Γενικά Με λένε Μία

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Aiwa
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Μια η τσαμπουκας! Οσο ειναι στο σπιτακι της, η στο παρκο της δεν θελει πολλα πολλα χαδια η να ανεβει στο δαχτυλο, και αν το τολμησεις σου ριχνει και τσιμπια. Αν πεταξει προς κανα ντουλαπι η σε μερος μακρια απο το χωρο της,τοτε θα ανεβει αμεσως επανω στο δαχτυλο σου ΚΥΡΙΑ! Χωρις ουτε μια τσιμπια για να της πας στο σπιτακι της παλι!
 
Την καλησπέρα μου! Αναλόγως, έχουν και αυτά τις διαθέσεις και τις εναλλαγές στις αντιδράσεις τους! Τα πάτε πολύ καλά και έχετε πολύ καλή σχέση! Μπράβο σας! Να συνεχίσετε έτσι! 😉🙂👍
 
Γλυκύτατη η μικρούλα. Με την κλασική αθώα φάτσα που σε ξεγελάει και δεν καταλαβαίνεις τι φτερωτό μπελά έβαλες στο κεφάλι σου, κάτι ξέρουμε κι εμείς 😂 Να την χαιρόσαστε και να περνάτε τέλεια.
[automerge]1558357971[/automerge]
Λες και εγινε το φονικο στο σπιτακι της... Κυρια η Μια! Δεν ξερω τιποτα εγω εκανα κουνια! Οχι οχι δεν εφαγα εγω την φραουλα Γιωργο! 😀 κλαιω

Εφιάλτης στο κλουβί με τις φράουλες Νο 5
 
Μια η τσαμπουκας!
Σιγά μην ξέφευγε αυτή από τον... Κανόνα! 😁

. Οσο ειναι στο σπιτακι της, η στο παρκο της δεν θελει πολλα πολλα χαδια η να ανεβει στο δαχτυλο, και αν το τολμησεις σου ριχνει και τσιμπια. Αν πεταξει προς κανα ντουλαπι η σε μερος μακρια απο το χωρο της,τοτε θα ανεβει αμεσως επανω στο δαχτυλο σου ΚΥΡΙΑ! χωρις ουτε μια τσιμπια για να της πας στο σπιτακι της παλι!
Αισθάνεται κυριαρχία στους χώρους αυτούς οπότε αντιδρά, σε άλλο περιβάλλον όμως... Παραδίνεται 😉 :)
 
Οντως η συμπεριφορά αυτης της ρατσας ειναι απιστευτη! Ξανα περναμε την ηρεμη φαση της ζωη μας με την Μια να εχει ηρεμιση κατα πολλη!
Οι εντυπώσεις μεχρι στιγμη.
Οτι ειναι κοκκινο η δεν το εχει ξανα φαει, οταν το παω με το χερι μου προς αυτην φεύγει σφαιρα (κερασι /φραουλα)
Οταν κουνας σακουλα πλαστικη τρελλενετε και κανει τρομερους ηχους.
Οπως και με τον ηλιοσπορο που ειναι σε κουτακι αν τον κουνας εμπρος της ερχετε σφαιρα εμπρος σου με φωνες.
Η τσιμπιες εχουν ελλατωθει σε μεγαλο βαθμο.
Το καλυτερο παιχνιδι της ειναι αυτο στην Φωτο το οποιο τι εχει ξεσκισει, το κουναει περα δωθε και μετα καθετε απο κατω απο το καμπανακι και την χαιδευει στο κεφαλι της.
Σορρυ για το μεγαλο ποστ αλλα ειχαμε καιρο να τα πουμε!
 

Συνημμένα

  • rsz_img_20190607_190738.webp
    rsz_img_20190607_190738.webp
    16,6 KB · Προβολές: 19
Όταν θα την έχεις έξω και βλέπεις ότι πάει να σε δαγκώσει... Να της δίνεις κατευθείαν κάποιο παιχνίδι να δαγκώσει η λίγο χαρτί σε μπάλα η κανένα καλαμάκι για να της αποσπάς την προσοχή όσο γίνεται...
 
Όταν το έχεις κάνει πολλές φορές, δεν πιστεύεις ότι θα σου συμβεί...
Είμαι έτοιμος για το επόμενο και με το πάθημα μάθημα πλέον...
Πήρα ένα μονκ θα τον παρουσιάσω σε λίγες μέρες
 
Back
Top