Με μια ώρα απόσταση αυτό το χρονικό διάστημα (βοηθά ο καιρός) δεν τρέχει τίποτε...Μα δεν ειναι χειροτερο να ξεκινησει η επωαση και να τα παρω; Δεν ξερω ποση ωρα μπορει να κανω να τα δωσω στο φιλοκαι η ζεστασια της μαμας ειναι κρισιμη.
Με μια ώρα απόσταση αυτό το χρονικό διάστημα (βοηθά ο καιρός) δεν τρέχει τίποτε...Μα δεν ειναι χειροτερο να ξεκινησει η επωαση και να τα παρω; Δεν ξερω ποση ωρα μπορει να κανω να τα δωσω στο φιλοκαι η ζεστασια της μαμας ειναι κρισιμη.
Η δική μου σε ένα καλάθι πλεκτό κρεμασμένο στο δοκάρι ενός υποστέγου που είχαμε στην αυλή. Εσύ, δικαιολογημένα να μη θυμάσαι.Εκείνο που δε θυμάμαι είναι που τα έβαζε - έχωνε για να διατηρούνται
Μιράντα καλύτερα να τα πετάξεις αν τα κρατήσεις εκτός...Ωραια. Ομως το να τα δωσω τελειως "ακλωσσητα" ειναι λαθος; Και αν ναι, γιατι; Αυτο δεν καταλαβαινω. (με επιασε καποιου ειδους υπολειτουργια εγκεφαλου σημερα, δεν εξηγειται αλλιως...)
@Φοίβος επιτέλους το παραδέχτηκε... είναι μεγαλύτερος.Η δική μου σε ένα καλάθι πλεκτό κρεμασμένο στο δοκάρι ενός υποστέγου που είχαμε στην αυλή. Εσύ, δικαιολογημένα να μη θυμάσαι.
...
@Φοίβος επιτέλους το παραδέχτηκε... είναι μεγαλύτερος.
Απ την Πελοπόννησο
Έλα, τέλος το οφ τοπικ.
Μύρα μου από την στιγμή που η καναρινούλα σου κάνει πολλά αυγά (6 περίπου κάθε φορά και είναι και όλα γόνιμα) δώσε 3 και 3 να είναι όλοι χαρούμενοι!Αν ο birdman δεν ξεκαθαρισει τι γινεται με την καναρα του, αυριο βρισκομαστε και τα δινω σε εσενα και τη φιλη σου. Εφοσον ειναι σιγουρο οτι δεν θα κρατηθουν και ηδη εχω εξαντλησει τα χρονικα περιθωρια ας τα παρει οποιος ειναι.
Εγω προσωπικα δεν μπορω να επεκτεινω αλλο τον πυργο του αιφελ στην τραπεζαρια και προφανως θα διεκοπτα αυτη τη γεννα ετσι κ αλλιως. Αν νομιζετε οτι μπορει η καναρα της φιλης σου να τα δεχτει ας ειναι λοιπον.
@PaianasΕσυ δεν εχεις πεθερο;
Αμέεεεε! Με πολύ χαρά! Θα ραφτώ από τώρα!Θες να γινεις και νονα στα μικρα που υιοθετηθηκαν μολις βγουν με το καλο;
[off topic] σε πόσα κλάσματα του δευτερολέπτου απαντάς;Ειδες; Ολα γινονται.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας