πολυ φτηνες και πολυ ωραιες αλλα ειμαι μακρυα.
Ακομη και ετσι να ειναι που δεν ειναι. Παλι δεν εχεις δικαιωμα να με ''προτρεψεις''. Εκτος και εχεις ποσοστα στο μαγαζι οποτε δικαιολογητε και η διαφημηση.Προφανως δεν καταλαβες. Η ''παραινεση'' αφορουσε στο μαγαζι και οχι στο χωρο αυτο.
Για τις συγκεκριμένες ζευγαρώστρες επειδή έχω μια μπορώ να σας πω πως την εχω βάλει στην άκρη, τα κάγκελα έχουν πολλές προεξοχές και οι γρατζουνιές κατα το πλύσιμο είναι πάρα πολλές επίσης μετα απο καιρό χάνει το χρώμα βαψίματος και φέρνει στο μαύρο, αυτά απο εμένα.
Μεταξύ 2 προϊόντων ίδιας ποιότητας, θα προτιμήσω το φθηνότερο, όπως νομίζω και κάθε λογικός άνθρωπος.
.
Για τις συγκεκριμένες ζευγαρώστρες επειδή έχω μια μπορώ να σας πω πως την εχω βάλει στην άκρη , τα κάγκελα έχουν πολλές προεξοχές και οι γρατζουνιές κατα το πλύσιμο είναι πάρα πολλές επίσης μετα απο καιρό χάνει το χρώμα βαψίματος και φέρνει στο μαύρο, αυτά απο εμένα.
Για τις συγκεκριμένες ζευγαρώστρες επειδή έχω μια μπορώ να σας πω πως την εχω βάλει στην άκρη, τα κάγκελα έχουν πολλές προεξοχές και οι γρατζουνιές κατα το πλύσιμο είναι πάρα πολλές επίσης μετα απο καιρό χάνει το χρώμα βαψίματος και φέρνει στο μαύρο, αυτά απο εμένα.
καλημερα γιατι δεν κοιτατε ενα απο τα πιο παλια εργοστασια κατασκευης κλουβιων το ντοναλτ? βρισκετε στον κιφησο ειναι πολυ ποιοτικο και οικονομικο εκτος απο τα δικα του ειδη φερνει και εισαγωγη να το σιτε του"http://www.donald.gr/internai/index_gr.php"
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας