε στο σπίτι ανήκουν στα απαγορευμένα. Σίγουρα θα τα τσιμπολογησει κάποια στιγμή.
Παντα οπου παει προσεχουμε παρα πολυ! Το τσαμπι και τον ηλιοσπορο των παει τρενο! Αυγοτροφη δεν πολυ τρωει
 
Να την χαίρεστε την Μία, είναι πανέμορφη!

... Με τόσα πάρροτλετ (τώρα πια) εδώ μέσα, θα ιδρύσω σύλλογο μου φαίνεται 😛😁

... Μαθενουμε καθε γωνια!

Γι΄αυτές τις... Περιηγήσεις στη ''κάθε γωνιά'', όσο και να προσέχετε θα πρέπει και να διαβάσετε, ώστε να ενημερωθείτε για πράγματα που δεν γνωρίζετε και ούτε σας περνούν από το μυαλό:)
πχ Το φυτό που κάθεται, λέγεται δράκαινα και είναι τοξικό (για σκύλους-γάτες και πολύ περισσότερο πουλιά).

... Υπαρχουν στιγμές που φευγει απο το χερι μας και πεταξει στο δωματιο. Μηπως πρεπει να κοψουμε λιγο τα φτερα της για προστασία;
Δε χρειάζεται να της κόψετε τα φτερά...Φροντίστε όμως να δημιουργήσετε ένα ασφαλές περιβάλλον, όταν το πουλάκι βρίσκεται εκτός κλουβιού και όχι μόνο.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Kαλώς ήρθατε με την τοσοδούλα! :)

Διαβάστε τα θέματα της @Sissy, είναι η γκουρού των παρροτλετς. 😁

Τον ηλιόσπορο αραιώστε τον, δεν τον χρειάζεται. Διαλέξτε μια καλή επώνυμη τροφή για μικρά παπαγαλάκια όπως μπατζι ή λαβμπερντς και δίνετε της φρέσκα λαχανικά για να μάθει απο μικρή διότι αργότερα θα είναι πιο δύσκολο. Όχι χύμα τροφές, χρωματιστές βιταμίνες ή παστέλια.
 
Την καλημέρα μου! Καλώς την υποδεχτήκατε την μικρή Μία! Είναι κούκλα και γλυκιά και ξεκινήσατε πολύ καλά! Μπράβο σας! Πολύ καλή και παραστατική η παρουσίαση! Να σας ζήσει πολλά και να την χαίρεστε! Καλή σας συνέχεια! 🙂😊
 
Σημερα οσο ημασταν μεσα στο σπιτακι μας τρωγαμε! Και αυγοτροφη και το φαγητο μας vadigran μιλαμε για πολυ φαγητο! Τωρα βγηκαμε εξω και κατσαμε στο φωτιστικο και δεν κατεβαινει απο εκει καθετε και τιτιβιζει
 
Back
Top