Και μια σχετική συζήτηση :) Θηλυκά καρδερινοκάναρα, πρέπει να μας προβληματίσει θέμα; | PetBirdsθα ηθελα να ρωτησω κατι απλο αυτους που αναπαραγουν μουλους. Τα θηλυκα τι τα κανουν;
Και μια σχετική συζήτηση :) Θηλυκά καρδερινοκάναρα, πρέπει να μας προβληματίσει θέμα; | PetBirdsθα ηθελα να ρωτησω κατι απλο αυτους που αναπαραγουν μουλους. Τα θηλυκα τι τα κανουν;
Τα χρήματα νομίζω πως είναι ο μόνος στόχος που δεν θα πρέπει να χαρακτηριστεί εκτροφικός, με την ερασιτεχνική έννοια που έχω στο μυαλό μου.Βέβαια η μεγάλη τιμή που δίνονται βοηθάει πολύ και αυξάνει της προσπάθειες απειρων με το θέμα υβρίδια μ αποτέλεσμα αποτυχίες συνέχεια.. Εγώ προσωπικά βάζω μια γέννα για υβρίδια
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Βασίλης δείχνει πως είναι ένας άνθρωπος που θα κρατήσει και τα θηλυκά... (μια ταΐστρα παραπάνω είπε)... και σίγουρα δεν είναι ο τελικός αποδέκτης των όποιων ενστάσεων εκφράστηκαν νωρίτερα...Μαρακι σωστα ασ κρατήσουμε το παθος γι αλλου! Καποιος για τους λόγους του μπορεί να θελει να βγαλει μουλους με τα υπερ και τα κατα δεν θα τον πιασω απο τα μουτρα γι αυτο επειδή δεν μου αρέσουν εμενα και να αρχιζω να λεω για νοοτροπίες κλπ..
Χαλαροί είμαστε... Βλέπεις κάποιον σφιγμένο;να σου πω κατι, οι περισσοτεροι απο αυτους που τα κραζουν εαν τους χαριζες ενα μουλο με φωνες καρδερινας ενα πολυ σπεσιαλ πουλι θα το επαιρνε με κλειστα τα ματια και ασ ειναι μουλος! Και ορισμενοι τρεχουν πρωτοι να παρουν λαχνους σε κληρωση για καρδερινοπυρουλα! Δεν ειδα εγω τουλαχιστον καποιον να κραζει αυτους που βγαζουν φανετοκαρδερινα, φλωροκαρδερινα! Μπραβο τους λενε και τι σουπερ εκτροφεις ειναι! Λες και δεν ειναι μουλοι αυτοι! Την υπερβολη δεν μπορω, χαλαρωστε και απολαυστετο!
Όχι... Δεν ισχύει.εγω δεν μιλησα για σενα, δεν σε ξερω καν! Γενικα μιλαω,ισχυει η δεν ισχυει αυτο που λεω;
οποιος ειναι σφιγμενος προβλημα του!
Μακη, επειδη δεν εχω ιδεα, τι βραβευει η ΠΟΟ; Φωνες ή εμφανιση ή αναλογα το υβριδιο; Αν βραβευεται κι η εμφανιση μαλλον συμμετεχουν και τα θηλυκα, αλλα στα υβριδια φωνης τι λυση δινει η Ομοσπονδια που μοιραζει τα βραβεια; Η δεν την αγγιζει το θεμα και πιστευει οτι ολοι τα κρατανε σε ενα κλουβακι και τα φροντιζουν οπως πρεπει;Ολοι οι σύλλογοι υπάγονται στις Ελληνικές Ομοσπονδίες
Εμφάνιση μόνον Ανέστη. Τα αρσενικά φυσικά όπως καταλαβαίνεις έχουν την μεγαλύτερη τύχη μιας και η ένταση του χρώματος και η έλλειψη μεγάλων ποσοτήτων φαιομελανίνης τα κάνει πιο εντυπωσιακά. Θα έλεγα οτι υπάρχει μια γενικότερη αμηχανία σ' αυτού του είδους τα εύλογα ερωτήματα. Μα θεωρείται κατα κάποιον τρόπο ανεκτό να ασχολείται ο άνθρωπος με τα ζώα συντροφιάς και ας κάνει υπερβολές, παρά με τα άγρια και να επεμβαίνει εκεί.Μακη, επειδη δεν εχω ιδεα, τι βραβευει η ΠΟΟ;
Γνώμη είναι Μάκη, δεν είναι επίσημη δήλωση αντίθεσης, ούτε εναντίωσης.Τι να κάνω τώρα, να αρχίσω να γράφω εναντίον όσων έχουν την "τρέλλα" των υβριδίων
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας