Δεν του ξαναβαλα. Και ουτε πρόκειται που να φανταστω προφανως την πατησα και απο την λαθος διαγνωση και προφανως η τροφη μαλλον κατι δεν του αρεσε ηταν χαλασμενη δεν μπορω να καταλαβω... Μακαρι να επανελθει παντως σε ευχαριστω πολυ θελω να ελπιζω πως μερα με την μερα θα βλεπω εστω και μια εξελιξη ας μην ενθουσιαζομαι και πολυ γιατι δεν πρεπει...Το οτι αντιδράει είναι καλό... Ανακτά τις δυνάμει του και νιώθει πιο δυνατός...
Ποτέ ξανά ψωμάκι όμως θα έλεγα εγω...
Ευχομαι τα καλύτερα και να γίνει σύντομα τελείως καλά !
Θα παραγγειλω σας ευχαριστω πολυ για ολα καλο βραδυ σας ευχομαι και θα σας ενημερωσω με τις εξελιξεις του φοιβου μου να ειστε παντα καλαΓωγω μη ξεχασεις να παρεις συσκευασμενη τροφη! Ειναι πολυ καλυτερη απο τη χυμα και εχεις και το κεφαλι σου ησυχο!
Καλησπερα λοιπον σημερα ειναι πιο καλα για πρωτη φορα μετα απο μια ολοκληρη εβδομαδα που μας περασε ακουσε την αγαπημενη του ηλεκτρικη σκουπα που την ειχα βαλει σε λειτουργία και ναι κελαηδησε. Οχι πολυ βεβαια αλλα εστω και για λιγο ειναι μια προοδος κοιμαται λιγοτερο απο τις πεοηγουμενες μερες η θεραπεια ειναι tebernil vermicida ενδοπαρασιτοκτονο οδηγιες 1 σταγονα σε 20ml νερογια μια ημερα και μετα απο μια βδομαδα μου ειπε ο κτηνιατρος να του βαλω την ειδια δοσολογια αλλη μια μερα καιtebernil sulfa αντικοκκιδιακο θεραπεια 1σταγονα σε33mlνερου για 3ημερες διακοπη 2 ημερων και μετα συνεχιζω αλλες 3 ημερες και τον παιρνω τηλεφ στο τελος αυτης τις εβδομαδαςΑπρόσμενα καλά τα νέα σας Γωγώ
Σημερα δεν εχει κανει εμετοΕξακολουθεί να κάνει εμετούς;
Τους καθρέπτες τους απομάκρυνες από το κλουβί του;
Μακαρι για να δουμε και τις επομενες μερες θα υπαρχει εξελιξη η θα ειναι σταθερη η καταστασηΜακαρι να πανε ολα καλα!
Μηπως ξερει να μου πει καποιος γιατι ομως σημερα κουτσουλιες ειναι ασπρες και στρογγυλες να ανησυχω;Καλησπερα η αληθεια ειναι πως τωρα που γυρισα απο την δουλεια ειμαι πολυ χαρουμενη απο την ωρα που εχω μπει δεν εχει σταματησει να μου κελαηδαει να χαρω πολυ;
Μήπως να έβαζες μία φωτό; Μόνο άσπρες είναι οι κουτσουλιές; Δεν υπάρχει στο κέντρο άλλο χρώμα;Μηπως ξερει να μου πει καποιος γιατι ομως σημερα κουτσουλιες ειναι ασπρες και στρογγυλες να ανησυχω;
Στο κεντρο ασπρες και εχει στο πλαι πρασινο ανοιχτο φυσιολογικο ειναι;Μήπως να έβαζες μία φωτό; Μόνο άσπρες είναι οι κουτσουλιές; Δεν υπάρχει στο κέντρο άλλο χρώμα;
Νομίζω πως μέχρι να επανέλθει η ισορροπία στο έντερο του "βασανισμένου" πτηνού κάθε οπτική εξέταση των περιττωμάτων του μπορεί να εκθέσει και τον πιο έμπειρο.Στο κεντρο ασπρες και εχει στο πλαι πρασινο ανοιχτο φυσιολογικο ειναι;
Ναι ειναι 2 φωτογραφια που ειναι λευκη και εχει στο πλαι πρασινο ανοιχτο τι σημαινει να ανησυχώ;http://www.birds-online.de/gesundheit/gesallgemein/indikatorkot_en.htm
Είναι κάποια από αυτές τις φωτό που μοιάζει με τις κουτσουλιές του πουλιού;
Αυτο θα κανω σας ευχαριστω παρα πολυ παντως νομιζω πως εχει κανει προοδους ειμαι πολυ χαρουμενη και χρωσταω και σε σας ενα μεγαλο ευχαριστω! Θα τον εχανα τον φοιβο μου. Με βοηθησατε παρα πολυ.σας Ειμαι ευγνώμωνΝομίζω πως μέχρι να επανέλθει η ισορροπία στο έντερο του "βασανισμένου" πτηνού κάθε οπτική εξέταση των περιττωμάτων του μπορεί να εκθέσει και τον πιο έμπειρο.
Προτείνω να παρακολουθείς συνεχώς και να μας ενημερώνεις.
Σου μεταφράζω το κείμενο: If the entire droppings of a budgie look voluminous and the colour of the faeces portion is nearly the same than the one of the urine - the whole dropping is coloured light-grey or brightly grey-brown then -, you most probably have to deal with an infection of the pancreas. Please take your budgie to an avian vet immediately. Such infections or malfunctions of the pancreas should be cured as soon as possible to save the bird's life!Ναι ειναι 2 φωτογραφια που ειναι λευκη και εχει στο πλαι πρασινο ανοιχτο τι σημαινει να ανησυχώ;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας