Γενικά Νέοι με απορίες στα καναρίνια

Το κόκκινο ακαρι είναι αυτό σωστά; Τέτοια έχουμε γενικά αρκετά στο χωριό που μένω αλλά ψεκαζουμε γύρο από το σπίτι με με ένα φάρμακο υγειονομικής σημασίας που ψεκάζουν και παιδικός σταθμούς και σκοτονι ότι έντομο κάτσει στην επιφάνεια που ψεκαζεις
 
Καλησπέρα Γιώργο! Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές να έχετε! 🙂

Να χαίρεστε τα πανέμορφα καναρίνια σας! Ειδικά το χρώμα του αρσενικού είναι φοβερό, χωρίς να θέλω να αδικήσω την καναρίτσα σου! Σας εύχομαι καλές και επιτυχημένες αναπαραγωγές!

Δεν μπορώ να μην σας αναγνωρίσω ότι τα αγαπάτε πολύ και οι δύο, τα φροντίζετε άψογα και δείχνεις από μέρους σου έντονο ενδιαφέρον για την σωστή διαμονή τους. Μπράβο σας και να συνεχίσετε έτσι! Είμαι σίγουρος ότι μετά από τόση προσοχή και περιποίηση που τους προσφέρετε θα σας αποζημιώσουν με τους νεοσσούς τους!

Καλή συνέχεια με τα καναρίνια σας! Περιμένουμε σύντομα νέα τους!👍
 
Σε σχέση με το Pinex, το Chevitren της Chevita είναι μακράν καλύτερο για πρόληψη και για την μαύρη και για την κόκκινη ψείρα.
Ελπίζω να καταφέρω να το βρω εδώ στο νησί τώρα θα δούμε με ότι βρούμε θα πορευτουμε 😉 δε θυμάμαι πως λέγεται το άλλο που ρίχνουμε κάθε χρόνο θα ψαξω να βρω καμία συσκευασία να σας πω ποιο είναι!
 
Ελπίζω να καταφέρω να το βρω εδώ στο νησί τώρα θα δούμε με ότι βρούμε θα πορευτουμε 😉 δε θυμάμαι πως λέγεται το άλλο που ρίχνουμε κάθε χρόνο θα ψαξω να βρω καμία συσκευασία να σας πω ποιο είναι!
Απλά πάρε για να έχεις αν θα χρειαστείς.
Εγώ δεν έχω ρίξει ποτέ ψειρόσκονη, τόσα χρονια που έχω καναρίνια. Βέβαια δεν έχω πολλά, αλλά τα διατηρώ σε μπαλκόνι και για το θερινό τρίμηνο σε κήπο με χώμα, φυτά, δέντρα κλπ.
 
Γιώργο, διάβασε και αυτό.. https://community.petbirds.gr/threads/Τα-εφόδια-που-πρέπει-να-έχουμε-πριν-την-αναπαραγωγή.28715/
.. Και να θυμάσαι πάντα πως.. Με το σωστό διάβασμα άρθρων,τα σωστά εργαλεία και τις εύστοχες ερωτήσεις/παρατηρήσεις μας κατά την προετοιμασία/αναπαραγωγή των καναρινιών..όλα θα πάνε κατ'ευχήν.

στη διάθεσή σου..
 
Τελικά το εντομοκτόνο είναι το icon πήγα ρωτησα τον γεωπόνο κάνει και για πτηνά μου είπε.
 
Back
Top