Να τη χαιρεσαι, αυτες οι ταιστρες κανονικα δεν ειναι για παπαγαλους... Καλύτερα να παρεις εσωτερικές ανοιχτου τυπου...Λες και εγινε το φονικο στο σπιτακι της... Κυρια η Μια! Δεν ξερω τιποτα εγω εκανα κουνια! Οχι οχι δεν εφαγα εγω την φραουλα Γιωργο! κλαιω
Καλου κακου, εγω στη θεση σου,θα εβαζα τροφη σε ενα πιατακι μικρο του ελληνικου καφε, η σε ενα μικρο μπολακι, που να χωραει μεσα στο κλουβι για ειμαι σιγουρη οτι τρωει κανονικα.. :)Ναι το ξερω αυτες ειναι προσωρινες οπως και του σπιτακι της ειναι για τα ταξιδια.
Υπαρχει θεμα με την ποσοτητα η την συχνοτητα;! Τέλεια! Το μαρούλι είναι αγαπητή λιχουδιά! Για αυτό η λαχτάρα και η κτητικότητα της! Την καλημέρα μου!
Η σωστή απάντηση είναι, όχι. Όταν δίνουμε στο πτηνό μας ένα φρούτο, ένα λαχανικό ή και μία λιχουδιά δεν πρέπει να φοβόμαστε ότι θα πάθει κάτι εάν φάει πολύ. Εφόσον αυτό που του δίνουμε δεν συγκαταλέγεται στα μη τοξικά και ασφαλή τρόφιμα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Έτσι και αλλιώς θα φάει όσο μπορεί και θέλει και το υπόλοιπο θα το αφήσει.Υπαρχει θεμα με την ποσοτητα η την συχνοτητα;
Σε σχέση με το μαρούλι έχω μια επιφύλαξη. Γνωρίζω πως ραντίζονται πολύ εν αντιθέσει με άλλα λαχανικά... Πχ το λάχανο είναι ανθεκτικό και δεν χρειάζεται πολλά φάρμακα.
Και εγώ αυτό ήθελα να απαντήσω στο ερώτημα, δηλαδήΥπαρχει θεμα με την ποσοτητα η την συχνοτητα;
Βέβαια, αν πλυθούν σχολαστικά, μουλιάσουν σε ξυδόνερο και στεγνώσουν καλά μπορούν άφοβα να προσφέρουν στα πτηνά. Υπάρχει και πλήθος άλλων ποικίλων λαχανικών που μπορείς να εντάξεις στο σιτηρέσιο τους και να τα προσφέρεις αρκετά συχνά.Σε σχέση με το μαρούλι έχω μια επιφύλαξη. Γνωρίζω πως ραντίζονται πολύ εν αντιθέσει με άλλα λαχανικά...
Ενός γεωπόνου η γνώση πάνω στο θέμα είναι και θεωρείται έγκυρη...άλλα είχα ακούσει εγώ για αυτό και είχα αυτή την άποψη, ευχαριστούμε Ανέστη!To αντίθετο Σίσυ, τουλάχιστον απο την εμπειρία μου. Το λάχανο έχει περισσότερες ασθένειες (μυκητολογικές κι εντομολογικές) απο το μαρούλι.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας