Άγγελε, πρόσεξε διότι η Link ψάχνει για φωλιά και πιστεύω πως την έχει βρει εκεί ψηλά. Πρέπει να υπάρχει εσοχή όπως είδα στο βίντεο, καλύτερα να βάλεις ένα χαρτόνι-ξύλο από πάνω και να την κλείσεις
Η Σισσυ μας ειναι η παροτλετομαμα του φορουμ και αυτο δε θα το αμφισβητήσει κανεις. Στην λίγη ωρα που την είδα ξαφνιάστηκα από το ποσο έδειχνε να αγαπάει τον Ερνεστο που δεν τον έχει καν δει ζωντανά. Ασε που οι συμβουλές της για τα διαβολακια μας ειναι παντα υπερπολύτιμες.Αχ τι καλααα αυτή η Sissy ειναη διαμάντι πια
Κρυμμένος να είσαι μαζί μας μη φαμε καμια ξωφαλτση απ' τα διαολια.αυτο θα θελα να το δω
Αν αυτά τα πουλιά έβγαιναν σε μέγεθος μακάο θα ήταν ο φόβος και ο τρόμος όλων. Δεν νομίζω να τα είχε κανείς στα σπίτια τους.
έχω φάει τσιμπιες για αυτά τα καπάκια χριστεεε μου να μας δίνετε πιο συχνά δόση σας παρακαλουμεεεε :):DΤο βάζω εδώ ενώ θα έπρεπε να μπει στα "παράξενα πτηνά" που έχω ανοίξει στο οφ τοπικ.
Σπάνιο είδος παπαγάλου του γένους "Poueinaitokapakious Palaviarous Theotrellous". Συναντάται στο Μαρούσι και τον αναγνωρίζουμε από την κοφτή του τσιρίδα "ΚΕΦΑΛΑΚΙΚΕΦΑΛΑΚΙ" και "ΠΟΥΕΙΝΑΙΤΟΚΑΠΑΚΙΙΙΙΙΙ" που ειναι οι πολεμικές κραυγές του.
Προστατεύει τα παιδια-καπάκια του με αυτοθυσία ενώ ενίοτε τα πηγαίνει και βόλτα σε παρακείμενα ντουλάπια, χαλιά,τραπέζια και καρέκλες. Πρόκειται για αρπακτικό το οποίο παραμονεύει και σκοτώνει τη λεία του, την επονομαζόμενη μπρόκολο, κροκέτα ή κεχρί, κατασπαράζοντάς τη με το κοφτερό του ράμφος.
View media item 20894
Εάν τον δείτε φυλαχτείτε, επιτίθεται αμέσως και απαιτεί χάδια και κανάκεμα.
Ουάου. Η επιθυμία σας διαταγή ε; :DΚάποιο παμπόνηρο πουλί, καθώς έτρωγε και ρέμβαζε στη βεράντα πέταξε σπόρους κεχριού στη γλάστρα. Τα αποτελέσματα τα βλέπετε, μετά από περίπου 20 μέρες.
Κάποιος θα έχει έτοιμα "γλυκίσματα" σε λίγο καιρό.
View media item 21173
Ε, ναι τι να σου πω :DΟυάου. Η επιθυμία σας διαταγή ε; :D
Πες του παμπόνηρου ότι είπε ο Γιάννης να τα πετάει αλλού τα σπόρια, γιατί θα μας χαλάσει το φυτό (μπορντώ) που φαίνεται ότι έχει πιάσει.Κάποιο παμπόνηρο πουλί, καθώς έτρωγε και ρέμβαζε στη βεράντα πέταξε σπόρους κεχριού στη γλάστρα. Τα αποτελέσματα τα βλέπετε, μετά από περίπου 20 μέρες.
Κάποιος θα έχει έτοιμα "γλυκίσματα" σε λίγο καιρό.
View media item 21173
!Πες του παμπόνηρου ότι είπε ο Γιάννης να τα πετάει αλλού τα σπόρια, γιατί θα μας χαλάσει το φυτό (μπορντώ) που φαίνεται ότι έχει πιάσει.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας