Τεταρτη διαφορετική συζήτηση αυτή Δημήτρη. :)Σταυρο οι ξένοι θα είχαν το δικαίωμα να κρίνουν και να κατακρίνουν αν...
Τεταρτη διαφορετική συζήτηση αυτή Δημήτρη. :)Σταυρο οι ξένοι θα είχαν το δικαίωμα να κρίνουν και να κατακρίνουν αν...
Ναι Δημήτρη μου αλλά βλέπεις αυτοί κάνουν κομπίνες προς χάριν της παραγωγής (βλέπεις υπάρχει η λέξη σε κάθε παράδειγμά σου), εμείς μόνο μιζαδόρικες και καταστροφικές κομπίνες.Σταυρο οι ξένοι θα είχαν το δικαίωμα να κρίνουν και να κατακρίνουν αν είχαν καθαρή την φωλιά τους και την συνείδησή τους... Βλέπε... Διατροφικά σκάνδαλα... Παραγωγή κάθε είδους δηλητήριου που μπορεί να απαγορευεται στην ευρώπη αλλά παράγεται και πουλιέται στους φτωχούς κλπ... Κλπ
μια τεράστια υποκρισία είναι όλα...η ΕΕ καταγγέλει την Κύπρο την Μάλτα κλπ για το κυνήγι των πουλιών, αλλά κάνει την πάπια για τα εντομοκτόνα και όλα τα δηλητήρια που χρησιμοποιούνται και που κάνουν μεγαλύτερη καταστροφή στα πάντα... Πουλιά, έντομα και στους ίδιους τους ανθρώπους...Ναι Δημήτρη μου αλλά βλέπεις αυτοί κάνουν κομπίνες προς χάριν της παραγωγής (βλέπεις υπάρχει η λέξη σε κάθε παράδειγμά σου), εμείς μόνο μιζαδόρικες και καταστροφικές κομπίνες.
Νέο θέμα Βασίλη. Έχει ξεφύγει όντως το συγκεκριμένο και χρειάζεται δύο μεροκάματα για να χωρίσει σε επιμέρους θέματα και αυτό, όχι με επιτυχία.Πόσο νόμιμη είναι η εκτροφή που έχουμε;
Ναι και γραπτώς.Μαρία, το σκέφτεσαι να λειτουργεί με τηλεδιάσκεψη; :D
Ναι και γραπτώς.
Έχω υπομονή, το καλό πράγμα αργεί να γίνει :)αλλά κάτσε να δεις προθυμία...
Θα σε Ξε-προτείνω ταραξία, πρόσεχε :)Εγώ λέω να κάνουμε ένα έκτακτο eurogroup πίνοντας καμιά μπύρα.
Θα σε Ξε-προτείνω ταραξία, πρόσεχε :)
Επόπτευε υψηλά κι αγνάντευε Μιχάλη. :DΠαιδιά εάν θέλετε να έχω την υψηλή εποπτεία πολύ ευχαρίστως
Τι σημαίνει αυτό ακριβώς Μιχάλη;την υψηλή εποπτεία πολύ ευχαρίστως
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας