Γενικά Μυστικοπαθεια στην εκτροφη καρδερινας

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Myra
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Παιδιά δεν κάνουμε καταμερισμό εργασιών σ' αυτήν την φάση, συζητάμε την ιδέα.
Ούτε είμαστε τίποτα αρρωστάκια να βάζουμε πόστα τον καθένα, τι έκανες εσύ τι έκανα εγώ κτλ. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.
Στο πεδίο της έρευνας χρειάζονται πρωτίστως άνθρωποι που κατέχουν τα θέματα.
Στην δεύτερη φάση αν ευτυχίσουμε να φτάσουμε, θα χρειαστεί ίσως λίγο περισσότερο τρέξιμο. Βλέπουμε μέχρι τότε, ίσως αλλάξει η ομάδα στην συνέχεια με νεότερα άτομα.
 
Περιμένουμε να διευκρινίσει ο Μιχάλης τι εννοεί με την υψηλή εποπτεία και τους υπόλοιπους αν θέλουν να κάνουμε κάτι και να συμμετέχουν.
 
Μαρία δεν έχω χρόνο
Οι περισσότεροι δεν έχουμε χρόνο Μιχάλη. Δεν θέλω να σε "ψήσω" αλλά ο καθένας, ό,τι μπορεί και στον βαθμό που γνωρίζει συνεισφέρει. Δεν υπάρχει πίεση ούτε πρωταθλητισμός προσφοράς.
Σε πρότεινα επειδή γνωρίζεις τον χώρο. Φυσικά αν αυτό σε δεσμεύει με κάποιον τρόπο, δεν θα ήθελα να έρθεις σε δύσκολη θέση και δεν το λέω διπλωματικά. Το εννοώ.
Ωστόσο το θέμα χρόνου δεν παίζει. Κανείς δεν πρέπει να πιεστεί. Όλοι στο περιθώριο των ασχολιών μας θα λειτουργήσουμε.
 
Οι περισσότεροι από όσους έχεις προτείνει γνωρίζουν πολλά περισσότερα από εμένα. Κάποιους μήνες του έτους βρίσκομαι εκτός Αθηνών.
 
Οι περισσότεροι από όσους έχεις προτείνει γνωρίζουν πολλά περισσότερα από εμένα. Κάποιους μήνες του έτους βρίσκομαι εκτός Αθηνών.
Μετριοφροσύνη...
Έστω και στον ελάχιστο χρόνο που πιθανόν σου μένει καλό είναι να βοηθήσεις στην προσπάθεια!
 
Εγω δηλωνω προθυμη να βοηθησω αν θελετε κατι.. Και τα εκτος Αθηνων που ειμαι συχνα πυκνα (καθως στο μελλον θα φυγω εκτος Αθηνων) δεν με προβληματιζει τοσο πολυ, γι'αυτο υπαρχει και το ιντερνετ.

Εγω συνεχιζω να πιστεω οτι υπαρχει ενος ειδους σκοταδισμος στην συγκεκριμενη εκτροφη, αλλα κατα καποιο τροπο κατεληξα οτι ειναι λογο δυσκολιας και μερικης υπεροψιας το μαγκωμα. Φυσικα ολα αυτα σε συνδυασμο με παρανομιες και τρυπες του νομικου πλαισιου, φιλιες με τους "σωστους" ανθρωπους μεγεθυνουν το προβλημα και κινουμαστε ακομα σε ενα φαυλο κυκλο...

Πιστευω επισης οτι στο μελλον θα υπαρξει αλλαγη, προς το καλο. Ολοι αυτοι οι λατρεις των ιθαγενων καποια στιγμη θα κανουν βηματα μπροστα, εστω και μικρα.

Θελω να σας ευχαριστησω ολους για τη συμμετοχη και τη συνεισφορα σας ο καθενας με τις αποψεις, τις εμπειριες και τους προβληματισμους του στο θεμα που εθεσα, με κοσμιο και αξιοπρεπη τροπο με αποτελεσμα να εχουμε μια ομαλη και παραγωγικη συζητηση.
❤️️️️

ΥΓ*Νομιζω καλα πηγε σημερα, προσπαθησα να μεινω χαλαρη και χωρις να σκεφτομαι το ΡΒ :) Με εχετε καταντησει εξαρτημενη!
 
Πάλι καλά που δεν έγραψες ότι ευχαριστείς τους γονείς σου, τους φίλους σου, τον παραγωγό, το σκηνοθέτη...
Θα σου απαντουσα με αναλογη χειρονομια λογω αγαπης, αλλα επειδη ντρεπομαι τα παιδια στο φορουμ θα αρκεστω σε ενα ακομα ❤️️️️ ;)
 
  • Like
Αντιδράσεις: evans
Μαρία επειδή ανέφερες και μένα, και σε ευχαριστώ ειλικρινά γι αυτό.
Δεν θέλω να είμαι μέσα σε τέτοιες διαδικασίες, όχι γιατί δεν έχω χρόνο κλπ, κλπ, αλλά επειδή ξέρω τον εαυτό μου και δεν είμαι κατάλληλος για τέτοια. Μέσω του φόρουμ γράφω κάπου κάπου διάφορα αλλά για τέτοιες συλλογικές διαδικασίες δεν κάνω, σ΄ευχαριστώ και πάλι για την εκτίμηση σου.
 
Back
Top