Όχι μόνο αλλά και για την συγκίνηση!Ευχαριστούμε
[automerge]1560437198[/automerge]
Γιατί το λες Βάσω μου; Για την ποσότητα άνηθου που έδωσα;
Όχι μόνο αλλά και για την συγκίνηση!Ευχαριστούμε
[automerge]1560437198[/automerge]
Γιατί το λες Βάσω μου; Για την ποσότητα άνηθου που έδωσα;
Ποτε! Σήμερα την χτένισε αυτός για πρώτη φορά και ειλικρινά χάρηκα πάρα πολύ. Δεν το περίμεναΠάντα αγαπούλες, χτενισματάκια και φιλάκια!
Ζωή, έχει αφήσει τη μικρή να τον χτενίσει;
Καλά λες! Πολύ χάρηκαΌχι μόνο αλλά και για την συγκίνηση!
Ναι ναι προς το παρόν είμαστε στους έρωτες, για αργότερα δεν ξέρω. Να φανταστείς ότι την τάισε σήμερα και φραουλίτσαΜιλάμε για έρωτα ολοκληρωτικό και παθιασμένο!
.Ζωή, έχει αφήσει *τη μικρή να τον χτενίσει ;
Ποτε! Σήμερα την χτένισε αυτός για πρώτη φορά και ειλικρινά χάρηκα πάρα πολύ. Δεν το περίμενα
Από την αρχή τον κάνει ό,τι θέλει*Αυτή θεωρείται κίνηση παράδοσης, αλλά αυτοί οι μικροί... Ανατρέπουν τα πάντα!
...''κάτσε'' και θα δούμε, είναι πολύ νωρίς ακόμαΑπό την αρχή τον κάνει ό,τι θέλει
Πάντως ακόμη και ερωτευμένος, κάθε δύο λεπτά, το πολύ τρία, πετάει και έρχεται στη μανούλα. Εγώ τον πηγαινω στο τραπέζι και σε δύο λεπτά πάλι τα ίδια. Θέλει να μας φροντίσει και τις δύο...''κάτσε'' και θα δούμε, είναι πολύ νωρίς ακόμα
Να είσαι καλά Αντώνη!Τελειες εικονες, μπραβο Ζωη!
Ευχαριστούμεμπραβο! σουπερ ζευγαρακι θα γινουν!
Ωχ λες τώρα πια να έρχεται σε εμένα μόνο για να με ευχαριστήσει που του έφερα το κορίτσι του;Ειναι η ανταμοιβη σου που του πηρες την Εσμεραλντα! Ανεπαναληπτες στιγμες ζειτε!
Η πρωτη αγαπη ποτε δεν ξεχνιέταιΕυχαριστούμε
[automerge]1560456567[/automerge]
Ωχ λες τώρα πια να έρχεται σε εμένα μόνο για να με ευχαριστήσει που του έφερα το κορίτσι του;
Πράγματι είναι πολύ νωρίς και μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα (εύχομαι όχι προς το χειρότερο), αλλά πολύ φοβάμαι ότι τον έχω κάνει λιγάκι "χαλβά".Τέλεια περνάτε μπράβο σας. Εμάς για να τη χτενίσει περίπου 0,7 δευτερόλεπτα ο Ερνέστο η Ταμου περνάει μια βδομαδα γονατιστή και χτενίζοντάς τον. Μετά τη διώχνει ο άκαρδος.
Οπως σου είπε η Σισσυ περίμενε είναι νωρίς ακόμα, με τούτα τα διαόλια δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει View attachment 64193
Να να η αντίδραση της μάνας που της πήραν το γιο!Πράγματι είναι πολύ νωρίς και μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα (εύχομαι όχι προς το χειρότερο), αλλά πολύ φοβάμαι ότι τον έχω κάνει λιγάκι "χαλβά".
Με πήρατε χαμπάριΝα να η αντίδραση της μάνας που της πήραν το γιο!
Παρα πολυ ομορφα κυρια Ζωη...Αντε νε το καλο και απογονοι️️️Όταν γυρίζεις από τη δουλειά και το μόνο που θέλεις είναι να ξαπλώσεις στον καναπέ και να κλείσεις τα μάτια σου για δέκα μόνο λεπτά αλλά τα μικρά σου έχουν άλλα σχέδια.
View attachment 64285
Παίζουν κι ερωτοτροπούν πάνω σου.
View attachment 64286
Κι όταν καταλάβουν ότι αυτό δεν έχει αποτέλεσμα, αρχίζουν ο ένας να τσιριζει κι η άλλη να επεξεργάζεται αυτό που φοράς ώστε να αποφασίσει αν θα πάρει κι αυτή καλοκαιρινά μπιτζαμακια με τη Νταίζη
View attachment 64287
Τελικά δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από την εμπιστοσύνη και την αγάπη που σου δείχνουν τα πουλάκια που εσύ ο ίδιος εξημερωσες ️️️
Να σαι καλά Μιχάλη. Σε ευχαριστώ πολύ!Παρα πολυ ομορφα κυρια Ζωη...Αντε νε το καλο και απογονοι️️️
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας