δλδ δεν ειχες πλυνει κατι απο το κλουβι; Ουτε ειχες αποσμητικο χωρου; λογικα ειναι τα πρασινα εχω 3ανακουσει αναλογο περιστατικο στο παρελ8ονΤου το έλυσαν μια και καλή, με ένα σπάρο δυο καρδερίνες
Θα μπορούσες να ισχυριστείς κάτι τέτοιο, αν δεν έτρωγαν τα άλλα πουλιά κι αν το μπρόκολο δεν το'βρισκε άθικτο.. Μην γίνεστε εμπαθείς και καταλαβαίνετε μόνο ότι θέλετε..pls !Του το έλυσαν μια και καλή, με ένα σπάρο δυο καρδερίνες
Όχι Μαρία.. Έχουν δηλητηριαστεί από το μείγμα σπόρων.Αυτές οι κάμπιες που έχουν καμιά φορά τα μπρόκολα μπορούν να βλάψουν τα πουλιά αν τις φάνε;
πολλα μπορει να ειναι στα πρασινα που μπορει να βλαψουν τα πουλια μας πλ αφιδες, αυγα απο σαλιγκαρια που μεταφερουν το βακτηριο της σαλμονελα καποιο μιρκο σκουλικακι που τα περισσοτερα αυτην την εποχη ειναι ξενιστες...Αυτές οι κάμπιες που έχουν καμιά φορά τα μπρόκολα μπορούν να βλάψουν τα πουλιά αν τις φάνε;
Παιδιά, μην γράφετε ότι σας έρθει.. Οι αφίδες είναι τροφή για τις καρδερίνες. Τα σκουλήκια (αν το υποθέσουμε) τα τρώνε... Και οι δύο καρδερίνες, ενώ δεν έφαγαν μπρόκολο, έφαγαν σκουλήκια από αυτό που μάλιστα περιείχαν σαλμονέλα και πέθαναν αμέσως.. Σας παρακαλώ σοβαρευτείτε!πολλα μπορει να ειναι στα πρασινα που μπορει να βλαψουν τα πουλια μας πλ αφιδες, αυγα απο σαλιγκαρια που μεταφερουν σαλμονελα καποιο μιρκο σκλουλικακι που τα περισσοτερα αυτην την εποχη ειναι ξενιστες ασθενειων!
φιλε νικο γεωπονος ειμαι δν γραφω οτι μου ερ8ει ουτε μιλησα για την συγκεκριμενη περιπτωση εαν το ψαξεις λιγο σε επιστημονικα βιβλια θα βρεις την σοβαροτητα του θεματος..Παιδιά, μην γράφετε ότι σας έρθει.. Οι αφίδες είναι τροφή για τις καρδερίνες. Τα σκουλήκια (αν το υποθέσουμε) τα τρώνε... Και οι δύο καρδερίνες, ενώ δεν έφαγαν μπρόκολο, έφαγαν σκουλήκια από αυτό που μάλιστα περιείχαν σαλμονέλα και πέθαναν αμέσως.. Σας παρακαλώ σοβαρευτείτε!
Γιατί κι εμείς αν φάμε μυρμήγκι δεν έχουμε έντονα εντερικά προβλήματα;απλα σκεψου οτι μια μικρη αφιδα μπορει να καταστρεψει ολοκληρες καλλιεργειες οπως και να προκαλεσει εντερικα προβληματα εαν βρε8ει στο σιτηρεσιο μιας αγελαδας
Η αγελάδα φέλε birdman, δεν τρέφεται ούτε με αφίδες, ούτε με σκουλήκια. Η καρδερίνα ναι. Και για να φάει αφίδα που ήταν μολυσμένη, θα πρέπει να φάει το μπρόκολο.καλα οκ , δεν θελω να χαλασω το ποστ του παιδιου.. Απλα σκεψου οτι μια μικρη αφιδα μπορει να καταστρεψει ολοκληρες καλλιεργειες οπως και να προκαλεσει εντερικα προβληματα εαν βρε8ει στο σιτηρεσιο μιας αγελαδας
Το ξέρω ότι είσαι γεωπόνος. Γι αυτό δεν θα έπρεπε να γράφεις ανακρίβειες.
Μιχάλη, η δηλητηρίαση προήλθε από τους σπόρους. Από μύκητες η κάποια άλλη αιτία. Αλλά από τους σπόρους. Από το βασικό μείγμα έτρωγαν και τα δύο πουλιά.
ειπα πως εαν βρε8ει στο σιτηρεσιο της δλδ στην τροφη της μπορει να της προκαλεσει προβληματα οχι παντα αλλα μπορει...Η αγελάδα φέλε birdman, den τρέφεται ούτε με αφίδες, ούτε με σκουλήκια. Η καρδερίνα ναι. Και για να φάει αφίδα που ήταν μολυσμένη, θα πρέπει να φάει το μπρόκολο.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας