Ποιος της τα έκοψε;Σημερα κοψαμε λιγο τα φτερακια μας για να μην χτυπησουμε ετσι οπως πεταγαμε.
Μα με το κόψιμο δεν θα μάθει να πετάει ''καλύτερα'', δεν θα μπορεί να πετά μέχρι το ταβάνι, αλλά μπορεί να πετά πολύ πιο άτσαλα κι επικίνδυνα όταν τα φτερά δεν έχουν κοπεί σωστά....Σημερα κοψαμε λιγο τα φτερακια μας για να μην χτυπησουμε ετσι οπως πεταγαμε.
... Απο αυτο που μου ειπε ο ανθρωπος που τα εκοψε ειπε οτι θα μπορει να πεταξει περιπου 2 μετρα υψος και μηκος. Παιδια και εγω δεν το προτιμουσα αλλα δεν μπορουσα να την βλεπω να χτυπα σε τοιχο. Και αν καποια στιγμη το χτυπημα ηταν πιο δυνατο και μοιραιο;
... Μετα το κοψιμο την βλεπω οτι μπορει να παει απο το ενα κλαδακι στο αλλο οπως πριν...
Προσπάθησε οι πρώτες της πτήσεις να γίνουν σε πιο ''ασφαλή'' χώρο.... Εχω μεγαλο αγχος και αγωνια..
πηραμε και ενα σπρει της landmark ανθολουτρο με ριγανη βιολογικό για προστασία και χαλαρωση. Μπορεις να την ψεκασεις η να το βαλεις και μεσα στην μπανιερα της.
Το κάνουν όταν ανεβαίνουν, δοκιμαζουν πρώτα με το ράμφος την σταθερότητα ακόμα κ στις πατηθρες το κάνουν, στα παιχνίδια παντού το ράμφος τους είναι σαν το χέρι το δικό μαςΜπορειτε να μου πείτε γιατι μερικες φορες η Μια ριχνει τσιμπιες οταν βαζεις το δαχτυλο σου μπροστα της για να ανεβει, και πως να το αντιμετωπισω;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας