Κι εκεί που τρώγαμε το μπροκολάκι μας, εμφανίζεται ενας παπαράτσι με κάμερα. Ήταν καθήκον μου ως Ερνέστο να τον απομακρύνω.
Τέλεια, γεια στα χέρια σου! Ευχαριστούμε πολύ :)Προκειται για ξύλα λεμονιας που έκοψα στο επιθυμητό μέγεθος. Δύο μακριά και καμποσα κοντύτερα. Τα μακριά δέθηκαν στο κατω μέρος ως "βάση" και τα κοντύτερα το ενα διπλα στο άλλο σε στυλ σχεδίας.
Οταν την αποσυνδεσω απ' το κλουβι για καθαρισμα θα βγαλω και δυο φωτο "πανω-κατω"
Ντίβες τα μαριόνια!... Εμφανίζεται ενας παπαράτσι με κάμερα. Ήταν καθήκον μου ως Ερνέστο να τον απομακρύνω.
Χα χα χα καλό μήνα Ερνέστο και Διονύση!
Μάζευε τα κείμενα, να εκδώσεις απομνημονεύματα :)
Καλο μηνααα
Καλό μήνα! ! Σόι πάει το βασίλειο, έτσι δεν λένε; Λοιπόν βρίσκω πολλά κοινά μεταξύ Τσε και Μαριονίου! Ίσως γιατί τους συμπεριφερόμαστε παρόμοια όπως έχω καταλάβει Πιστεύω πως ο Έρνι εντυπωσιάζεται από τις μπουρμπουλίθρες! Να του βάζετε κι ένα δικό του μπουκαλάκι νερό στο ψυγείο, ο Μάριος λατρεύει να το πίνει παγωμένο, όταν δε βλέπει τις μπουρμουλίθρες στην μπουκάλα (έχουμε μηχάνημα που βγάζει παγωμένο το νερό) ξετρελαίνεται και τις κοιτάζει καλά καλά!:D
τουλαχιστον ο δικος σου δεν ανεβαινει πανω στο μπουκαλι ενω πίνεις ουτε έρχεται στο στομα σου να σε τσιμπαει οπως μερικοι μερικοι.. ''Ειναι δικο μου!''Από τα απομνημονεύματα του Ερνέστο του Εξερευνητή
"Εκεί που περπατούσα στα σκοτεινά φυλλώματα της αγριας ζούγκλας,ξαφνικά ακούω το γρύλλισμά του. Δεν μπορεί παρα να ήταν το τρομερό θηρίο, το μπουκάλι με το νερό. Εμοιαζε πεινασμένο και αγριεμένο. Δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή,όρμηξα πάνω του και μετα απο σκληρή μάχη το κατατρόπωσα. Εφυγε με την ταπα στο στόμιο, με την ουρα στα σκελια που θα λέγατε εσείς. Ηταν δύσκολη μάχη. Στο βίντεο υπαρχουν σκληρές σκηνές. Φαίνεται η μουτσούνα του μπατλερ μου του Διονύση. Σας προειδοποιώ πριν συνεχίσετε".
Αυτές οι κινήσεις Διονύση είναι κινήσεις εκδήλωσης "ερωτικού" ενδιαφέροντος ή απλά ενδείξεις κάποιου "ενθουσιασμού" ή ευαρέσκειας;της κάνουμε ερωτική εξομολόγηση.
Αυτές οι κινήσεις Διονύση είναι κινήσεις εκδήλωσης "ερωτικού" ενδιαφέροντος ή απλά ενδείξεις κάποιου "ενθουσιασμού" ή ευαρέσκειας;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας