Αναπαραγωγή Νεοσσός cockatiel πέθανε μετά την εκκόλαψη, τα άλλα δύο μεγαλώνουν κανονικά

... αφου δεν το κλοθουν οπως μου ειπες!

Κλωσσούν. 45 φορες εγραψες το ιδιο λαθος. Φορουμ για πουλια ειμαστε, ας μαθουμε και καμια σωστη λεξη. Τα πουλια κλωσσούν τα αυγα τους και παλια έκλωθαν μαλλι. Η λεξη που γραφεις με αυτην την ορθογραφια δεν υπαρχει.

Στειρωσε τα σκυλια σου το συντομοτερο, εχει γεμισει ο τοπος ημιαιμα σκυλακια που ψαχνουν σπιτια. Οταν βρισκουμε ενα σκυλι και μαλιστα θηλυκο κι αφου διαπιστωσει ο κτηνιατρος την εγκυμοσυνη του, προτεραιοτητα εχει η στειρωση του και μετα ολα τα αλλα.
 
... εγω δεν τα παραταω! στην πρωτη γεννα εδωσα τα 2 σε μια κυρια και μου ειμαι οτι θα τα προσεχει αλλα τα σκοτωσε η μονο το ενα η και τα δυο. ☹.. σρυ γιατο λαθος επειδη το εγραψα μια φορα μετα θα το συνηθισα!
 
Βασίλη μου, αυτό είναι το πρόβλημα εσύ έχεις την καλή πρόθεση να τα δώσεις αλλά δεν είναι σίγουρο ότι αυτοί που θα τα πάρουν θα τα προσέξουν.
Στείρωσε όσα σκυλιά έχεις θα ταλαιπωρηθείτε κι εσείς και τα σκυλάκια. Κρίμα είναι.
 
... εγω δεν τα παραταω! στην πρωτη γεννα εδωσα τα 2 σε μια κυρια και μου ειμαι οτι θα τα προσεχει αλλα τα σκοτωσε η μονο το ενα η και τα δυο. ☹..

Μιας και τα καταφερες πολυ καλα στην πρωτη γεννα ειπες να συνεχισεις τωρα που πηρες το κολάι; Νεο παιδι εισαι, ειναι ντροπη να εχεις τετοια νοοτροπια.
 
πφφ... Δεν θελαμε να ξαναγαννησει! Εκεινη που τα δωσαμε ηταν γνωστη μας οχι συγγενης! Και επειδη δεν θελαμε να ξαναγεννησει την αφηναμε παντα μες το σπιτι της και δεν εβγαινε εξω ... Τωρα πως εγινε... Τι να πω παντως αφου ειδα οτι δεν υπαρχει αλλος τροπος μετα τον απογαλακτισμο θα την στειρωσω!

Που εγραψα : ... εγω δεν τα παραταω σημαινει οτι δεν τα παραταω στο δρομο! Οχι οτι δεν χανω τις ελπιδες μου!
 
Ναι παιδί μου αλλά και η υιοθεσία δεν είναι εύκολη υπόθεση. Να είδες τι έγινε; Έχεις και εμπειρία τώρα. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τα λογαριάζουν. Να βρεις ενσυνείδητους αναδόχους είναι πάρα πολύ δύσκολο και ποτέ δεν είσαι και εντελώς σίγουρος. Γιατί να μπεις εσύ σε τέτοιες έγνοιες και το θηλυκό να γεννοβολάει συνέχεια και τα μωρά να ταλαιπωρούνται;
Αυτός είναι ο λόγος που στο λέμε επιτακτικά δεν έχουμε κάτι άλλο στο μυαλό μας. Αν το σκεφτείς με την λογική σου θα δεις κι εσύ πως έτσι είναι.
Και μην τα χαρίζεις σε φίλους και συμμαθητές χωρίς την σίγουρη συγκατάθεση των γονέων τους. Γιατί τα παίρνουν χαρούμενα τα παιδάκια στο σπίτι και το βράδυ κατεβαίνουν στους δρόμους από τους γονείς.
 
εγω δεν ηθελα να τα δωσουμε... Τεσπα θα το στειρωσω!

κατι γινεται και δεν μπορω να βαλω φωτογραφια με τα μωρα κοκατιλ :) ☹
 
Πρέπει να μικρύνεις τις φωτογραφίες δες εδώ petbirds.gr/community/threads/Πως-να-επισυνάψω-ένα-αρχείο-στο-μήνυμά-μου.9996/
 
μμμ... καλη ιδεα!

πλατος και υψος τι να βαλω;!

μου λεει οτι πρεπει να ειναι η φωτογραφια απο υπολογιστη ☹
 
Ειλικρινα παιδια δεν μπορω να βγαλω ακρη με τον Βασιλη. Καθομαι κ διαβαζω τι εχει γραψει κ τα γραφει ολα τοσο ανακατωμενα που κοντευω να μπερδευτω.Απο το ενα θεμα που εχει απορια, παει στο αλλο και μετα γραφει κατι αλλο.Λοιπον Βασιλη για αρχη πρεπει να ξεκαθαρισεις κ να διατυπωσεις με σωστο γραμματικο τροπο το ερωτημα σου, μετα θα σου απαντησουμε κ ολοι θα σε ρωτησουμε καποια πραγματα για να μπορεσουμε να κανουμε εναν διαλογο κ να λυθει η απορια σου. Το ρημα κλωθουν δηλαδη κλωθω στα απομωνομενα νησια του Αιγαιου σημαινει καλαθι που βαζουν στις κοτες για να γεννουν τα αυγα τους. Οταν δε αναφερεται στους ανθρωπους ειναι το ταιρι τους. Πχ. Κλωθω με την γυναικα μου. Δηλαδη εχω οικογενειακες υποχρεωσεις. Ειδες τελικα οτι η ελληνικη γλωσσα εχει τοσο ομορφες λεξεις κ γραμματικη; Προσπαθησε να γραψεις μια προταση που να εχει συνταξη μπας κ την καταλαβουμε κ μεις τι θελεις να πεις. Αυτα ως ωρας κ βλεπουμε.
 
Ειλικρινα παιδια δεν μπορω να βγαλω ακρη με τον Βασιλη. Καθομαι κ διαβαζω τι εχει γραψει κ τα γραφει ολα τοσο ανακατωμενα που κοντευω να μπερδευτω.Απο το ενα θεμα που εχει απορια, παει στο αλλο και μετα γραφει κατι αλλο.Λοιπον Βασιλη για αρχη πρεπει να ξεκαθαρισεις κ να διατυπωσεις με σωστο γραμματικο τροπο το ερωτημα σου, μετα θα σου απαντησουμε κ ολοι θα σε ρωτησουμε καποια πραγματα για να μπορεσουμε να κανουμε εναν διαλογο κ να λυθει η απορια σου. Το ρημα κλωθουν δηλαδη κλωθω στα απομωνομενα νησια του Αιγαιου σημαινει καλαθι που βαζουν στις κοτες για να γεννουν τα αυγα τους. Οταν δε αναφερεται στους ανθρωπους ειναι το ταιρι τους. Πχ. Κλωθω με την γυναικα μου. Δηλαδη εχω οικογενειακες υποχρεωσεις. Ειδες τελικα οτι η ελληνικη γλωσσα εχει τοσο ομορφες λεξεις κ γραμματικη; Προσπαθησε να γραψεις μια προταση που να εχει συνταξη μπας κ την καταλαβουμε κ μεις τι θελεις να πεις. Αυτα ως ωρας κ βλεπουμε...
γινεσε σκληρη με το Βασιλη. Ειμαστε εδω επειδη εχουμε ολοι ενα χομπυ τα πουλακια και οχι τις γραμματικες μας γνωσεις :)
 
να ασχολεισε με το καναρινι σου, τι ειναι αυτο τελος παντων στην εικονα σου! Οι αλλοι καταλαβαινουν μονο εσυ δεν καταλαβαινεις! Λες και εκανα πολλα λαθη! Μονο μια λεξη εκανα, μαλλον εσυ δεν 3ερεις να διαβαζεις!
 
Παιδιά καλύτερα να κλείσει το off topic. Ήδη σ' αυτό το θέμα έχουν συζητηθεί χιλιάδες άλλα πράγματα εκτός των cockatiels.
Πιστεύω η παρέμβαση της Ρούλας ήταν από ενδιαφέρον και απλά λόγω του γραπτού λόγου παρεξηγήθηκε.
Πολλοί μεγαλύτεροι ανησυχούμε για τα εκφραστικά μέσα των νέων (greeklish, ατελής εκπαίδευση κτλ).
Και η απάντησή σου Βασίλη ακόμα και αν ενοχλήθηκες, που το καταλαβαίνω, δεν χρειάζεται να είναι προσβλητική. Συν τω χρόνω θα καταλάβεις ότι είναι καλύτερα να μας λέει κάποιος τι σκέφτεται παρά να μας προσπερνάει αδιάφορα.
Αν επρόκειτο κάποιος να μας μιλάει μόνο για να μας λέει όσα θέλουμε να ακούσουμε, καμιά συζήτηση δεν θα είχε νόημα.
 
μπορουσε να το πει με ποιο ομορφο τροπο! αλλα και παλι δεν μπορω να καταλαβω γτ δεν βγαζει νοημα!
 
οκ απλως δεν μπορω να κτλβω τι δεν βγαζει νοημα 😛 ! τελος παντων... συγγνωμη για την απαντηση μου ☹;)🙄
 
Και γω θελω να σου ζητησω συγνωμη ηταν λιγο σκληρο οπως γραφτηκε αλλα ειχα καλη προθεση.Αυτο το πουλακι που εχω στην φωτο ειναι κοκκινολαιμης.
 
Back
Top