Αν όχι 20 ημερών τότε 18...Πολύ κρίμα βρε παιδί μου, πόσων ημερών είχε φτάσει αυτό πια; Λες να δέχτηκε επίθεση από τον πατέρα; Γιατί προφανώς τόσες μέρες το τάϊζαν.
Δεν είδα εάν είχαν ζευγαρώσει ξανά...Πω πω, άνετα το έπαιρνες σ' αυτή την ηλικία. Ποιος ξέρει. Δεν τα παρακολουθείς; Μήπως άρχισαν πάλι τα ζευγαρώματα;
Έχεις ενδείξεις ότι παρενοχλεί ο αρσενικός;Μήπως να βγάλω τον αρσενικο; Και εάν Ναι, Πότε τον βγαζω
Σε αυτό το μικρό είδα πως είχε λίγο ξεραμένο αίμα στην κοιλιά. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά ποιος ο λόγος να πεθαίνουν ταισμενα μωρα;!Έχεις ενδείξεις ότι παρενοχλεί ο αρσενικός;
Τα τσιμπηματακια Δηλαδή που είχε το τελευταίο μωρο; Γιατί πριν 4 μέρες είδα το ίδιο και στο μπούτι.Τον αρσενικό τον βγάζεις από το κλουβί μόνο αν έχεις ενδείξεις ή έχεις παρατηρήσει επιθετικότητα προς τους νεοσσούς.Από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι συντρέχουν λόγοι απομάκρυνσής του.
Μπορεί ο θάνατός τους να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, συνέπεια αδύναμων γονιδίων από τους γονείς.Ποιος ο λόγος να πεθαίνουν ειδικά τα 3 ταισμενα;
Πιθανολογώ ότι ήταν προσπάθεια καθαρισμού της φωλιάς από ένα "ξένο" σώμα πλέον.Και για ποιο λόγο ένα ένα που πέθαινε το επαιρνε εκείνος προς την τρύπα εξοδου;
Το Τι θέλεις να πεις με Αυτό, μπορείς να με ενημερωσεις;Μπορεί ο θάνατός τους να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, συνέπεια αδύναμων γονιδίων από τους γονείς.
Ανέστη μου τα έχω σε πολύ καλο σημείο πιστεύω. Στην αυλή κατ ω από τη λεμονια μας,τα πιάνει ο ήλιος την κατάλληλη ωρα και γενικά είναι δροσερά. Μέχρι πότε είναι η αναπαραγωγική περιοδος τους Δηλαδή, αν θυμάμαι καλά Μάιο με Ιούνιο και ξανά από Σεπτεμβρη;
Ναι γιατί Εγώ τη μικρή την πήρα Νοέμβριο ή αρχές Δεκέμβρη και ήταν 2 μηνών!Αν ακολουθούν τις αμαζόνες που ζευγαρώνουν αυστηρά σε συγκεκριμένη εποχή τότε εως το καλοκαίρι. Νομίζω όμως ότι τα πάροτλετς ζευγαρώνουν κι αργότερα αφού θυμάμαι ότι η @Sissy τα έπαιρνε χειμώνα τα μωρά.
Ο Μάριος γεννήθηκε Νοέμβριο και ο Κάρλο Αύγουστο (Φοίβος) Ανέστη:)... Νομίζω όμως ότι τα πάροτλετς ζευγαρώνουν κι αργότερα αφού θυμάμαι ότι η @Sissy τα έπαιρνε χειμώνα τα μωρά.
Αα τέτοια να ακούω!Ο Μάριος γεννήθηκε Νοέμβριο και ο Κάρλο Αύγουστο (Φοίβος) Ανέστη:)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας