Γενικά Ο Ερνέστο το parrotlet μου παρουσιάζεται

Πεθύμησα τον τρελό και ατρόμητο Ερνέστο με τα καμώματα και την ξεχωριστή καθημερινότητα του! Χαίρομαι που ιάθηκε το πόδι του και που συνεχίζει ακμαίος και ενεργητικός τις συνήθειες του! 🙂👍
 
Ρύζι πιπεριές και φρούτα; Εντάξει, ρύζι πιπεριές και φρούτα τότε. Φέρε το πληκτρολόγιο κοντά μου μπας και γράψω τίποτα στο Pet Birds. Οκ. Φύγε τώρα.
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
[automerge]1562056574[/automerge]
Το παραπάνω βίντεο είναι το πρώτο που έβαλα με τον Ερνέστο μου στο φόρουμ του Pet Birds. Το ξανάβαλα ως ευκαιρία να γράψω και τα χρόνια πολλά στο παλικάρι μου που στις 27 Ιούνη έγινε 6 χρονών άντρακλας. Σε αγαπάω πολύ αγοράκι μου.
 
Τελευταία επεξεργασία:
χρόνια πολλά μικρούλη, ομορφούλη!🎂🧁🍬🍭🍧🍹
νομίζω ότι βρίσκεσαι σε κατάλληλη ηλικία να γίνεις πατέρας. Για φρόντισε το παρακαλώ 😍
(κάποιος περιμένει να γίνει παππούς 😂 )
 
χρόνια πολλά μικρούλη, ομορφούλη!🎂🧁🍬🍭🍧🍹
νομίζω ότι βρίσκεσαι σε κατάλληλη ηλικία να γίνεις πατέρας. Για φρόντισε το παρακαλώ 😍
(κάποιος περιμένει να γίνει παππούς 😂 )
😂
 
Χρόνια του πολλά! Να είναι πάντα ευδιάθετος και να σας πελαγώνει με τα καμώματα του (σε συνεργασία με την μικρή φυσικά). Να τον χαίρεσται κ. Διονύση! 🎂🎉🎊🥳
 
Κλάπηκε πολύτιμη σακούλα. Φαίνεται στην απο πάνω φωτογραφία. Η σακούλα έχει συναισθηματική αξία και ας μου την αλλάζουνε κάθε μέρα.
Ο ληστής θα τιμωρηθεί σκληρά. Ο ευρών αμοιφθήσεται. Ύποπτες κινήσεις παρατηρήθηκαν από ένα μπλε μπλάσμα με πούπουλα και εκνευριστική συμπεριφορά "ελαναπαικτσουμεελαναπαικτσουμε".

Η Αυγού Υψηλότης
Ερνέστο.
 
Back
Top