Δεν υπάρχει πιο καταστροφική ενέργεια για ένα ζευγάρι καναρίνια αυτό τον καιρό.δεν μου αρεσε να τα εχω χωριστά και τα άφησα μαζί
Το βιβλίο είναι όχι μόνο καλό αλλά πάρα μα πάρα πολύ καλό για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με την γενετική και πιο συγκεκριμένα με τα καναρίνια χρώματος.Πισω στα 90'ς ηταν μονοδρομος τωρα οχι...
Ναι απλά επειδή και εγώ πριν τρία χρόνια έκανα το ίδιο,θέλησα να σε προστατέψω.Το έχω παραγγείλει ήδη και αύριο θα είναι στην κατοχή μου. Λίγο από εκεί, λίγο από εδώ, λίγο με την παρατήρηση, πιστεύω να εγκληματιστώ γρήγορα...
Και επειδή είμαι κακός (πλέον), άσε επιτέλους τα των πατήθρων και πίεσέ τους να σου πουν κάτι σημαντικό και άμεσο για να βάλεις τα πουλάκια όπως πρέπει και όπως αρμόζει στην κατάσταση.
Δεν υπάρχει πιο καταστροφική ενέργεια για ένα ζευγάρι καναρίνια αυτό τον καιρό.
Εγώ θα τα χώριζα..
Τα αγόρια μόνα τους και τα κορίτσια όλα μαζί.
Ναι αυτό εννοώ και το έχω θέσει απο το #20 για να μην σου πω #17.Αν καταλαβα τι εννοεις, το εθεσε πολυ σωστα ο Γιαννης:
Το θεωρώ πεθαμένο.Βεβαια δεν σταθηκαμε σε αυτο, αλλα ελπιζω να μην προσπεραστηκε...
Εννοείς οτι εγώ έπαιζα Σωκράτη ενώ ο Γιάννης Πιλάτο;Εσυ πηγες μεσω ερωτησεων ενω ο Γιαννης ηταν απολυτος και πιστευω πιο εμφατικος για αυτο σταθηκα εκει...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας