Επαφη ωστε να δω με τα ματια μου πως παει οχι.. Απο το τηλ λεει οτι παει καλα..
Παιδιά εγώ παίρνοντας αφορμή από αυτό το αρκετά δύσκολο όπως φαίνεται περιστατικό, θα σας πω, πως η γνώμη μου είναι ότι όταν έχεις να διαχειριστείς τέτοιον αριθμό ζωντανών, δεν γίνεται να μην έχεις στενή επαφή με κάποιο εργαστήριο ή με κάποιον κτηνίατρο. Όσο και αν δεν έχουν εξειδίκευση στα πτηνά, έχουν πάντως επιστημονική κατάρτιση που με την δική μας προσοχή, οδηγούμαστε σε σωτήρια συμπεράσματα.αν δεν σκοπεύεις να πας για εργαστηριακό έλεγχο
Πρόσεχε τον ιονιστή. Δεν έχω αποδείξεις, αλλά όσο τον είχα στο δωμάτιο με τους παπαγάλους, είχα συνέχεια αρρώστιες και απώλειες. Όταν τον πέταξα, ξεμπέρδεψα. Ανοίγω το παράθυρο και τέλος, όλα καλά.εναν ιονιστη να δουλευει μερα νυχτα;ι
Ακριβώς Μαρία, στον ιονιστή είναι το πρόβλημα και αυτό γιατί προφανώς για έχεις 23 βαθμούς θερμοκρασία το διάστημα Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου μάλλον τα παράθυρα ήταν κλειστά και τον εξαερισμό ανέλαβε ο ιονιστής... με ότι συνεπάγεται από αυτό.Πρόσεχε τον ιονιστή. Δεν έχω αποδείξεις, αλλά όσο τον είχα στο δωμάτιο με τους παπαγάλους, είχα συνέχεια αρρώστιες και απώλειες. Όταν τον πέταξα, ξεμπέρδεψα. Ανοίγω το παράθυρο και τέλος, όλα καλά.
Μην είσαι σίγουρος Παναγιώτη. Εκτός αν πιστεύουμε ότι τα "σκάρτα" τα κρατάει ο ίδιος.αν ηταν γνωστός εκτροφεας δεν θα διακινδινευε να δωσει κακα πουλια
Δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι έχει να κάνει με την εθνικότητα, αλλά είναι μεγάλη συζήτηση αυτό. Τέλος πάντων, ας μη φύγουμε περισσότερο από το θέμα.Αλλα ελλαδα είμαστε
Τάκη, αν έχεις τη διάθεσή γράψε μας κάποια στιγμή τις παρατηρήσεις και τα συμπεράσματα σου σχετικά με αυτό το θέμα.Το λέω από προσωπική εμπειρία
Σταυρο, από τη συνεχόμενη χρήση ιονιστή σε μη επαρκώς αεριζόμενο χώρο, προκαλείται ότι και από την αντίστοιχη χρήση κλιματιστικού, δηλαδή Αλλεργική Ρινίτιδα, η οποία χωρίς να είναι ακριβώς μικρόβιο ή ιός, προκαλεί όμως σε επικίνδυνο ποσοστό ζωτικά προβλήματα αναπνοής με έντονα σημάδια κόπωσης.Τάκη, αν έχεις τη διάθεσή γράψε μας κάποια στιγμή τις παρατηρήσεις και τα συμπεράσματα σου σχετικά με αυτό το θέμα.
Η απάντηση του Τάκη έχει μεταφερθεί σε ξεχωριστό θέμα που μπορείτε να διαβάσετε εδώ Τα συμπεράσματά μου από τη χρήση ιονιστή στο χώρο εκτροφής των πουλιώνΤάκη, αν έχεις τη διάθεσή γράψε μας κάποια στιγμή τις παρατηρήσεις και τα συμπεράσματα σου σχετικά με αυτό το θέμα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας