Σε ευχαριστω πολυ! Εχτες η κουτσουλιες του ηταν πρασινες με λιγοτερο ασπρο και πιο υδαρες να το πω σημερα ηταν σαν την 2 εικονα πιο σφιχτες απλα ειχε στο πλαι και ανοιχτο πρασινο απλα το ασπρο υπερισχύει τι κανω ;
Πολύ! Αυτό ακριβώς είναι το αντικείμενο της δουλειάς μου τώρα. Αλλά ας μην προκαλέσουμε πανικό. Η γνώμη μου είναι ότι το πουλάκι έπρεπε να πάρει κι αντιβίωση κι αν δεν έδωσε ο συγκεκριμένος κτηνίατρος θεωρώ πως είναι λόγω ελλειπούς κατάρτισης στα πουλιά. Παρόλα αυτά η καλή του πορεία υποδεικνύει πως κάτι αλλάζει προς το καλύτερο και θεωρώ πρώτο τη διατροφή που σταμάτησε να περιέχει ψωμί που είναι λείαν ακατάλληλο ως μόνιμη τροφή.Γωγώ, αν πρόκειται περί αυτού, του καμπυλοβακτηρίου δλδ, ναι, είναι κάπως μολυσματική και στους ανθρώπους, αλλά δεν έχω καταλάβει πόσο σοβαρή ή όχι μπορεί να γίνει.
Συγνωμη παιδια.ημουν λιγο στο τρεξιμο το ξερω πως εχετε αγωνια πηγα την παρασκευη στον κτηνιατρο και μου ειπε πως αυτο το κανει και το φαρμακο λογο επειδη ειναι για τα παρασιτα η αληθεια ειναι πως η κουτσουλιες εχουν αρχισει και βγαινουν φυσιολογικεες εχει ανακτηση τις δυναμεις του τραγουδαει νομιζω πως επιτελους επανηλθε ειμαι πολυ χαρουμενηΛοιπόν Γωγώ, τι νέα υπάρχουν;
Σε ευχαριστω πολυ μαρια μου να εισαι καλα θα σας ενημερωσω λογικα την πεμπτη του δινω την τελευταία δοση και μετα θα παω να τον δει νομιζω πως τουλαχιστον ετσι οπως το βλεπω τωρα εχει επανελθει σε σχεση με πρινΕπιτέλους και μια ευχάριστη εξέλιξη!
Μπράβο, τον γιατρό μας τον είπες; δεν θυμάμαι.
Από δω και στο εξής όλα καλά να πάνε!
Αυτό δεν μπορώ καθόλου να το καταλάβω...
Εντάξει τώρα μην αισθάνεσαι και άσχημα, συμβαίνουν αυτά, σημασία έχει πως απάντησες και το πουλάκι βελτιώνεται. Απλά είχαμε αγωνία. Τέλος καλό, όλα καλάΠαντως συγνωμη βρε παιδια εχετε δικιο αργησα να σας απαντησω πραγματικα συγνωμη
Η αληθεια ειναι πως εχετε δικιο και επρεπε να ειχα απαντηση επλεξε λιγακι με δουλεια και υποχρεωσεις και δεν δικαιολογουμε τοσο καιρο σταθήκατε στο πλευρο μου... Ευτυχως μαρια ειναι δραστηριος τραγουδαει δεν κοιμαται οπως εκανε πριν δεν πιανεταιμε ευκολια εχει ζωηρεψει πραγματικα μακαρι να ηταν μονο αυτο ειναι πολυ λιγο αυτο που νιωθω για σας σας ευχαριστω πολυ ️️️Εντάξει τώρα μην αισθάνεσαι και άσχημα, συμβαίνουν αυτά, σημασία έχει πως απάντησες και το πουλάκι βελτιώνεται. Απλά είχαμε αγωνία. Τέλος καλό, όλα καλά
Θα σας ενημερωσω τωρα που γνωριστηκαμε θα μπαινω και για να δω τι κανει και οι ομαδαΠολυ ευχαριστα νεα! Μπραβο σας! Καλα Γωγω δε θα απολογηθεις κιολας γιατι δεν ενημερωσες κατευθειαν! Οταν μπορει ο καθενας μπαινει! Περιμενουμε με τη πρωτη ευκαιρια τα νεα σας παλι!
Μαρία μου ο γιατρός λέγεται Σταύρος σπανος τον σύστησα στην Vasia24 εχοντας την καλύτερη γνώμη από προσωπική εμπειρία, να τον πει στη Gwgwspinou χαιρομαι πολύ που όλα πάνε καλά :). Πραγματικα είναι ένα νέο παιδί με πολύ ενδιαφέρον Κ αγάπη για τα ζώα.Μπράβο, τον γιατρό μας τον είπες; δεν θυμάμαι.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας